Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το μάνατζερ μου... :cry: Άλλα μου δείχνει ο αγώνας άλλα περιγράφονται από κάτω και άλλα δείχνει το σκόρ. Σημείωση ότι το πρόβλημα που τυγχαίνει πάντα στο 2ο ημίχρονο. Τι να κάνω;;; HELP !!!

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω πρόβλημα με το μάνατζερ μου... Άλλα μου δείχνει ο αγώνας άλλα περιγράφονται από κάτω και άλλα δείχνει το σκόρ. Σημείωση ότι το πρόβλημα που τυγχαίνει πάντα στο 2ο ημίχρονο. Τι να κάνω;;; HELP !!!

Βάλε το patch 8.0.2

Δημοσ.

Μετα απο μια πολυ καλη χρονια, η ομαδα πηρε το double, o Palacio βγηκε πρωτος σκορερ worldwide, σημειωνοντας 46 γκολ, σε ολες τις διοργανωσεις, αλλα λογω του βαθμου δυσκολιας στο πρωταθλημα που βρισκεται δεν του δωθηκε το τροπαιο με αποτελεσμα να δωθει σε καποιον με το ονομα Φουφουτος (χου ρε παλιογιδο).

Συνεχιζουμε ακαθεκτοι στην καινουρια χρονια για την υλοποιηση των στοχων που μας εθεσε το Δ.Σ.

ΥΓ. Βρηκα ενα γαματο DM, αλλα ειναι πανακριβος, Angelo Palombo, για οποιον εχει λεφτα.

Δημοσ.

Εγώ έχω πέσει 10ος, αποκλείστηκα από το κύπελλο και τραβάω όλα αυτά που τραβάνε οι ομάδες που αιώνια βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Αποκλείστηκε και η εθνική μου (Βοσνία) και μου φαίνεται θα παραιτηθώ. Τραυματίστηκε ο πρώτος μου σκόρερ Souleyman Youla, 1 μήνα έξω. Γενικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με το τέλος του πρώτου γύρου.

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ συνηθισμένο bug αλλά το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι. Κάποιος το έλυσε με σκέτο re-install και εγκατάσταση του 8.0.2 patch.

Άλλος είπε ότι είναι πρόβλημα των μαμήσιων skins του παιχνιδιού, οπότε δοκίμασε να βάλει κάποιο άλλο skin (που κατέβασε από άλλου) και τότε το πρόβλημα διορθώθηκε (φαντάζομαι πρώτα έκλεισε την επιλογή Use Skin Cache).

Άλλοι σκάλισαν το dxdiag, άλλοι έκαναν uninstall, defrag(!) και restore point(!!!), αν είναι δυνατόν.

Άλλοι έμπλεξαν με ιούς και java updates...

Γενικά αυτό το bug με το commentary είναι απίστευτο μπλέξιμο και ίσως εμφανίζεται σε αργά PC. Μπορεί να έχει εμφανιστεί και σε μένα κάποιες φορές και να μην το έχω προσέξει, γιατί σπάνια κοιτάω την περιγραφή κάτω από το 2D γήπεδο.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο επίσημο forum της Sports Interactive, το πρόβλημα αναφέρεται εδώ (νομίζω χρειάζεται να κάνεις registration πρώτα):

http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/9482076743/m/8932097453/p/1

...αλλά δεν έχει καταφέρει κάποιος να δώσει οριστική λύση ακόμα. Εναλλακτικά μπορείς να ρωτήσεις και στο forum του fmgreece.gr, γιατί όπως και να το κάνουμε οι τύποι εκεί πέρα είναι πιο εξειδικευμένοι από εμάς.

Μια φορά πάντως, μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες κατάφερα να νικήσω εκτός έδρας τη Valencienne με 2-1 και να πλασαριστώ 11ος στα μισά του πρωταθλήματος με 7-7-5.

Δημοσ.

Για όλη υπάρχει η πρώτη φορά.

Πάνω που πήγαμε λίγο να πάρουμε τα πάνω μας (9 αγώνες αήττητοι, 3 σερί νίκες, ανεβήκαμε 6οι) μας έκατσε ένα απαράδεκτο 0-0 με την τελευταία Bastia και στα καπάκια είδαμε και τις αθλιότητες της Γαλλικής Παράγκας. Με τη δεύτερη Μαρσέιγ εντός και μεγάλες απώλειες (3-4 βασικότατοι), εκμηδένισα τον φοβερό φέτος Cisse, πηγαίναμε για τρελό 0-0 και χάσαμε με ανύπαρκτο Παπουτσέλειο πέναλτι στο 81'.

Έκραξα κλασικά τη διαιτησία και έφαγα το πρώτο μου touchline ban. Λογικά θα αρχίσουν τη γκρίνια και από τη διοίκηση γιατί ήδη μου είχαν κάνει παρατηρήσεις για τις δηλώσεις μου.

Αίσχος και ντροπή, τι να πω.

Δημοσ.

Εμενα με απολυσανε γιατι ζητησα περισσοτερα φραγκα για μεταγραφες για 3η φορα και νευριασανε, οποτε δεν εχω κατι να σας πω, ειμαι ανεργος.

Δημοσ.

(Στην ενορία μας ψάχνουν για πάπα... στείλε ένα βιογραφικό)

Μου πήρε μία ισπανική μικρή ομάδα τον Σεγκούρα (από τον γαύρο εννοώ) για προπονητή της. Ακόμα να το ξεπεράσω...

Δημοσ.

Λοιπόν θα σας πω και εγώ τα πουλέν μου και πόσο τα αγόρασα!!!!

1ος και καλυτερος Μοντενεγκρο(κανει παπαδες νομιζω γυρω στα 4)

2ος Bruno Fornarolli (απλά έπαθα σοκ,τα στατιστικα του δεν είναι και τα τέλεια για τον Ολυμπιακό αλλά τον πήρα τσαμπε από τη Νασιοναλ της Ουρουγουαης!pεταξε 1η season του κοντά στα 30 goal kai βγήκε από τους φανς καλύτερος παίκτης!Παίζει να ναι το tries tricks!Τον πούλησα 3η season του παιχνιδιού 8 m στη lens)

3oς Μποτινελι (κλάσης αμυντικός ακριβούτσικος 4,9 τον πηρα 8.5 τον πούλησα και πήρα Ipsa)

4οι Vargas Ponzio απο River λύγουν τα συμβόλαια τους 1η και 2η σεζόν αντίστοιχα!Πολυ καλό current abillity(ειδικά ο Πονζιο τα σπάει στο γήπεδο)

5ος Ρουκαβίνα (και οι δύο πολύ καλοι με αξία μεταπώλησης ειδικά ο επιθετικός!Το δεξι μπακ το πηρα ελευθερο μου πιανε θεση ξένου και τον έδωσα δανεικό στη Τορίνο και όταν γυρισε ειχα απειρες προτάσεις και τον ΄πούλησα 8.5 m)

6ος Αχ ξέχασα τον καλυτερο!Μιλάνο από Αστερα Τριπολης!Εντάξει θα τον βαλετε amc και θα σας βάλει τα πιο κουλά γκολ που έχετε δει στο μανατζερ!Από που και να σουτάρει κατα 99% ειναι μέσα!Απλά εκπληκτικός!Γυρω στα 1.8 m

Τέλος κοιτάξτε να τσιμπήσετε Νινη,Κυριάκο Παπαδόπουλο,Γιάννη Παπαδόπουλο,Μητρογλου(κάνει παπαδες από 2η σεζόν) από την αρχή γιατί γίνονται πολυ ακριβοί!Επίσης ο Ματσουκας τρομερό ταλέντο όπως και ο Παπασταθόπουλος(αν και μετα το πατς που παίζω εγώ βγάλανε το potential -8 και τον κάνανε στανταρ αριθμό γύρω στο 160 αν θυμάμαι καλά)

Αυτά(αν ξέχασα κάτι θα συμπληρώσω)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πάτος. Αποκλεισμός 4-3 από την τελευταία της Β' Εθνικής(!) στο Κύπελλο. 8 αγώνες χωρίς νίκη. Ο δεύτερος striker Souleiman Youla έφυγε για το Αφρικανικό Euro (χεχε) και γύρισε μετά από κανα μήνα τραυματίας. Μεταγραφές Γενάρη μηδέν. Γκολ δεν μπαίνει με τίποτα, τραυματισμοί, άφθονες κάρτες, τουλάχιστον να βγούμε στην 12άδα.

Αν δεν με διώξουν, του χρόνου θα έχουμε καινούριο γήπεδο 50.000 (η Lille? έλεος!) και θα ελπίζουμε στο καλύτερο. Αλλιώς θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου, στάχτη και μπούρμπερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...