badweed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ονομαζομαι ***** ********* Οι γνωσεις μου απλωνονται σε Linux , dos, windows ,παραμετροποιησεις συστηματων ,Oracle , network managment ,bandwidth managment , cisco , multicastist , unicast ,υπηρεσιες video , Virtual Private Networking , routers (γενικοτερα) ,φυσικη δυκτιωση , προτοκολα , Quality of Servise , web servers , wifi networks , πολυσυνδεσιμοτητα ,αυτοματισμους και πολες αλλες γενικοτερες περι των υπολπoγiστων. Eκανα αιτηση για προσβαση στο ιδιοκτητο δυκτιο της VIVODI στις 3 μαρτιου 2007 μεσω του προγραματος CableTV Παρελαβα τον (ελατωματικο* ) εξοπλισμο στις αρχες μαιου . * εχοντας στην διαθεση μου για ενα μηνα και , ανεφ των υπηρεσιων της VIVODI , τον εξοπλοισμο (Vood 452W_A) και ενα αλλο μαραφετι για την καλωδιακη τηλεωραση διαπιστωσα τα εξης προβληματα (ανευ υπηρεσιων της vivodi ) οτι το Vood 452W_A σε διαστηματα μιας δυο ημερων κολαγε . δεν επεζε wi-fi, lan και οι ενδυκτικες λυχνιες δεν ανταποκρινοντουσαν σε τιποτα (π.χ. σε αποσυνδεση μιας lan συνδεσης το αντοιστιχο λαμπακι παρεμενε αναμενο) και το , επιβεβαιομενο (απο τις παραπονα των καταναλωτων σας υποθετω) απο τον τεχνικο της VIVODI ,οτι δεν συγρατει ακομα και επειτα απο καθολικο "σωσιμο (save all)" βασικες κατα την τεχνικη μου κριση δυκτιακες ρυθμισεις διαχειρησης των πορτων (ports) . Η υπηρεσια για την οποια αιτηθηκα ηρθε στα χερια μου στις 18 ιουνιου 2007 . 105 μερες (3,5 μηνες) μετα την αιτηση μου . Παρολο που στην αρχη με ειχανε διαβεβαιωσει οτι η διαδικασια παιρνει γυρω στις 20 μερες και στην συνεχεια (κατοπιν υπογραφης της αιτησεως) οτι ειναι το πολυ 40 ημερες (και αφετερου αφου πηρα τηλεφωνο ως νεος πιθανος συνδρομητης με ξαναδιαβεβαιωσανε οτι διαρκει 20 ημερες) Αφου λοιπον εφτασε στο σπιτι μου η υπηρεσια με τα πολυποθητα 20 megabit και ο τεχνικος σας εκανε τα τις μετρησεις του και βεβαιωσε εγραφως οτι ειναι η γραμμη μου ειναι ικανη για 18,666/1,023 megabit . Παρολα αυτα στην αρχη η γραμμη μου κλειδωθηκε στα 12 megabit (????) Μετα απο επανελημενη μου εποικοινωνια και σπαταλη του χρονου μου .καταφερα να πετυχω αυτο που πληρωσα εν μερη , δηλαδη το να κλειδωσουνε την ταχυτητα μου στο ποιο κοντινο 17.5 Mbit (στην ολη αυτη διαδικασια το το upload παρολο που η συσκευη εχει την ενδειξη των 1023kbps δεν ξεπερασε ποτε ακομα και τωρα το μισο (512kbps) Στην αναφορα του προβληματικου του εξοπλοισμου στην τεχνικη υποστηρηξη της VIVODI ,27/7/2007 θεση 302 14:57, ωρα Ελλαδος η ανταποκριση ητανε να μου μειωσουνε το ευρος προσβασης κατα 1MBit και το προβλημα να παραμεινει , απο καποιον που μονο ικανος τεχνικος δεν θεωρω οτι ητανε ,και να παω στα κεντρικα γραφεια της VIVODI με τον εξοπλοισμο για να τον ελενξουνε (παρολο που προσφερθηκα ΑΚΟΜΑ και να ΧΡΕΩΘΩ εγω για το αντιτιμο της ματεφορας για την αντικατασταση του ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΟΙΣΜΟΥ της VIVODI ) Και ποιος σας ειπε οτι χρεωνομαι μια υπηρεσια για να τρεχω ??? Ειναι λοιπον η δεν ειναι απαραδεκτη η ποιοτητα των υηρεσιων σας ???? Λενε το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και κατι τετοιο εχω αρχισει να υποθετω για την ολη κατασταση που εμπλεξα επιλεγοντας την VIVODI ως παροχο μου αφου δεν ειναι ενα το προβλημα που αντιμετοπιζω με τις υπηρεσιες της VIVODI αλλα σειρα προβληματων καθολη την διαδικασια ενταξης μου και επειτα στο δυκτιο της VIVODI . Το μονο που εγινε στην ωρα του ητανε η παραδωση του λογαριασμου χρεωσης μου Με μεγαλη λυπη θα αναφερω την παρατηρηση οτι κανενας εκπροσοπως τις VIVODI δεν επραξε με σκοπο την εξηπηρετηση αλλα και το συμφερον μου - το κυριο μελημα τους ητανε να απαντησουν το τηλεφωνο αλλα μεχρι εκει - ( με εξερεση 2 ατομων ,του τεταρτου τεχνικου που επισκεφτικε την οικια μου για την εγκατασταση της γραμμης της VIVODI και νομιζω ο ενδεκατος που ειχα τηλεφωνικη εποικοινωνια ο οποιος κλειδωσε και την γραμμη στα 17.5 Mbit απο τα 12 που το ειχανε αρχικοποιησει ) απο ολους τους αλλους δεν ειχα ΚΑΜΙΑ βελτιωση , ΚΑΜΙΑ ενημερωση , ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα και ΚΑΜΙΑ προσπαθεια , επισης ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν ειχα την ευκαιρια να μιλησω με ΚΑΠΟΙΟΝ που να γνωριζει κατι η να εχει ΚΑΠΟΙΑ υπευθυνοτητα ( με εξερεση τον ενδεκατο στο τηλεφωνο που εφερε αποτελεσμα πατωντας στις ενγραφες μετρησεις του τεταρτου τεχνικου ) . ΤΟ ΠΑΡΩΝ EMAIL ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΦΑΞ ΤΗΣ VIVODI ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΘΑΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ VIVODI ΩΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Αυτα ειχα να πω και θα σας χαιρομουνα ιδιεταιρος αν ακολουθειτε αναλογο δρομο στα καταναλωτικα σας αδιεξοδα. Να ειστε παντα καλα και να προσπαθειτε για το καλυτερο.
veider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 και λιγα λες.οτι χειροτερο εχω δει ηταν απο την vivodi
teofross Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Φιλε badweed, ετσι οπως τα λες ειναι.Παρομια προβληματα αντιμετοπιζω και εγω με την vivodi και μαλλον οταν ερθει το 12μηνο στο τελος του θα τους κοψω.
Blackman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 και εγώ τα ίδια έκανα πριν 1,5 χρόνο...με τηλέφωνα, emails, αποστολές εξοπλισμού, μετρήσεις κλπ κλπ κλπ... δεν βγάζεις άκρη.απλά δεν τους νοιάζει.
tzotzo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Παντως περα απο τις γνωσεις στο βιογραφικο σου,κοιταξε να διορθωσεις και την ορθογραφια σου. φιλικα παντα.
veider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΩ COPY PASTE ενα ποστ που εχω γραψει σε ενα παρακατω θεμα του φορουμ.Γενικα οταν ακουω το ονομα vivodi παθαίνω απανωτά εγκεφαλικα Στις 14 Απριλιου παρελαβε η vivodi την αιτηση μου για το DSL CUBE.Mεχρι και πριν απο δυο μερες (21-8-07)η απαντηση που επερνα απο την vividi ηταν οτι η αιτηση σας ειναι σε αναμονη ακομα.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Στην αρχη μου ειχαν πει οτι ο χρονος ενεργοποιησης της γραμμης θα ηταν περιπου 30 εργασιμες,δηλαδη περιπου εναμιση μηνα.Μεχρι τωρα εχουν περασει 100 εργασιμες.Εγω ομως ,οπως και πολλοι αλλοι εχουμε προπληρωσει στη vividi το ποσο των 99? το οποιο η εν λογω εταιρεια εχει και εκμεταλευται.Οταν για πολοστη φορα πηρα αγανακτησμενος τηλεφωνο, η απαντηση που πηρα ηταν η εξης:<EΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ>Ετσι και εγινε.Πηγα αγανακτησμενος στα κεντρικα της vivodi οπου συναντησα αλλους 30 περιπου αγανακτησμενους για τον ιδιο λογο.Το γινοταν εκει δεν περιγραφεται.Το ιδιο απογευμα καλω τον ΟΤΕ για να δω τι θα μου πει σχετικα με δυνδεση σε αυτον.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!Εκανα την αιτηση τηλεφωνικα,χωρις να στελνω φαξ και αιτησεις.Μεσα σε 48 ωρες μου ειχαν στειλει τον εξοπλισμο με κουριερ στο χωρο μου και ταυτοχρονα ειχε ενεργοποιηθει η ADSL!!! Απο κει και περα τα σχολια περιτευουν!!!!
Dr.Strangelove Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μια φίλη περίμενε 6 μήνες, έκανε πολλά τηλεφωνήματα (όπου πάντα έφταιγε ο ΟΤΕ) και τελικά η γραμμή ενεργοποιήθηκε ως δια μαγείας όταν ζήτησε να τις επιστρέψουν τα χρήματα αφού δεν μπορούσαν να την εξυπηρετήσουν.
marmegap Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ...Το ιδιο απογευμα καλω τον ΟΤΕ για να δω τι θα μου πει σχετικα με δυνδεση σε αυτον.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!Εκανα την αιτηση τηλεφωνικα,χωρις να στελνω φαξ και αιτησεις.Μεσα σε 48 ωρες μου ειχαν στειλει τον εξοπλισμο με κουριερ στο χωρο μου και ταυτοχρονα ειχε ενεργοποιηθει η ADSL!!!Απο κει και περα τα σχολια περιτευουν!!!! Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τί postάρησες,στο κάνω γιγάντιο. Δεν φταίει πάντα ο subcontractor.:???: Ευχαριστημένος είμαι από Vivo,τέσσερα χρόνια τώρα.Είχα και τις φάσεις μου,ακούσανε και τα μπινελίκια μου,προσπάθησαν να μεδαγκώσουν και ένα μήνα συνδρομή παραπάνω (λογιστικά προσπάθησαν να μου τριχοτομήσουν τη γωνία-παλιάάάάά),αλλά με κρατάνε για το d.l.(217kb/sec) σε 2mbit σύνδεση,ότι ώρα και νάναι,άσχετα αν κατεβάζω με flashget/rapidshare/flashfxp/utorrent,ότι σκατά τελοςπάντων μας κρατάνε με σκυμμένο κεφάλι....
Dreamina Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΩ COPY PASTE ενα ποστ που εχω γραψει σε ενα παρακατω θεμα του φορουμ.Γενικα οταν ακουω το ονομα vivodi παθαίνω απανωτά εγκεφαλικα Στις 14 Απριλιου παρελαβε η vivodi την αιτηση μου για το DSL CUBE.Mεχρι και πριν απο δυο μερες (21-8-07)η απαντηση που επερνα απο την vividi ηταν οτι η αιτηση σας ειναι σε αναμονη ακομα.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Στην αρχη μου ειχαν πει οτι ο χρονος ενεργοποιησης της γραμμης θα ηταν περιπου 30 εργασιμες,δηλαδη περιπου εναμιση μηνα.Μεχρι τωρα εχουν περασει 100 εργασιμες.Εγω ομως ,οπως και πολλοι αλλοι εχουμε προπληρωσει στη vividi το ποσο των 99? το οποιο η εν λογω εταιρεια εχει και εκμεταλευται.Οταν για πολοστη φορα πηρα αγανακτησμενος τηλεφωνο, η απαντηση που πηρα ηταν η εξης:<EΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ>Ετσι και εγινε.Πηγα αγανακτησμενος στα κεντρικα της vivodi οπου συναντησα αλλους 30 περιπου αγανακτησμενους για τον ιδιο λογο.Το γινοταν εκει δεν περιγραφεται.Το ιδιο απογευμα καλω τον ΟΤΕ για να δω τι θα μου πει σχετικα με δυνδεση σε αυτον.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!Εκανα την αιτηση τηλεφωνικα,χωρις να στελνω φαξ και αιτησεις.Μεσα σε 48 ωρες μου ειχαν στειλει τον εξοπλισμο με κουριερ στο χωρο μου και ταυτοχρονα ειχε ενεργοποιηθει η ADSL!!! Απο κει και περα τα σχολια περιτευουν!!!! an katalaves kala...ti egine... p dn nomizw oti to katalaves... o OTE einai autos p prokalei thn ka8usterhsh sta panta stous allous providers..mono k mono gia na aganaktoun me tous providers oi xrhstes p diekopsan me ton OTE k na gurnane pisw!!!! upomonh eprepe na kaneis h diaforetika na perimeneis na ftia3oun kana xrono ta pragmata me tis mlks t OTE... alh8eia exeis akousei gia ta prostima p trwei ka8hmerina o OTE esu k osoi fwnazoun/aganaktoun???? les h vivodi (oso k an dn eimai fan ths) na h8ele na xasei pelath k poso mallon na E3APATHSH pelath ths!!!! gi auto o OTE molis eide oti palios pelaths thn 8elei 3ana ETRE3E !!!! gi auto twra katse esu k osoi hsastan aganakthsmenoi me tous providers (opoioi k na nai autoi) na dinete ta wraia sas leftakia se PAGIA mono k mono epeidh dn kanate ligo upomonh k propantwn dn eidate ti ginete gurw sas me thn sundeseis se LLU (idiokthto) kai fagate ta moutra sas k san klasikoi ellhnares tre3ate 3ana ston OTE upegrapses kati xartia an 8umasai... tous orous frontises na tous diavaseis???? ta lene ola...gt mia kalh etaireia frontizei na einai kalumenh nomika ara gia ton e3oplismo s thn "talaipwria" p travh3es logika sto eixan kapou mesa stous orous...elatwmatiko an einai kati dn einai la8os t provider 8a etuxe na s pesei esena ps2: san gnwsths twn upologistwn eprepe na 3ereis kalutera ti 8a perimenes....k auto einai p me kanei k anarwtiemai mazi sou...gt mh m peis oti dn h3eres ti paizei me OTE....pleon einai gnwsto.... filika
Hlapatsas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αρχικό μήνυμα από Dreaminaο OTE einai autos p prokalei thn ka8usterhsh sta panta stous allous providers..mono k mono gia na aganaktoun me tous providers oi xrhstes p diekopsan me ton OTE k na gurnane pisw!!!! les h vivodi (oso k an dn eimai fan ths) na h8ele na xasei pelath k poso mallon na E3APATHSH pelath ths!!!! Αυτα που λες είναι σκέψεις και μόνο. Ο ΟΤΕ κάνει καθυστερήσεις αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι η vivodi αγοράζει 100 γραμμές και τις μοιράζει σε 500 άτομα. Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και είμαι λίγο πολύ μέσα στα κόλπα. Όλες οι εταιρίες κοροιδεύουν και πιο πολύ από όλες η <<vivo>>.. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι οι εταιρίες του dsl στην Ελλάδα βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο. Εν τέλη 3-4 εταιρίες θα απομήνουν και αυτές θα είναι οι πιο παλεές δλδ Hol Forthnet OTE και μπορει και η Tellas..
Dreamina Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αυτα που λες είναι σκέψεις και μόνο.Ο ΟΤΕ κάνει καθυστερήσεις αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι η vivodi αγοράζει 100 γραμμές και τις μοιράζει σε 500 άτομα. Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και είμαι λίγο πολύ μέσα στα κόλπα. Όλες οι εταιρίες κοροιδεύουν και πιο πολύ από όλες η <<vivo>>.. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι οι εταιρίες του dsl στην Ελλάδα βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο. Εν τέλη 3-4 εταιρίες θα απομήνουν και αυτές θα είναι οι πιο παλεές δλδ Hol Forthnet OTE και μπορει και η Tellas.. prwton dn me gnwrizeis proswpika gia na mporeis na peis oti apla skepseis epeidh esy dn gnwrizeis kapoia pragmata mallon dn shmainei oti prepei na einai skepseis h ths fantasias m genikotera kolpa. deuteron egw milhsa genikotera gia to epikratei k ka8usterei. 3ereis poses grammes zhtaei o ka8e provider k posa dinei o ote?! mallon oxi. tespa afou koroideuei opws ta les h vidodi k egw etsi k alliws dhlwsa oti dn eimai fan 8a eprepe o filos p asxoleite toooso polu me ta pc na to h3ere kalutera apo to ka8e aplo user! ekei einai to diko m point . k dn eixa kamia pro8esh na pw oti h vivodi einai agia. epeidh anafer8hke o ote etre3e na ton e3yphrethsei k t fanhke gamato. oi etaireies vriskonte se nhpiako stadio gt uparxei ena megalo empodio o OTE !
foufoutios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μακαρι να ειχαν ολες οι εταιρειες την εξυπηρετηση που εχει ο ΟΤΕ... Γενικοτερα τη νινο την ειχα σε υποληψη οταν πρωτοβγηκε.. Τωρα πλεον, εχω αλλαξει ριζικα τη γνωμη μου για αυτους..
evts Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ασε μην τη ψάχνεις! Σε εναν φίλο μου είχε χάσει τις ρυθμίσεις το μοδεμ του και του είχαν πει οτι φταει η βιβοντι και περιμένε άδικα για μέρες και πόσες ακόμα θα περίμενε αν δεν τον είχα επισκεφτεί. Του είπανε επειδή δεν ανοίγει η σελίδα του μοδεμ φταίει η βιβοντι και πρέπει να το κοιτάξουνε! Έλεος που πανε και τους βρίσκουνε τέτοιους τεχνικούς?
Hlapatsas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αρχικό μήνυμα απο Dreaminaprwton dn me gnwrizeis proswpika gia na mporeis na peis oti apla skepseis epeidh esy dn gnwrizeis kapoia pragmata mallon dn shmainei oti prepei na einai skepseis h ths fantasias m genikotera kolpa. deuteron egw milhsa genikotera gia to epikratei k ka8usterei. 3ereis poses grammes zhtaei o ka8e provider k posa dinei o ote?! mallon oxi. tespa afou koroideuei opws ta les h vidodi k egw etsi k alliws dhlwsa oti dn eimai fan 8a eprepe o filos p asxoleite toooso polu me ta pc na to h3ere kalutera apo to ka8e aplo user! ekei einai to diko m point . k dn eixa kamia pro8esh na pw oti h vivodi einai agia. epeidh anafer8hke o ote etre3e na ton e3yphrethsei k t fanhke gamato. oi etaireies vriskonte se nhpiako stadio gt uparxei ena megalo empodio o OTE ! Όντος δεν ξέρεις τι λες! Δεν είπα ποτέ ότι σε γνωρίζω προσωπικά,ότι λες άκυρα είπα. Και δεν μου λες,αφου ο ΟΤΕ είναι πρόβλημα τι θα έκαναν οι πάροχοι αν δεν υπήρχε το ήδη έτοιμο δίκτυο του ΟΤΕ ;; Θα σκάβανε όλη την Ελλάδα;; Ποτέ δεν τον υπερασπίζομαι αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε,οι εναλακτηκοί και μέσα από το δικό τους δίκτυο για να φτάσουν στα σπίτια μας γραμμές του ΟΤΕ χρησιμοποιούν.
Dreamina Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Όντος δεν ξέρεις τι λες!Δεν είπα ποτέ ότι σε γνωρίζω προσωπικά,ότι λες άκυρα είπα. Και δεν μου λες,αφου ο ΟΤΕ είναι πρόβλημα τι θα έκαναν οι πάροχοι αν δεν υπήρχε το ήδη έτοιμο δίκτυο του ΟΤΕ ;; Θα σκάβανε όλη την Ελλάδα;; Ποτέ δεν τον υπερασπίζομαι αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε,οι εναλακτηκοί και μέσα από το δικό τους δίκτυο για να φτάσουν στα σπίτια μας γραμμές του ΟΤΕ χρησιμοποιούν. na sou pw mallon dn exeis katalavei gkri apo ti eipw8hke. MPOREI O OTE NA EINAI AUTOS P PAREXEI TA PANTA ALLA OTAN ER8EI H WRA NA T FUGEI PELATHS KANEI TA PANTA GIA NA MH FUGEI O PELATHS. H KA8USTERHSH EINAI MESA S AUTA aganaktei o pelaths me provider logw ka8usterhshs k gurizei ston ote trexei ote filhsei podia pelath. gkegke?! me kourases dn s apantaw se tpt allo ama dn katalaves k pali problhma sou akyra dn lew allwste GIATI TRWEI PROSTIMA O OTE? epeidh lew egw akura mallon xixi .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.