Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απενεργοποιησε ολα τα dvd/cd drives απο διαχειρηση συσκευων εκτος του εικονικου. μετα δεξι κλικ στο fm εκτελεση ως (run as) κανε unchek το προστασια του υπολογιστη κλπ.... και πατα οκ. εννοειται με daemon και geiasou...

υπαρχει βεβαια και το c@@ck... το εφερε ο νονος....

Δημοσ.
απενεργοποιησε ολα τα dvd/cd drives απο διαχειρηση συσκευων εκτος του εικονικου. μετα δεξι κλικ στο fm εκτελεση ως (run as) κανε unchek το προστασια του υπολογιστη κλπ.... και πατα οκ. εννοειται με daemon και geiasou...

ανασταση!!! tnx φιλε

Δημοσ.

μου το εστειλε ο θειος και με

κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αααααααααααααααααα

κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

παο να λιοσο....

Δημοσ.

Ενταξει!Παιξατε Έλλάδα καθόλου?Εχει τον γαύρο μια δυο κλασεις ανωτερο και ξενέρωσα(αν και γαυρος)!!!!

Δημοσ.

Αστα να πανε!Ειδατε την αμυνα της ΑΕΚ?απλα lol!!!Ελπιζω σε διορθωσεις μεσω πατς αλλιως...Βεβαια μπορει να παιζει ρολο οτι ειμαι αρχη της χρονιας για τα κακα στατιστικα

Δημοσ.

Εγω διακρινω και σε αυτο το μανατζερ τη γνωστη εμπαθεια που εχει για τον παναθηναικο.

μα ο σαλπι finishing 13??? ημαρτον ρε.

και απο την αλλη ο γνωστος βυντρα. ντροπη

Παντως πλακα εχει...

Δημοσ.

Εγω ξεκίνησα με Σεβίλλη..καλα τα παω εως τωρα..υπάρχουν καποιες πολύ ωραίες αλλαγες..και το προβλημα με το πρέσιγνκ το συνηθίζω πλεον

Δημοσ.

Πού θα βρούμε κανα κιτ με τις εμφανίσεις και τα λογότυπα των ελληνικών ομάδων ρε σεις? Παίζουν φωτογραφίες των παικτών?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...