N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 nzeppos καταφερες να βρεις φτηνο coach και για το Set-Pieces ? Το ξαναρχισα και εγω πριν καμια βδομαδα, και εχω κανει κατι ωραιες μεταγραφες, Steven Defour Ignashevic Niklas Barkroth (15 χρονων, διαβασα οτι γινεται wonderkid) Sam Vokes (εχει Media Comparison, labeled to be the next John Charles) (δεν ξερω καν ποιος ειναι αυτος) και η μεγαλη μου μεταγραφη Kerlon
nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Περιέργως πως βρήκα αρκετούς coaches σε κάθε κατηγορία και μάλιστα ελεύθερους. Στο γαύρο θυμάμαι ότι είχα δώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο για να σπάσω συμβόλαια γυμναστών και τα συμβόλαιά τους είχαν πάει ο κούκος αηδόνι. Φαίνεται ότι μετά από 2+ χρόνια μένουν ελεύθεροι αρκετοί από όσους έχουν National (και κάτω) reputation. Μερικοί ήταν και παίχτες οι οποιοι εγκατέλειψαν την ενεργό δράση και είχαν από την αρχή εξαιρετικά attributes (πχ. ο Teddy Seringham στο Shooting). Ενδεικτικά να αναφέρω ότι για τα Set Pieces τσίμπησα τους Jon Yorke και Tony Cook με συμβόλαια γύρω στα 2000 ευρώ/μήνα. Υπάρχουν ακόμα ο Fernando Ferrero, o Juan Antonio Sorribas, ο Βασίλης ο Πλεσίτης του Εργοτέλη (αν και αυτός χάνει οριακά τα 7 αστέρια) κ.α. Φυσικά με τέτοια συμβόλαια μιλάμε για Regional ή Unproven reputation ενώ ο Μ.Ο. ηλικίας των coaches μου ζήτημα να είναι τα 35 χρόνια. Θα ελέγξω τους παίχτες που ανέφερες γιατί χρειάζομαι επειγόντως ενίσχυση. Όσο για τον Kerlon, δεν τον έχω σκαουτάρει (!) επαρκώς στο φετινό manager αλλά δεν φαίνεται να είναι ο... παλιός καλός γνωστός Kerlon (που τον είχα στη Ρεάλ και ο τύπος έβαζε 30 γκολ το χρόνο, συνολικά είχε γράψει 180 γκολ σε 220 αγώνες). ps: άρχισε ήδη το ανηλεές scouting για τους παίχτες που ξετρύπωσες. Βέβαια καλό θα ήταν πριν αρχίσει να scouting να... έδιωχνα τους scouters (δεν είναι για πουθενά) αλλά τι να γίνει, δεν προλαβαίνουμε τώρα. Όσο για τον John Charles που είπες, ούτε κι εγώ τον είχα ξανακούσει αλλά ιδού: http://www.ifhof.com/hof/charles.asp ( John Charles is considered by many to have been the greatest all-round footballer ever to come from Britain. It wasn't just that he was comfortable playing either centre-half or centre-forward. He was world class in both positions.)
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ενδιαφερον δηλαδη παικτακι θα βγει αυτο, για να δουμε! Θα τους ελένξω αμεσως τους προπονητες που μου ειπες, ο Kerlon δεν ξερω αν ειναι ο παλιος καλος Kerlon των προηγουμενων ετων, προς το παρων τον εχω βαλει να παιζει με τους Under-21s. Βασικο μπροστα εχω τσιμπησει τον Palacio απο την Μποκα, οχι απλα γαμει...ενδεικτικα, σε 6 παιχνιδια, εχει βαλει 14 γκολακια
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πολύ καλό παικτάκι μου βρήκε ο Bogdan Stanku λίγο αλμυρή η τιμή του αλλά από την πρώτη στιγμή σκοράρει συνεχώς.
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν μου τον βρισκει δυστυχως nzeppos, οι προπονητες που μου ειπες, δυστυχως δεν τους βρισκει, μονο τον Πλεσιτη βρισκω, που ειναι Youth Coach, αλλα εχει Technical 17 Attacking 7 Mental 10 δηλαδη ουτε για αστειο δεν βγαζει Set Piece 7 αστερακια.
konstantinos-- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Χρειαζομαι βοηθεια! Θελουμε να παίξουμε εγω και ο κολλητος μου Football Manager 2008 στο Internet (οι δυο μας) και δεν ξερουμε πως!!!!
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν μου τον βρισκει δυστυχως nzeppos, οι προπονητες που μου ειπες, δυστυχως δεν τους βρισκει, μονο τον Πλεσιτη βρισκω, που ειναι Youth Coach, αλλα εχει Technical 17 Attacking 7 Mental 10 δηλαδη ουτε για αστειο δεν βγαζει Set Piece 7 αστερακια. Ρουμάνος είναι. Τώρα είμαι στην δουλειά μόλις πάω σπίτι θα σου δώσω παραπάνω στοιχεία.
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Χρειαζομαι βοηθεια! Θελουμε να παίξουμε εγω και ο κολλητος μου Football Manager 2008 στο Internet (οι δυο μας) και δεν ξερουμε πως!!!! μπα, δεν το εχω δοκιμασει ποτε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ναι, nzeppos, πως φορτωνεις το παιχνιδι με το loader? Αν μπορεις στειλε μου ενα πμ με λεπτομεριες.
valekgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Aκουσε κανείς μήπως νεα συνεργασία για το FM 2009 ?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Don't worry mate, anytime! Λοιπόν... Bogdan Stancu Forward (Center) Romania τον βρίσκεις στην Unirea Urziceni (πες το 3 φορές γρήγορα...), πριν το patch στοίχιζε 250.000? μετά το patch εγώ τον πήρα 2.000.000? Είναι 20 χρονών όταν ξεκινάει το παιχνίδι και κάνει για ότι ομάδα και αν έχεις. edit: από ότι βλέπω γίνεται χαμός γύρω από το όνομα του.... κλικ
nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι, nzeppos, πως φορτωνεις το παιχνιδι με το loader? Αν μπορεις στειλε μου ενα πμ με λεπτομεριες. Έχεις pm. Τελικά βρήκα κάτι καλύτερο από τον loader, το οποιο μάλλον δουλεύει πάντα (γιατί με το loader αρκετός κόσμος είχε αντιμετωπίσει προβλήματα, ειδικά στα WinXP).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.