pathanb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ψάχνω ένα PSU νομίζω >400W <600W θα είναι περισσότερο από εντάξει, που να μην μου παίρνει τα αυτιά και παράλληλα να μην μου πάρει τα σώβρακα. Πολλά ζητάω; Έχω ένα PSU 500W αγνώστου πατρός, από την εποχή προ UPS που η ΔΕΗ μου τα έτρωγε για πρωινό αδιακρίτως ποιότητας, οπότε τα έπαιρνα φτηνά και αναλώσιμα. Το μηχανηματάκι έχει κάνει μιά χαρά τη δουλειά του, δεν έχει μασήσει εδώ και 2 χρόνια από διακοπές και αηδίες, και γενικα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το πρόβλημα του όμως είναι οτι το κάνει πολύ θέμα: Ενας υπολογιστής 24/7 που βουίζει δεν είναι ό'τι καλύτερο. Είναι το τελευταίο κομμάτι που μένει να αλλάξω για να τον κάνω σχετικά ήσυχο, αλλά δεν θέλω να δώσω πολλά, δεν αξίζει λόγω παλαιότητας. P4 2.6 Northwood, μητρική κάποια Asrock που δεν μας νοιάζει, 7600GS Golden Sample 256DDR3, 2x512 Kingston Value RAM DDR400, 2xSATA+1xATA HDD, 2xDVD-whatever drives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotten crusader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ή αποσυνδέεις το ήδη υπάρχον ανεμιστηράκι(αν κ θα ανεβάσει θερμοκρασίες,αν δουλεύει 24/7),η παίρνεις ASUS ATLAS A-45GA 450WATT= 60.96 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Και το seasonic 430 εχω ακουσει πως ειναι ιδιαιτερα ησυχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 What about ZALMAN ZM-460-APS 460W? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Tα πιο υσηχα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν στη αγορα ειναι τα bequiet χωρις αυτο να σημαινει πως και αλλα ποιοτικα τροφοδοτικα οπως τα seasonic δεν ειναι αθορυβα.Ομως απο seasonic, antec, enermax και αλλες ποιοτικες υλοποιησεις το πραγματικα αθορυβο τροφοδοτικο που περασε απο τα χερια μου ηταν ενα Be quiet P6 Pro Dark Power 530 Watt .Το τροφοδοτικο αυτο οταν κλειενει το πσ εχει τη λειτουργια να δουλευει για κανα 2λεπτο μονο του οποτε μπορεις να εχεις σε αυτο το 2 λεπτο μια ιδεα του θορυβου που παραγεται μονο απο αυτο.Για να το ακουσεις επρεπε να βαλεις το αυτι σου 10 εκατοστα απο το τροφοδοτικο και να ειναι βραδυ.Ακομα και ετσι ο θορυβος ηταν ανεπαισθητος. Ολα τα Be quiet ειναι αθορυβα αλλα και τσιμπημενα. Εξαρταται τι θελεις παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Να αναφερω και το Heroichi 385W.Η ισχυης του ταιριαζει με το συστημα σου ,με 12αρι αθορυβο fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.