Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εχει βγει patch για το fm2008 για Greek Superleague?

Φαντάζομαι εννοείς φωτογραφίες παικτών και σήματα, ε;

(Όχι ότι ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό, απλά διευκρινίζω)

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φαντάζομαι εννοείς φωτογραφίες παικτών και σήματα, ε;

(Όχι ότι ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό, απλά διευκρινίζω)

Ναι ναι αυτο...ξερετε τιποτα?

Δημοσ.

δεν θα χρειαστει να ξαναδουλεψω τελικα, τα κυκλωματα του ποδοσφαιρου με αναγκασανε να βγω στη συνταξη προωρα και πανω στο ανθος της ηλικιας μου.

Φτου σας κακουργοι!

Θα ξαναρχισω καινουριο τωρα το Πασχα.

Δημοσ.

Πάνω που πάμε να σηκώσουμε λίγο το κεφάλι, πέφτει βαρύς ο πέλεκυς.

Κάναμε μια μεγάλη νίκη 1-0 επί της Lyon και μετά:

• Φάγαμε 4 από τη Μονακό (που είχα νικήσει 6-0 στον πρώτο γύρο!)
  • 1-3 από τη Lens
  • Χάσαμε από τη Nancy 3-2 (είχα προηγηθεί 2-0 στο 8' και μέχρι το 14' μας ισοφάρισαν, έλεος). Τελικά χάσαμε με γκολ προς το τέλος, με γυριστή κεφαλιά με το καρούμπαλο. Έγινε της π....ς στα αποδυτήρια.
  • Μετά έπεσε κι ένα 0-3 από την Le Mans με το τελευταίο γκολ να είναι αντιγραφή του φάουλ που είχε βάλει ο Ronaldinho στον Seaman το 2002. Η πλάκα όμως είναι ότι εγώ το έφαγα από πιο μακρυά και ότι αυτός που μου το έβαλε (Ibrahima Sory Camara από το Conakry της Guineas) σκόραρε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα και είναι 25 χρονών! Μετά από 70 αγώνες! Σε μένα βρήκε να το βάλει!
  • Στο ενδιάμεσο έκανα 2 νίκες, πήρα και 2 ισοπαλίες και παλεύω για την 11η θέση. Αλλιώς 12ος και καλά είναι.

Το Γαλλικό πρωτάθλημα όμως είναι πραγματικά τρελοκομείο, καμία σχέση με Ελλάδα. Μιλάμε ότι και τις 3 χρονιές ο πρωταθλητής βγαίνει με 22-24 νίκες σε 36 παιχνίδια, πολύ δύσκολα να πάει μια ομάδα τρένο. Με 70 βαθμούς παίρνεις πρωτάθλημα. Εδώ 34η αγωνιστική έπαιζε η 2η Marseille "τελικό" (από τους κλασικούς ελληνικούς "τελικούς" των τελευταίων αγωνιστικών) με την Nantes που παλεύει για σωτηρία. Και από 0-3 που νίκαγαν στο 32' οι Μαρσεγιέζοι, έμειναν με 10 και κατάφεραν να χάσουν 4-3. Τώρα πια μάλλον το παίρνει η PSG το κιούπι, κάθε χρόνο και άλλος πρωταθλητής.

Εμένα πάλι δε με βλέπω καλά. Αν δεν προλάβουν να με διώξουν, θα τους διώξω εγώ όλους.

προσθήκη: Τέλος η χρονιά, 11ος τελικά με 13-13-12 και τέρματα 55-47. Αρκετά καλά στα εντός, απαράδεκτος στα εκτός. Προτελευταία αγωνιστική έχασα στις καθυστερήσεις από τους πελάτες Valenciennes, που εξασφάλισαν την παραμονή τους. Και τελευταία αγωνιστική, μέσα στη λάσπη, αδιάφορος, εκτός με την St. Etienne που καιγόταν για τους βαθμούς. Πέρασα με 4-1, μόλις η δεύτερη εκτός έδρας νίκη μου. Παρ' ολ' αυτά έπεσε η Nantes που έφαγε ένα γκολ στις καθυστερήσεις (3-3) από την αδιάφορη Rennes, φοβερά πράγματα έγιναν.

Μέσα στο γενικό χαμό, βγήκε και ο πρόεδρός μας και ανακοίνωσε ότι πουλάει (Βγενόπουλε, φέρε τους Άραβες και έλα γιατί χανόμαστε).

προσθήκη v2: Ωχ, νατα, παίζει να φύγει ο Tigana από την 5η Bordeaux και άρχισαν τα όργανα, λένε ότι θα κάνουν πρόταση στην ομάδα μου για να με τσιμπήσουν (έχω 1 χρόνο συμβόλαιο ακόμα). Αν πάω στη Bordeaux θα κάνω παπάδες, οι τύποι έχουν πολλαπλάσιο budget από Γαύρο, Lille και σία, τρελές υποδομές κλπ. Από 16οι πρόπερσι, κατάφεραν να βγουν στο Uefa φέτος. Πείτε μου και έρχομαι τρέχοντας. Πλερώνω κιόλας.

Δημοσ.

παιδια αγοραστε τον nsue (spain ST) πιτσιρικι ειναι...αργοτερα παει barca... τωρα που το εχω 19 χρ. μου τον ζητανε εως και 13μυρια, και αλλος ενας vantagiato ST παιζει rimini (italy)

Δημοσ.

Ρε γμτ, δεν τον είχα πάρει γραμμή αυτόν τον Vantaggiato. Τον τσίμπησε τζάμπα η Hertha από τη Rimini και φαίνεται να έχει πολύ καλά attributes. Έκανε πολύ μέτρια πρεμιέρα στη Bundesliga αλλά αν τον αναλάβω εγώ θα τον κάνω παιχταρά. Πλέον είναι αργά όμως...

Δημοσ.

nzeppos απο τις περιγραφες σου και μονο με εχεις ψησει να ξεκινησω ξανα το manager που το χω παρατημενο εδω και παρα πολυ καιρο. Ευγε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για μένα ο απόλυτος παίχτης ενας είναι....Εζεκιλ Γκαράυ. Δύο σεζόν μέχρι τώρα τον έχω στην Γιουβέντους και είναι εκπληκτικός !

Δημοσ.

Καλός είναι ο κερατάς, δεν τον ήξερα. Φοβερά στατιστικά αλλά έχει μεταβληθεί σε γυρολόγο. Τον πήρε με 29,5 μύρια η Λάτσιο από τη Racing, την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε στη Valencia με 27 μύρια και την επόμενη στη Μίλαν με 30!

Αυτά τα λεφτά είναι απλησίαστα για τις ομάδες που παίρνω συνήθως.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επίσημο database update αποκλείεται, άλλωστε όπου να 'ναι θα βγει και το FM2009 (άιντε επιτέλους να δούμε την περιβόητη 3D engine).

Τώρα αν έχουν βγάλει κανα DB update τίποτα ξένα ανεπίσημα sites είναι άλλο ιστορία. Ακόμα κι αν έχει βγει κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ... localized, δηλαδή θα έχει τις νέες μεταγραφές μόνο για την Premiership ή μόνο για την Bundesliga κλπ. Στο ελληνικό http://www.fmgreece.gr για παράδειγμα, το μόνο εμφανές DB update είναι αυτό που συμπεριλαμβάνει τις ομάδες της Γ' και Δ' εθνικής.

Νομίζω, χωρίς να είμαι και βέβαιος, ότι το φθινόπωρο γενικά βγαίνουν ανεπίσημα DB updates, κυρίως για όσους δεν ενδιαφέρονται να παίξουν το καινούριο FM αλλά προτιμούν παλαιότερες εκδόσεις. Αν τύχει να βρω κάτι θα σου πω.

Πάντως φέτος θα είναι αμαρτία να μην παίξετε το FM2009 (επίσημα βγαίνει 14 Νοεμβρίου), λόγω της πολύ μεγάλης δουλειάς που φαίνεται να έχει γίνει (3D engine, σύστημα μεταγραφών εξ' ολοκλήρου γραμμένο από την αρχή, νέο σύστημα δηλώσεων και χίλια μύρια άλλα).

Δημοσ.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος, αλλά νομίζω ότι στο training δεν θα δούμε θεαματικές αλλαγές. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι βάζουν μια Fireblast προπόνηση, την σκαλίζουν λίγο για να την προσαρμόσουν στις απαιτήσεις του και τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καταφερει να εχω θεαματικη βελτιωση στα στατιστικα των πιτσιρικαδων που εχω εδω απο την εποχη που ταν Championship Manager ακομα. Εχω δοκιμασει προτεινομενες προπονησεις καθε ειδους αλλα δεν μου φαινετε να γινετε σωστη δουλεια, ακομα και με παιχτες με φοβερο Future Ability.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...