nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχμ, εμένα μου φαίνεται για τρελό bug. Είναι αδύνατον η μπάλα να πιάσει τέτοια ταχύτητα και μάλιστα να τη διατηρήσει για τόσο μεγάλη απόσταση. Εντελώς αφύσικο σουτ. Όπως και να 'χει, κουφαθήκαμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχμ, εμένα μου φαίνεται για τρελό bug. Είναι αδύνατον η μπάλα να πιάσει τέτοια ταχύτητα και μάλιστα να τη διατηρήσει για τόσο μεγάλη απόσταση. Εντελώς αφύσικο σουτ. Όπως και να 'χει, κουφαθήκαμε. Έχεις απόλυτο δίκιο. Στο ζωντανό το είδα με την ταχύτητα του highlight στο τέρμα και μόνο που δεν έπεσα από την καρέκλα! Εντωμεταξύ ξέρεις πως είναι, όταν βλέπεις μόνο τα key highlights και έχεις την αγωνία σου, εμένα τουλάχιστον η πρώτη μου σκέψη με το που ξεκινάει να δείχνει είναι πάντα "δικιά μας ή δικιά τους φάση;", οπότε βλέπω το πλάγιο, σκέφτομαι "δικιά τους. Ούξου,ούξου,ούξου,ούξου,ούξου..." και βλέπω τη μπάλα να φεύγει σφαίρα στο απέναντι τέρμα! Τώρα που το είδα στο πιο αργό συνειδητοποιώ ότι η ταχύτητα της μπάλας είναι εντελώς αφύσικη. Εντωμεταξύ μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο πριν κανά μήνα (σε PC), με τον Γκαλίτσιο να πιάνει το σουτ από λίγο μικρότερη απόσταση (πχ 4/5 του γηπέδου), αρκετά παρόμοιο. Ήταν πάντως πρωτόγνωρο συναίσθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.