NikolasVasiliou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 πρεπει να μπει το θεμα Sports ως ξεχωριστο θεμα οπως π.χ το μπλα-μπλα γιατι οπως και να εχει στην ελλαδα ζουμε ολο και κατι θα υπαρχει να συζητησουμε(ειδικα για το ποδοσφαιρο).Παρακαλω οσους συμφωνουν να απαντησουν!!!!
system Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί και στο μπλα-μπλα
NikolasVasiliou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το ξερω οτι μπορει να συζητηθει και στο μπλα-μπλα αλλα τα αθλητικα εινα μια μεγαλη ενοτητα που πρεπει να συζητατε διαφορετικα απο αλλα θεματα οπως π.χ η μουσικη
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Νομίζω συμφωνώ με τον system. Αρκεί να καταργηθεί το thread του Ολυμπιακού από το Μπλα μπλα
system Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Αν ήταν για το κάθε τι να βάζουμε νέο θέμα.... Βάζουμε τα βασικά. Άσε που ο Αθλητισμός είναι χώρος εκτόνωσης προσωπικών απόψεων
savvvas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να βάλουμε και ειδική κατηγορία για τα αυτοκίνητα/μηχανές!
NikolasVasiliou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 απο οτι εχω προσεξει (αν και νεος στο φορουμ ) καθε συζητηση(οχι μονο σε αυτη) περι αλλαγης του τροπου εμφανισης του φορουμ βλεπετε με αρνητικο ματι δεν ξερω γιατι, αλλα μερικες αλλαγες πρεπει να γινουν. πρωτεινα κατι πιο πανω κατι αλλο δεν εχω προς το παρων.
system Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 To insomnia έχει διαλέξει προφανώς κάποια σημαντικά θέματα τα οποία θα πρέπει να έχουν δικό τους section. Και γω μπορεί να ήθελα ένα νέο θέμα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική του forum. Τώρα αν βάζαμε για τα αθλητικά θα έπρεπε να βάλουν και για τις μηχανές-αυτοκίνητα όπως λέει ο savvvas. Αυτό προσπάθησα να σου πω και πιο πάνω αλλά ίσως δεν το έκανα με τον καλύτερο τρόπο. Αν κοιτάξεις στο μπλα-μπλα θα βρεις πολλά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 περι αλλαγης του τροπου εμφανισης του φορουμ βλεπετε με αρνητικο ..γιατί απλά το Insomnia έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό. Δεν θέλουμε να γίνει σαν το <<δελτίο ειδήσεων>> του Star.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά, προφανώς το προτείνει ως κάτι δημοφιλές που έχει πολλά ποστ. Τι σχέση έχουν τα "και εγώ μπορεί να θέλω κάτι άλλο" και "αν είναι έτσι να βάλουν και για μηχανές" κτλ; Εννοείται ότι δε θα γίνεται subforum το κάθε τι που ζητάει κάποιος, αλλά ένα θέμα που συζητιέται τόσο πολύ, ίσως θα μπορούσε. Δεν είναι πια και καμία εξωφρενική πρόταση, ούτε την λέει ο άνθρωπος από προσωπική κάψα. Θα συμφωνήσω μόνο με το επιχείρημα περί αποπροσανατολισμού του φόρουμ. Προσωπικά πάντως, δε θα ήμουν κατά αν γινόταν τελικά.
Mijithroulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δεν ειναι κακη ιδεα... οπως και το να φυγει το thread του ολυμπιακου...
Mijithroulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Και οσοι ασχολουνται με "τεχνολογια", δεν εχουν αλλη ζωη και ενδιαφεροντα???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Επί του συγκεκριμένου ζητήματος: Δεν υφίσταται, προς το παρόν, σκέψη δημιουργίας ενότητας Αθλητισμού ή Αυτοκινήτου/Μοτοσυκλέτας στην κατηγορία Ψυχαγωγία. Ευχαριστούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.