Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(λογικά έχει ξαναρωτηθεί) ξέρουμε πότε να το περιμένουμε?

9 μέρες μείνανε μόνο.Άντε να δούμε....

sry.. πάρτε το σαν άκυρο... δεν πιο πάνω...

Δημοσ.

ρε παιδια, το γνησιο παιζεται και online? ρωταω για να το αγορασω αν ειναι. και αν ναι, πως ακριβως και τι γινεται? και φυσικα αν αξιζει... ;-)

Δημοσ.

online τι εννοεις?Γιατι θα υπάρξει αλλος τιτλος Football manager online (mmo σαν το wow και το lineage)!Τωρα αν εννοεις αν μπορεις να παιζεις μεσω ιnternet με τους φιλους σου ,γινεται και με την κοπια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ παιχνιδιου που ειδη κατεχεις(αν με πιανεις....)!!

Το τελευταιο γινεται πολυ ευκολα με επιλογη του παιχνιδιου Network(χρειαζεται ο ενας να δρα σαν server)!

Αν αξίζει λέει????Αν θες να εχεις σχολια τπυ τυπου καλα εδωσες 4.000.000 για τον Παλερμο ή ποσο τον δίνεις τον Λουκα τοτε ναι σιγουρα αξιζει!

Δημοσ.

δηλαδη μονο με το φιλαρακι σου μπορεις να παιξεις κ καποιους ακομα. οχι ας πουμε ενα πρωταθλημα αγγλιας με 24 χρηστες πχ... καταλαβα.

Δημοσ.
δηλαδη μονο με το φιλαρακι σου μπορεις να παιξεις κ καποιους ακομα. οχι ας πουμε ενα πρωταθλημα αγγλιας με 24 χρηστες πχ... καταλαβα.

αυτό πρέπει να γίνετε στο fm online. Πάντως για μένα το fm είναι ατομικό. Σε Lan που το είχα παίξει δεν μου άρεσε τόσο πολύ (προσωπικά πάντα).

Δημοσ.
αυτό πρέπει να γίνετε στο fm online. Πάντως για μένα το fm είναι ατομικό. Σε Lan που το είχα παίξει δεν μου άρεσε τόσο πολύ (προσωπικά πάντα).

+1. Emena se Lan (Hamachi) me enan kollito pou paizame me 2 omades eixe lag kai ena allo koulo. ekana bid px gia ton Ronaldinho 100mil euro kai ston allo elege oti ekana 122mil euro. Se oles ma oles tin sunalages elege alles times...koino nomizma kai oi 2 to euro :mad:

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα πάλι να παίζεις μόνος σου μου φαίνεται χαζομάρα σε σχέση με το διπλό (η και με παραπάνω).

Γενικά ο ανθρώπινος παράγοντας το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον. Φανταστείτε ένα insomnia league που ο καθένας θα είχε μια ομάδα.

Δημοσ.
Παιδιά εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα πάλι να παίζεις μόνος σου μου φαίνεται χαζομάρα σε σχέση με το διπλό (η και με παραπάνω).

Γενικά ο ανθρώπινος παράγοντας το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον. Φανταστείτε ένα insomnia league που ο καθένας θα είχε μια ομάδα.

To exw pei kai gw pio palia na kaname ena group sto hamachi px insomnia_fm kai na paizame merika atoma....

Fantazomai oti 1 prepei na einai o server o opoios prepei na exei 4+ GB ram kai kalh grammh :P

Oraia tha itan pantos!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ κάνω δηλώσεις εναντίων όλων των αντίπαλων προπονητών στο fm. Άμα είχαμε insomnia league θα με είχανε όλοι στην μπούκα....

Δημοσ.

ποτε δεν ειναι αργά..;)

Δημοσ.

OK Τοτε να κανονισουμε ενα πρωταθληματακι insomnia league?Δεν ειναι τιποτα να το οργανωσουμε!Κατι σαν τα leage που οργανωνουν στο fm greece!Εγω μέσα παντως

Δημοσ.
...Γιατι θα υπάρξει αλλος τιτλος Football manager online (mmo σαν το wow και το lineage)!!!!

Τι εννοείς με αυτό??? Πως μπορείνα γίνει κάτι τέτοιο?Δηλαδή θα μπορεί ο καθένας να παίρνει την ομάδα που θέλει και να παίζει με άλλους? Αν γίνει αυτό θα υπάρχουν στο game 1000 φορές οι μεγάλες ομάδες(Milan, Barcelona, Liverpool, Panathinaikos(:P) )...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...