Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α,κατι ασχετο. Γενικα ειναι καλο μερικους μικρους που αξιζουν να τους βαζω να παιζουν στην αντρικη ομαδα ή θα τους καψω;

Είναι καλό, αλλά μόνο όταν τους βάζεις και βγάζουν στο τέλος τουλάχιστον 7άρι. Δεν πρέπει να τους χαλάσεις την αυτοπεποίθηση. Αν τους βάζεις κάθε φορά στο τέλος και σου γεμίσουν με αποδόσεις 6άρια, θα καούν.

Εγώ τους χρησιμοποιώ σε δύο είδη παιχνιδιών: ή σε κυπέλλου με πολύ χειρότερες ομάδες ή ως αλλαγές σε παιχνίδι που είναι ήδη 3-0 υπέρ μου και ξέρω ότι και τίποτα να μην κάνουν, το 7αράκι τους θα το τσιμπήσουν. Αλλά η αλλαγή πρέπει να γίνει μέχρι το 70' τουλάχιστον, αλλιώς δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα και μένουν με το 6άρι και την απογοήτευση.

Αν τους δεις από εκεί και έπειτα ότι βγάζουν 8άρια, βάζουν κανά γκολάκι, μετά συνήθως παίρνουν γρήγορα τα πάνω τους, οπότε τους κρατάς σε μια επαφή με την πρώτη ομάδα και σιγά σιγά τους κάνεις αναπόσπαστα μέλη (εφόσον βέβαια συνεχίσουν να ανταποκρίνονται, αλλιώς ψυχραιμία).

Δημοσ.

Καλα αφηνω τους μικρους για την ωρα,η ομαδα σερνεται με τα αστερια μεσα:) Μολις εχασα 1-3 απο τον Αρη και εχω 5 βαθμους σε 4 ματς.Τραυματιστηκε ο Darko,δεν λεει να βαλει κανενας αλλος γκολ(κατι εκανε ο Belluschi,αλλα τραυματίστηκε και αυτος). Με βλεπω να ετοιμαζω βαλιτσες μεχρι το τελος του πρωταθληματος,και τζαμπα ολα τα μικρα που εκλεισα για το μελλον..

Δημοσ.

Erunildo...

Δοκιμασε 3 πισω ... 4 στο κεντρο με τους δυο να βγενουν μπροστα... ενα AMC και δυο στρικερ

Πιο αναλυτικα

Πισω Bravo - Atzas - Zevlakof

Αριστερα με βελακι LETO Κεντρο stoltidis torosidis Δεχια με βελακι Belloutsi

AMC Galleti

Επιθεση Diogo - Darko ...

Παρε και τον Guilherme και εισαι κομπλε

Ενα κλικ πριν το Φουλ επιθετικο συστημε...short pass - fast tempo

Πες μου εντυπωσεις

Δημοσ.

Thanks φιλος θα το δοκιμασω γιατι τρωω σφαλιαρες συνεχεια,11ος εχω πεσει:) Βασικα επαιζα περιπου το δικο σου,απλως ειχα 1 επιθετικο και απο πισω του 2 ΑΜC. Απλα γιατι Τοροσιδη κεντρο και οχι Dudu;

Δημοσ.

Παρτε και μεικα screenshot για τον χαβαλε μας ...

Assists : assisttw9.th.jpg

Belluschi : belluschitg2.th.jpg

Biggest Wins : biggestwinscf8.th.jpg

1st Season Standings : protixroniafg0.th.jpg

2nd Season Standings : deuterixroniapn3.th.jpg

3rd Season Standings : tritixroniaac7.th.jpg

Current Season Standings : trexonsezongf5.th.jpg

Diogo : diogolk1.th.jpg

GoalScorers : goalscorersgq2.th.jpg

Guilherme : guilhermevq2.th.jpg

o Coach ! :P : lunaticcoachpn2.th.jpg

Μεταγραφες : poliseiscb1.th.jpg

Συστημα : sistimadt2.th.jpg

1st Season UEFA + Fixtures : uefaoj6.th.jpg

Games Without Lose : xorisittatk2.th.jpg

:P

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει επίσημη ημερομηνία. γενικά λένε 2-3 βδομάδες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σκέψου ότι το παιχνίδι κανονικά βγαίνει 14/11, οπότε υπολόγισε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δείτε ένα γκολ που έβαλα σήμερα, έπαθα πλάκα!

Κατεβάστε το από εδώ

Θα κάνω μια απόπειρα να κάνω και video capture, έτσι για να δω πως γίνεται, και ίσως μετά να το ανεβάσω και youtube (για τον ίδιο λόγο).

Σχόλιο: Ο παίχτης που βάζει το απίστευτο γκολ, είναι DC και έχει long shot...3! Χεχε.

edit: Μόλις σκέφτηκα ότι ίσως το σωσμένο παιχνίδι επειδή είναι από Mac μπορεί να μην μπορείτε να το δείτε. Για κάντε ένα τεστ κάποιος, το φορμάτ είναι ίδιο στις δύο εκδόσεις;

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 11 : 57 : 40-----

Δεν μπορώ να καταλάβω. Βρήκα ένα προγραμματάκι για video capture (για Mac), που έλεγε στην ποιότητα High Quality Youtube. Το αποτέλεσμα είναι αίσχος όμως. Τέλος πάντων, enjoy my first youtube video, κάτι θα δείτε. Οποιοσδήποτε έχει καμιά συμβουλή για καλύτερη ποιότητα, ευπρόσδεκτη. Τώρα δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο:

Δημοσ.

Αυτό που δεν φαίνεται καλά είναι ο αντίπαλος τερματόρος που έστρωσε το σεντόνι κάτω και κάνει πικ νικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...