koystado Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 για την βελτιωση στα στατιστικα των πιτσιρικαδων που λες στην πρωτη version του FM 2008 einai μικρες αλλα αμα βαλεις τα νεα patch ολα λειτουργουν κανονικα
dakangr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παρε Saivet στο 08 σε μια ομαδα με καλες εγκαταστάσεις και καλούς προπονητές και θα δεις βελτίωση σε 3 χρόνια... Φωτιά ο μικρός λέμε!!!
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ' αρχάς είναι αξίωμα ότι στο Manager πρέπει να βάζετε ΠΑΝΤΑ τα patches που κυκλοφορεί η εταιρία. Το παιχνίδι έχει συνήθως τόσα πολλά bug που χωρίς patch υπάρχουν αναρίθμητα προβλήματα. Κάποια από αυτά είναι ασήμαντα, κάποια πολύ "χοντρά" (όπως η αμυντική λειτουργία στο περσινό manager) ενώ κάποια μπαίνουν μόνο και μόνο για να... αντιμετωπιστούν τα crack.exe. Ο τελευταίος είναι και ο κύριος λόγος που το πρώτο patch συνήθως κυκλοφορεί μέσα σε 1-4 βδομάδες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το κακό με τα patches είναι ότι γενικά μας αναγκάζουν να ξαναπιάσουμε το παιχνίδι από την αρχή. Το καλό είναι ότι πλέον έχουν ελαττωθεί αισθητά και συνήθως βγαίνουν 1-2 το πολύ (με το δεύτερο να βγαίνει Δεκέμβρη/Γενάρη). Τώρα σχετικά με τα στατιστικά των νεαρών παιχτών, σε όλα τα manager μέχρι και το 2007 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο περσινό όμως άλλαξε λίγο η λογική και πλέον δεν είναι δυνατόν να πάρουμε ένα ταλέντο 16-17 χρονών, με μεγάλο Potential Ability, με στατιστικά γύρω στο 10-12 και να τον κάνουμε παιχταρά μέσα σε 2 χρόνια. Χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά.
kaiowas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Η πικρη αληθεια ειναι οτι στο τελευταιο δεν εβαλα patch, γιατι δεν καικα με το FM08 οσο με τα προηγουμενα. Στο 09 θα δοκιμασω και ολα τα patch να δω την διαφορα. Κριμα παντως που δεν γινετε αυτο πια με τους πιτσιρικαδες, δεν θα ξαναδω εποχες Milan με 1,3 Billion UK pounds budget. Σαν καλος Εβραιος και 2ος Αγιαξ, προμηθευα ολη την Ευρωπη με ετοιμους παιχταραδες σε τιμες ευκαιριας, μαζευοντας λεφτα για την βιλα μου στην παραλια του Capri.
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παλικάρια γιατί ακόμα δεν υπάρχει θέμα για το fm2009 ,το περιμένω πως και πως,θα έβαζα πατς στο παλιό να παίξω λίγο αλλα έχει φάει τόσο λιώσιμο εκείνο που ξέρω ολα τα ταλέντα και δεν έχω όρεξη να παίρνω του ίδιους παίχτες πάλι.
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει (αν κατάλαβα καλά και εννοείς τόπικ)
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά, για το επίσημο thread σχετικά με το FM2009 πηγαίνετε εδώ.
Erunildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μια βοηθεια απο τους εμπειρους. Εχω τον Ολυμπιακο και ο Κ.Παπαδοπουλος μου ειναι unhappy eπειδη ειπα οτι ειμαι dissapointed(με ολη την ομαδα) μετα απο ενα ματς(πριν 5-6 αγωνες). Μολις ελειψε απο μια προπονηση χωρις λογο,να του ριξω κατσαδα; Τι να τον κανω για να γινει happy;Δεν θελω να μου φυγει,οχι τουλαχιστον πριν μεγαλωσει λιγο και μου φερει μερικα μυρια..
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το τιμωρείς που έλειψε και αγνοείς το ότι κρατάει μούτρα. Με τον καιρό θα στρώσει.
Erunildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ok,thanks.. Θα του ριξω προειδοποίηση,απλα σκεφτεται λεει τις επιλογες του και με εβαλε σε σκεψεις.. Α,κατι ασχετο. Γενικα ειναι καλο μερικους μικρους που αξιζουν να τους βαζω να παιζουν στην αντρικη ομαδα ή θα τους καψω;
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι και να σκέφτεται, αν δεν τελειώνει τώρα κοντά το συμβόλαιο του έχεις χρόνο να τον τουμπάρεις. Μικρούς εγώ έχω πάντα στην ομάδα μου. Όποτε μπορώ τους βάζω και βλέπω αποτελέσματα.
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος μεγάλη παιχτούρα. Όταν έφυγα (σσ.: με έδιωξαν) από τον Ολυμπιακό και πήγα στη Lille, τον πήρα μαζί μου. Κόστισε γύρω στα 3 μύρια όταν ήταν 17 χρονών. Στα 18 ήταν ήδη βασικός και αναντικατάστατος στην πρώτη Γαλλίας, μεγάλος παίχτης. Αφήστε δε που έβαζε και καμια 10αριά γκολ το χρόνο από κόρνερ (κλασικά, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι).
tsavi1991 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον μολις τωρα ειδα το topic και θελω να αναφερω μερικους καλους παιχτες που γνωρίζω Bogdan Stancu Aaritalo Mika Sorin Arthur Saivet Sakho Ignashevic(ελευθερος στην αρχη) -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 12 : 05 : 19----- επισης μετα απο 2-3 χρονια ελευθερος ο Kahlenberg της Auxerre μετα απο 4 χρονακια νομιζω ελευθεροι Reyes και Reo-Coker ολοι παιχτουρες τους πουλησα σε τρελες τιμες Και φυσικα τα ελληνοπουλα Ματσουκας,Κ.Παπαδοπουλος,Γ.Παπαδοπουλος,Νινης,Μιτρογλου
Erunildo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραια,τον Ματσουκα σκεφτομουν να τον φερω στην μεγαλη,εχει ηδη βαλει 6-7 γκολ σε 3 ματς με τους μικρους. Επιθεση τον βαζετε εσεις ή δεξια; Τον Bogdan Stancu τον πηρα,αλλα δεν μου κανει καλα παιχνιδια,ευτυχως εχω τον Darko και καθαριζει για την ωρα. Α και ο Diogo δεν κανει και πολλα Ο Saivet,δεν ηθελε να ερθει με τιποτα,ελεγε οτι ηταν λαθος βημα για την καριερα του..τεσπα (εβαλα πατσακι με τις καινουργιες μεταγραφες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.