bachtis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Είχα τραβήξει κάτι με κάμερα και πήγα να το περάσω σε dvd. Συνδέω την κάμερα με ένα καλώδιο του οποίου η άλλη άκρη έχει τρία καλώδια τα οποία τα συνδέω στο scart μέσω βύσματος. Βάζω λοιπόν να γράφει και μόλις τελείωσε η εγγραφή διαπιστώνω ότι τα dvd είναι άδεια!!! Γιατί;;; Οφείλω να ομολογήσω ότι το βυσματάκι που συνδέει τα καλώδια με το scart λίγο διαλύθηκε, αλλά αφού είχα γράψει το dvd. Για την ακρίβεια πήγα να ξεσυνδέσω το βύσμα και τα καλώδιά του πετάχτηκαν έξω!!!
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Στην κάμερα έχουν μείνει αυτά που έχεις τραβήξει? Αν ναι αντικατέστησε τα σκισμένα καλώδια με καινούργια και ξαναδοκίμασε...
bachtis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ναι έχουν μείνει στην κάμερα. Όσο για το διαλυμένο βύσμα διαλύθηκε αφότου είχα κάνει την εγγραφή...
Ardov Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δεν μας αναφέρεις τίποτε απολύτως. Πώς πήγες να το γράψεις? Πού? Με τι hardware? Με τι τρόπο? Με ποιό software? Με τι pc?
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ναι έχουν μείνει στην κάμερα. Όσο για το διαλυμένο βύσμα διαλύθηκε αφότου είχα κάνει την εγγραφή... δηλαδή γράφτηκαν και χάλασε ή το ξεχαρβάλωσες μετά? εγώ λέω να το ξανακάνεις με καινούργια καλώδια... @Ardov νομίζω πως θα το έχει κάνει με software που θα του έδινε η κάμερα (ξέρεις απευθείας)...
bachtis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Είναι πολύ άκυρο αυτό που θα σας πω αλλά τελικά είχαν γραφτεί!! Τώρα που τα ξανάβαλα εμφανίστηκαν!! Ίσως έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα να τα διαβάσει για πρώτη φορά...
Ardov Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ακόμη δεν έχω καταλάβει τίποτε απολύτως. :confused:
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ακόμη δεν έχω καταλάβει τίποτε απολύτως. :confused: Αυτή είναι η μαγεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.