Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πού θα βρούμε κανα κιτ με τις εμφανίσεις και τα λογότυπα των ελληνικών ομάδων ρε σεις? Παίζουν φωτογραφίες των παικτών?

σε λιγο καιρο θα βρεις στο fmgreece.gr κατσε να παρουν το παιχνιδι στα χερια τους τα παιδια...και ελπιζω ολοι εμεις η τσαμπατζηδες να παμε αυριο να το αγορασουμε... τι ειναι 40 euro μπροστα στην ατελειωτη ευχαριστηση που μας προσφερει το fm??

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ξεκινώντας με τον Ολυμπιακό δεν έμεινα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας.

Αν και έχω 5/5 πρωτάθλημά και 1/1 τσου λου (νίκη με λυόν μέσα) μόνο στο τελευταίο ματς έμεινα ευχαριστημένος παίζοντας 4-5-1 (ναι ρε Λεμονή).

Αν θέλετε να χαλάσετε 3μύρια πάρτε Daniel Carvalho, μοναδική μου μεταγραφή μιας και έφαγα χυλόπιτα από Delgado

O Kοβάσεβιτς εγγύηση

Δημοσ.

μια λαλακια και μιση το παιχνιδι.το εκλεισα απο τωρα.

ημουνα στον ολυμπιακο και μου εδινε τα 2 πρωτα χρονια 2.99 εκατ.ευρω μπατζετ.

ξαφνικα φευγω απο το κλαμπ και δεν παω σε καμοια ομαδα.απλα παταω συνεχεια να προχωραει το παιχνιδι και να παρακολουθω την πορεια των ομαδων.

την επομενη σεζον ο ολυμπιακος και ενω στην ευρωπη βγηκε 3ος,και στο ουεφα αποκλειστηκε στους 16 απο την εβερτον,και κυπελλο πρωταθλημα τα εχασε απο αρη-αεκ,εκανε μεταγραφες 23 εκατ. ευρω εναν ολλανδο επιθετικο 18 χρονων 7 εκατ.ευρω και εναν αριστερο μπακ απο την ΤΣΣΚΑ 13,5 εκατ.ευρω.και κατι αλλα ψιλα.

ΕΛΕΟΣ! και χωρις να πουλησει ουτε εναν παιχτη.που τα βρηκε τα λεφτα?

το συνεχιζω ετσι για πλακα,περναγανε οι σεζον,καθε χρονο ο ολυμπιακος εκανε μεταγραφες 20 εκατ.ευρω,η μαντσεστερ επαιρνε καθε χρονο το τσαμπιονς λιγκ,ο αρης πηρε 3 σερι απο το 2011-2014,η ιπσουητς πηρε το ουεφα το 2014!

και γαμω τα παιχνιδακια λεμε!

με το που εφυγα απο τον ολυμπιακο,ολοι εφαγαν παγκο,και ο ολυμπιακος μεσα σε 1 χρονο πηρε 10 ποδοσφαιριστες και 10 απο της ακαδημιες (παπαδολουπο-λαμπροπουλο-ματσουκα),και ηταν αγνωριστος!

γκαλετι - λουα λουα ειναι για τα μπαζα.

ενα πραγμα μονο δεν αλλαζει παντος στα μανατζερ! η 4η θεση του ολυμπιακου στην ευρωπη! μας εχουν παρει χαμπαρι!

γενικα παντος,απο το championship manager 03-04 και μετα,ολα ειναι για τα μπαζα.κριμα.

Δημοσ.

Το μπάτζετ, δεν είναι όσα λεφτά έχει η ομάδα. Είναι όσα λεφτά σου εμπιστεύεται ο πρόεδρος. Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα.

Καλύτερα μην μιλάς τόσο άσχημα για το παιχνίδι επειδή δεν έχεις καταλάβει πως παίζεται.

Δημοσ.

A εμένα ο Γκαλέτι σε 4 ματς έχει 6 ασίστ

Ο Λούα Λούα όλο προβλήματα

Ρε παιδιά θυμίστε μου κάτι γτ έχω σκουριάσει, αν κάποιος δεν είναι βασικός, τότε για να επιστρέψει σε 100% μετά από παιχνίδι θέλει περισσότερο χρόνο από κάποιον βασικό ε;

Απλά μου φαίνεται ότι αργούν πολύ ρε γμτ...

Δημοσ.

+1 στον bougas για το cm03-04. Το καλυτερο μανατζερ που εγινε ποτε για μενα. Τωρα με το καινουριο δεν εχω ασχοληθει ακομα σοβαρα αλλα εχει βελτιωσεις αρκετες σε σχεση με το προηγουμενο. Παντως σα το λιωσιμο που ειχα ριξει στο 2003-04 μαζι με ενα φιλο δε προκειται να ξανα-υπαρξει για μενα.

Δημοσ.
+1 στον bougas για το cm03-04. Το καλυτερο μανατζερ που εγινε ποτε για μενα. Τωρα με το καινουριο δεν εχω ασχοληθει ακομα σοβαρα αλλα εχει βελτιωσεις αρκετες σε σχεση με το προηγουμενο. Παντως σα το λιωσιμο που ειχα ριξει στο 2003-04 μαζι με ενα φιλο δε προκειται να ξανα-υπαρξει για μενα.

πολλα +++++ στον kostelo και απο μενα.

τελειο μανατζερ! ατελειωτες ωρες παιχνιδιου,και παρα παρα πολλα πρωταθληματα με μαντσεστερ και ολυμπιακο.

ΥΓ.ακομα θυμαμαι την μεταγραφη του δημητρη καρανικολα απο τον ολυμπιακο στην ρεαλ εναντι 14 εκατ. ευρω! ετος περιπου 2015+ :-D

Δημοσ.
bougas τι θάψιμο είναι αυτό!

Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι. Τι λέει θα ξεκινήσουμε insomnia league ;

οι κατοχοι με FM απο το θειο θα μπορουν να συμμετασχουν?

Δημοσ.
οι κατοχοι με FM απο το θειο θα μπορουν να συμμετασχουν?

Χαλαρά.

Χρειάζεται να κανονίσουμε χρόνο που θα παίζουμε και να βρούμε έναν με καλό pc και σύνδεση για να κάνει τον server.

Δημοσ.
Το μπάτζετ, δεν είναι όσα λεφτά έχει η ομάδα. Είναι όσα λεφτά σου εμπιστεύεται ο πρόεδρος. Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα.

Καλύτερα μην μιλάς τόσο άσχημα για το παιχνίδι επειδή δεν έχεις καταλάβει πως παίζεται.

Σωστος + 1

Δημοσ.

μια χαρα τοτε!

επισης, ο καλος ο θεις εμενα μου εφερε δωρο μια εκδοση με 568mb που πιανει 700 περιπου στο σκληρο... ειμαι οκ? αλλα ουτε σηματα οθτε φωτογραφιες παικτων ουτε τιποτα!! το εχετε και εσεις αυο το "προβλημα"? πατσακια ποτε με το καλο?

Δημοσ.
μια χαρα τοτε!

επισης, ο καλος ο θεις εμενα μου εφερε δωρο μια εκδοση με 568mb που πιανει 700 περιπου στο σκληρο... ειμαι οκ? αλλα ουτε σηματα οθτε φωτογραφιες παικτων ουτε τιποτα!! το εχετε και εσεις αυο το "προβλημα"? πατσακια ποτε με το καλο?

Μεγάλο σόι είμαστε τελικά... ε; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...