nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Λοιπόν... Bogdan Stancu Forward (Center) Romania τον βρίσκεις στην Unirea Urziceni (πες το 3 φορές γρήγορα...), πριν το patch στοίχιζε 250.000? μετά το patch εγώ τον πήρα 2.000.000? Είναι 20 χρονών όταν ξεκινάει το παιχνίδι και κάνει για ότι ομάδα και αν έχεις. edit: από ότι βλέπω γίνεται χαμός γύρω από το όνομα του.... κλικ Σε μένα δυστυχώς δεν εξελίσσεται καλά η κατάσταση. Πρώτον γιατί έχει γίνει περίπου γυρολόγος (είμαστε στο 2009 ακόμα) και δεύτερον επειδή γενικά δεν πάει καλά. Ιδού: Όσο για τους coaches που είχα προτείνει και δεν τους βρήκατε... εμμ.. γι' αυτό βάζω μεγάλη database (large, όχι huge) και 30-40 πρωταθλήματα. Αργεί λίγο παραπάνω, μεγαλώνουν τα save games αλλά υπάρχει πάντα πολύς κόσμος. Όχι σαν κάτι τύπους που βάζουν Small DB και μόνο Σουπερλίγκα και φτάνουμε στο 2012 οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να είναι γεμάτες από Έλληνες παίχτες.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σε μένα δυστυχώς δεν εξελίσσεται καλά η κατάσταση. Πρώτον γιατί έχει γίνει περίπου γυρολόγος (είμαστε στο 2009 ακόμα) και δεύτερον επειδή γενικά δεν πάει καλά. Περίεργο γιατί χτες την ώρα που έγραφα το έψαξα και λίγο στο google και είδα ότι τον προτείνουν σε πολλά γνωστά site για το fm.
nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Αλλά μπορεί κάτι να έχει αλλάξει με το patch 8.0.1 (τρέχω μεν το 8.0.2 αλλά δεν χρησιμοποιώ τη database του) ή πολύ απλά μπορεί στη Schalke να έπαιζε σε λάθος θέση, γιατί η πρώτη του χρονιά στην Rapid ήταν αρκετά καλή. Θα συνεχίσω να τον παρακολουθώ. Εντωμεταξύ μόλις έχασα μέσα από τα χέρια μου τον απίστευτο Jeremy Mathieu της Toulouse. Μου τον βούτηξε η Schalke με 6.2 μύρια ενώ εγώ έδινα 1.5 μύρια παραπάνω! Φαίνεται άργησα να κινηθώ και όταν έκανα την πρότασή μου ο παίχτης ήδη διαπραγματευόταν συμβόλαιο. Κρίμα. Ο Νίνης πάντως δεν ήρθε. Κωλόπαιδο!
chriszah Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει κιτ της επετειακής φανέλας του βάζελου? αν ναι που;
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Στα Παο-Shops δεν ξερω αν εχει βγει πουθενα κατι...αν ψαξεις μεσω google ισως βρεις τιποτα.
Blackjim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει κιτ της επετειακής φανέλας του βάζελου? αν ναι που; http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=440450#p440450
chriszah Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=440450#p440450 Thanks mate:-) Στα Παο-Shops δεν ξερω αν εχει βγει πουθενα κατι...αν ψαξεις μεσω google ισως βρεις τιποτα. Δεν περίμενε κάτι καλύτερο απο ένα γαύρο (φιλικά πάντα)
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν περίμενε κάτι καλύτερο απο ένα γαύρο (φιλικά πάντα) ΕΕεεεεεεεεεεεε ουστ ρε, οχι και γαυρος! Με εβρισες και εχω θιχτει, ζητα συγγνωμη :mrgreen:
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ωραία. Περνάμε άλλη μια νύχτα μπροστά σε μια οθόνη, ακούγοντας Bob Marley και προσπαθώντας να καταλάβουμε γιατί δε γουστάρει να έρθει ο Erik Lamelas της River, τι έφταιξε και χάσαμε από τη Rennes παρ' ότι είχαμε την υπεροχή, πώς θα γίνει να φέρω τον Bernhard Peters της Hoffenheim για assistant manager και σε ποιά θέση να βάλω τον τρίτο μου DM. Manager for ever ρε! (εγώ θέλω το σκυλί κάτω αριστερά, σας τις χαρίζω τις υπόλοιπες... αν και κατά βάθος δεν θέλω ούτε αυτήν, προτιμώ να νικήσω εκτός την PSG και να έρθει επιτέλους ο Daniel Carvalho που κάνει το αγροτικό του κάπου στο Arnhem)
comfuzio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εγω παλι που εδωσα μερικα φιλικα παιχνιδια τωρα για να ειναι σε φορμα η ομαδα .... εκανα ενα νεο ρεκορ 0-23 μια ομαδα .... δεν ειχα κανει ποτε πριν σκορ πανω απο 12-0 .... ο αντιπαλος ειχε μονο generated παιχτες... τωρα τι μλκ ειναι αυτη... και την εθνικη Γερμανιας ετσι μου την εχει αλλα αυτη ριχνει 6αρες για πλακα
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 για μενα ξεκινησε καλα η χρονια, 1-2 εκτος την PSV, στα τελευταια λεπτα, και ενα σερι 12-0 μεχρι στιγμης στο πρωταθλημα. Και τοτε ηρθε η καταστροφη, 6-1 ηττα απο Μαντσεστερ Γιουναιτεντ εκτος, και ηττα 1-5 εντος. Η χαμηλη αποδοση κυμανθηκε στα ιδια επιπεδα και εντος σε αγωνα με τον ΟΦΗ (0-0), νικη 1-0 πολυ δυσκολη με τη Βεροια, 0-0 εκτος με τη Λαρισα, και ηττα 2-0 απο Εργοτελη εντος. Εκει που χανοταν οποιαδηποτε εμπιστοσυνη στο προσωπο, αιφνης το επιτελειο (οχι του στρατου, το προπονητικο ρε), αποφασισε να προσφερει νεα συμβολαια για την ανυψωση ηθικου. Το κολπο επιασε, με μεγαλη νικη επι της Λυων με 4-0 εντος, και νικη επι του μεγαλου αντιπαλου (του κωλογαυρου) με 5-1 στο Καραισκακη. Μεχρι στιγμης, αυτα...για να δουμε
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 and the party continues Η μεγαλη μου μεταγραφη, Rodrigo Palacio απο Boca. Σε 14 εμφανισεις με την ομαδα, εχει σημειωσει 25 γκολ, ρεκορ απιστευτο για εμενα σε μανατζερ παιχνιδι. Εβαλε μονος του 4 στην PSV στο ρελαντι...πααααιιιιιιιχτααααραααααααααα μουυυυυυυυυ!!
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Κάπου τον είχα δει αυτόν, θα τον ελέγξω πάραυτα αν και μάλλον θα μπορώ να τον πάρω σε κανα χρόνο τουλάχιστον για τέλεψαν τα φράγκα. Φυσικά δεν κατάφερα να πάρω παίχτη κράχτη (χάλασε η μεταγραφή του Michel Bastos, από την οποια θα έβγαζα 18 εκατομμύρια και θα έφερνα παιχταράδες). Μεγάλη εμφάνιση επί της περσινής πρωταθλήτριας Socheaux (!), που όμως φέτος παραπαίει, 3-0 στο ημίχρονο και τελικά νίκησα 3-2 με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά. Εκτός με την δεύτερη Rennes, έπαιξα φοβερή μπάλα, τους βραχυκύκλωσα εντελώς και τελικά έφαγα ένα αυτογκόλ από κόρνερ (έλεος), ισοφάρισα και έχασα με μακρινό κωλόσουτο στο 90φεύγα. Ήμαρτον. Ομοίως δυσκόλεψα πολύ και την πρωτοπόρο Marseille αλλά τζίφος. Γενικά όμως είμαι ικανοποιημένος, στρώνω ομάδα σιγά σιγά. Το πρόβλημά μου είναι ότι ήθελα να φέρω ένα δεύτερο assistant (γιατί δεν με αφήνουν να πάρω άλλο coach) και δεν γίνεται. Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να φέρεις όσους assistant γουστάρεις, κάπου στο fmgreece.gr το έλεγαν. Αλλά σε μένα δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ναι ρε! Κάτι πάει να γίνει, 1-0 την πρώτη PSG που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε 6-1-0 με γκολ 13-2. Τους πάτησα, ούτε φάση δεν έκαναν, γκολ του Youla στο 42' και άντε γεια παριζιάνοι! Ανέβηκα ένατος. Πάμε μωρή ομάδα! Θα γίνω Lille! Μόλις διαπίστωσα ότι η PSG είναι και arch rivals, χαρά που έκαναν οι Τάκηδες της Lille, θα κάψουμε την πόλη! Το ωραίο είναι πως ενώ εμείς τους έχουμε σαν αρχι-εχθρούς, αυτοί δεν μας έχουν ούτε καν σαν Other Rivals! Στα @@ τους οι τύποι! Την έφαγαν όμως. ps: άκυρος ο Palacio, τον πήρε η Westham με το που ξεκίνησε το παιχνίδι με 16 μύρια, πρόλαβε και έβαλε 11 γκολ σε μιάμιση χρονιά και μετά τον πήρε η Βασίλισσα με 33,5 εκατομμύρια. Γενικά όμως δεν έχει κάνει πολλά πράγματα, συνολικά έχει 13 γκολ σε 56 αγώνες, με 6 ασίστ και μια φορά MoM. Τώρα κυνηγάω τον Henri Saivet της Bordeaux, έστω και δανεικό.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Και το spam συνεχίζεται, δείξτε κατανόηση. Έχει πάει τρεις το βράδυ και τώρα τα έχω βάλει με την παράγκα του Μπλάτερ και του Πλατινί. Ιδού τα καμώματά τους: Είναι η στιγμή της ισοφάρισης της Λιθουανίας, προηγηθήκαμε 1-0 στο 2' και μετά από ένα απαράδεκτο παιχνίδι φαινόταν ότι θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Πρεμιέρα μου με τη Βοσνία, δεν ήξερα ούτε ένα παίχτη. Ούτε και θέλω να μάθω, έβαλα τον βοηθό να επιλέξει την 11άδα. Είχαμε μια μικρή ελπίδα αν νικούσαμε να βγούμε δεύτεροι στον όμιλο και ίιιιιισως να μπαίναμε στους καλύτερους δεύτερους για μπαράζ του Mundial 2010. Αλλά η UEFA είχε διαφορετική άποψη. Η πλάκα είναι ότι μου ζήτησαν να σχολιάσω την controversial φάση και δεν πολυέκραξα, απλώς είπα ότι ο πλάγιος πρέπει να έκανε λάθος. Και με κράξανε κι από πάνω, είπαν ότι ήταν legitimate η φάση και ότι το είδε όλος ο κόσμος αλλά εγώ λέω τα δικά μου! Άντε από κει χάμω ρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.