Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και φαίνεται σαν να κάνω διαφήμιση στο football-manager.gr ανέβασαν Κυπριακό Πρωτάθλημα + τις τελευταίες μεταγραφές (πχ ο Φερέρ δεν είναι προπονητής στην ΑΕΚ). Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά τους.

Αξίζει τον κόπο για κάποιον που το σκέφτεται να ξεκινήσει καινούριο παιχνίδι μιας και το Κυπριακό είναι κοντινό μας πρωτάθλημα. Για την ιστορία αφαιρεί το Σλοβάκικο (σιγά μην λήψη σε κανέναν).

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφου εκανα το αγροτικο μου στον εργοτελη (4ος με κεφαλουκους και τασιτς ) ειπα με το καινουργιο πατσακι να παρω τον ολυμπιακο και να δω τι μπορω να κανω..

Η χρονια ηταν το λιγοτερο θριαμβος!!

Καταρχην λιγες μεταγραφες, κανα δυο νεαρους και 1-2 βασικους που θα πλαισιωσουν μια καλη ομαδα..

Στο πρωταθλημα....σκληρο πορνο.. το σηκωσα τον..μαρτιο και μετα περιμενα την Ευρωπη..

Στο τσαμπιονς...τσοντα...αλλα με εκαναν τσοντα..η λατσιο (η οποια ειναι κατι σαν μικτη κοσμου) μεσα εξω, η μαντσεστερ το ιδιο και μονο την psv καταφερα να καμψω και ετσι να μπω στο ουεφα..

Και εκει ξεκιναει ο θριαμβος..

Ξεκιναω με getafe και περναω σαν τρενο τους ισπανους..

Συνεχιζω με νυρεμβεργη, νικη εξω ισοπαλιουλα μεσα και συνεχιζω.

Επομενο θυμα οι rangers.. Τρια μεσα τρια εξω και παμε ημιτελικα!!

Εκει τα ειδα σκουρα..porto.. 3-0 στο ημιχρονο, αλλα ανεκαμψα σε 3/2 και με νικη στα σημια 1/0 τελικο!!

Εκει το μεγαθηριο..bayern... στο 10 λεπτο βαζουν γκολ που ακυρωνετε...στο 40 πεναλτυ και ο γιγαντας σιφακης το πιανει... στο 80 ο κλοζε παει να μου κλεισει το σπιτι...

Αλλα υπολογιζε χωρις τον γκαλετι...7 λεπτα καθυστερηση, και στο 92 ο αργεντινος ισοφαριζει...

Στην παραταση αντεχω και στο 100φευγα ο μπελοθτσι τους κανει την ζημια και το σηκωνω!!!!

Μονη αρνητικη νοτα οτι εχασα το κυπελλο απο τον αρη!!!! Τα παλικαρια ακομα γιορταζανε...

Να προσθεσω οτι χρησιμοποιω ποτε ποτε το fm scout οχι τοσο πολυ για να αγορασω παικτες (μια και τα λεφτα για τους παικταραδες δεν φτανουν) αλλα για να δω την κατασταση της δικιας μου ομαδας..Επισης να μην λεω ψεματα, χρησιμοποιησα ΕΛΑΧΙΣΤΑ το fm editor, αλλα μονο για να αλλαξω..τις τιμες των εισιτηριων μπας και παρω κανα φραγκο παραπανω, το οποιο ομως το τρωει ο προεδρος και δεν δινει πολλα σε μεταγραφες.

Σημαντικο ρολο παντως στην βοηθεια επαιξε το φοβερο φορουμ του http://www.fmgreece.gr με τις τρομερες του οδηγιες σε θεμα ρυθμισεων στο στυλ παιχνιδιου και προπονησης των παικτων..

Παμε τωρα για το τσαμπιονς!!!!

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

μου έστειλε ο θείος το football manager.κατέβασα και το patch 8.0.2 και μου λεει ότι δεν βρίσκει cd..τι να κάνω??

αν το cd δεν ειναι αυθεντικο, δεν μπορεις να τρεξεις το patch

Δημοσ.
αν το cd δεν ειναι αυθεντικο, δεν μπορεις να τρεξεις το patch

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...γιαυτο αν δεν ξερουμε κατι, η καλυτερα αν νομιζουμε οτι ξερουμε κατι, καλο θα ειναι να μην γραφουμε...

Δημοσ.

Tο patch τρεχει ακομα και οταν δεν ειναι γνησιο το παιχνιδι.Το παιχνιδι ομως δεν θα τρεχει αν δεν ειναι γνησιο , βαλεις δεν βαλεις το patch...

Δημοσ.
Tο patch τρεχει ακομα και οταν δεν ειναι γνησιο το παιχνιδι.Το παιχνιδι ομως δεν θα τρεχει αν δεν ειναι γνησιο , βαλεις δεν βαλεις το patch...

Παμε παλι..

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...γιαυτο αν δεν ξερουμε κατι, η καλυτερα αν νομιζουμε οτι ξερουμε κατι, καλο θα ειναι να μην γραφουμε...

Να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα...

Δημοσ.
Παμε παλι..

Να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα...

Χμμμμ....

το κρακ, ουπς το crack εννοουσα χρησιμευει για να πατσαρεις το παιχνιδι με τις καινουριες μεταγραφες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

πιο crack ρε παιδια? κανεις Setup το game μετα το patch 8.02 περνας τον loader και εισαι οκ! (O loader θελει να εχεις και το cd μεσα αν ειναι copy)

Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Το patch μπορει να το τρεξει ο καθενας. Η διαφορα ειναι οτι αν δεν εχεις το αυθεντικο δεν θα μπορεις να παιξεις μετα την εγκτατασταση του(εκτος καποιων περιπτωσεων). Γι'αυτο καλο ειναι ν'αγοραζουμε το γνησιο για να ειμαστε σιγουροι.

Δημοσ.
Επειδη μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Το patch μπορει να το τρεξει ο καθενας. Η διαφορα ειναι οτι αν δεν εχεις το αυθεντικο δεν θα μπορεις να παιξεις μετα την εγκτατασταση του(εκτος καποιων περιπτωσεων). Γι'αυτο καλο ειναι ν'αγοραζουμε το γνησιο για να ειμαστε σιγουροι.

Παντα ειναι καλο να αγοραζουμε το γνησιο...

Αλλα εχοντας η μη εχοντας το αυθεντικο, με ελαχιστη ερευνα βρισκεις πως να παιξει και αλλιως.. trust me ;)

Δημοσ.
Παντα ειναι καλο να αγοραζουμε το γνησιο...

Αλλα εχοντας η μη εχοντας το αυθεντικο, με ελαχιστη ερευνα βρισκεις πως να παιξει και αλλιως.. trust me ;)

έχει πολύ υπομονή τελικά... μπράβο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εμένα πάλι δεν με ανανέωσαν στο γαύρο και πήρα τα π@π@ρια μου. Την πρώτη χρονιά πήρα πρωτάθλημα κυρίως με άμυνα και 4-5-1 (και κάμποσες νίκες στο 90φεύγα), ενώ βγήκα και 3ος στους ομίλους του CHL.

Την επόμενη χρονιά όμως, παρά τις μεταγραφές (Αμανατίδης, Guarin, Roland Linz -απίστευτο παλτό!!!-, Herner, Swerts, Κυργιάκος, Gilberto, Pardo, Karamyan -παιχτούρα μεγάλη-, Theraeu -ή κάπως έτσι, αργός αλλά καλός γκολτζής-, κλπ) είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε με τίποτα να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Στο Καραϊσκάκη δεν μπορούσα νικήσω με τίποτα! Μετά από ένα σημείο δεν μπορούσα ούτε εκτός και τέρμα τα δίφραγκα (στο CHL κλασική πανωλεθρία στους ομίλους ενώ στο κύπελλο φάγαμε 4-1 από τον Εργοτέλη (!) και αποκλειστήκαμε).

Αποτέλεσμα, τέταρτος στο πρωτάθλημα πίσω από ΠΑΟΚ (!!), Βάζελο και Άρη (!) και τελικά στα playoff κατάφερα να βγω τρίτος. Ούτως ή άλλως όμως μόνο ο πρωταθλητής έβγαινε CHL.

Μου έκανε πρόταση η Βοσνία να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, δέχθηκα και μετά από μια βδομάδα (Ιούνιος 2009) με διώξανε από το γαύρο.

Αλήτες.

Τελευταία φορά που το είχα πάθει αυτό, είχα καταφέρει τουλάχιστον να φτιάξω ένα καλό όνομα και πήγα στη Ρεάλ (ενώ πήρα μαζί μου το μισό γαύρο), τώρα όμως δεν με θέλει κανένας, ούτε καν κάτι ομάδες σαν την Lens, ούτε η Εθνική Ελλάδος!

Θα πήγαινα καμια Γ' Ιταλίας/Γαλλίας κλπ αλλά επειδή ξέρω τι με περιμένει εκεί πέρα, προς το παρόν το σκέφτομαι. Τελευταία φορά που ήμουν στην τρίτη Ιταλίας και προσπαθούσα να σώσω την τελευταία Manfredonia (με σήμα το δελφίνι που κάνει κεφαλιά, λέμε) δεν έκανα τίποτα, πέσαμε και με διώξανε.

Επανήλθα! Έβαλα το 8.0.2 (δούλεψε με τον παλιό καλό loader, χωρίς cd, χωρίς image, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο, περίεργο).

Συνεχίζω από εκεί που έμεινα. Έκανα κάμποσες... δεκάδες προτάσεις σε διάφορες αξιοπρεπείς ομάδες (βλ. μόνο πρώτης κατηγορίας) και ενώ ήμουν σχεδόν σίγουρος για Εργοτέλη, με τσίμπησε η Lille (απολύοντας τον προπονητή τους παρακαλώ). Το περίεργο είναι ότι δεν με ήθελαν σχετικά υποδεέστερες ομάδες, όπως κάτι Napoli, Palermo, Nantes, Braga και το κακό συναπάντημα. Τουλάχιστον η Lille δεν έχει απαιτήσεις, απλώς θέλουν να μένουν περίπου στη μέση της βαθμολογίας στην επόμενη διετία. Του χρόνου όμως θα έχουμε έτοιμο γήπεδο 50000 θέσεων (!) από τις 18000 που έχουμε τώρα. Οπότε φέτος πρέπει να φτιάξω ομάδα οπωσδήποτε.

Το κακό είναι ότι με πήραν 28 Ιουλίου και ως γνωστόν το γαλλικό πρωτάθλημα ξεκινάει 1 Αυγούστου! Παρ' ολ' αυτά μέσα σε 2 μέρες πρόλαβα να διώξω όλους τους παλιούς coaches, να φέρω δικό μου κόσμο (7 αστέρια παντού και φτηνά) και να δούμε πότε θα προλάβω να κάνω και προετοιμασία. Για μεταγραφές, δύσκολα τα πράγματα. Έχω μεν 11 μύρια αλλά θα δοκιμάσω σίγουρες λύσεις, που δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρω να τις αποκτήσω. Ελπίζω να φέρω και μερικούς καλούς παίχτες του γαύρου, για να τους διαλύσω τους κερατάδες που με έδωξαν!

Καλή μου τύχη (μην ξεχνάμε ότι είμαι και στη Βοσνία και δεν ξέρω καν ποιοι παίζουν εκεί).

Δημοσ.

2-0 στην πρεμιέρα την St. Etienne εντός. Καλή αρχή.

Μπορεί να είναι ιδέα μου (ή και το νέο patch) αλλά η μπάλα στη Γαλλία δεν έχει μεγάλη σχέση με την μπάλα στην Ελλάδα. Φοβερές πάσες, φοβερά σουτ, αυτοματισμοί, πάνω κάτω το παιχνίδι κλπ. Πού να συγκριθεί μ' εκείνα τα απίθανα παιχνίδια Ολυμπιακός-Σέρρες 0-0 (όπου Σέρρες μπορείτε να βάλετε και Χαϊδάρι, Εργοτέλη, Ηρακλέα, Λειβαδιά κλπ).

Το κακό είναι ότι δεν έχω πάγκο, αλλά κάτι ελπίζω να κάνω...

edit: Βέβαια η χαρά δεν κράτησε πολύ, φάγαμε στα καπάκια ένα 4-2 από την Caen και ησυχάσαμε. Χάναμε 2-0 μέχρι το 43', μειώσαμε όμως από το πουθενά με τον Fauvergue. Γύρω στο 60' έκανα επιτέλους σωστές αλλαγές στην τακτική και γύρισα το παιχνίδι, τους στρίμωξα. Ισοφάρισε ο Fauvergue στο 80', πιέζουμε και για τρίτο. Περνάνε άλλα 5 λεπτά και λέω "ώρα να ταμπουρωθούμε" όμως τρώμε ένα γκολ από κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε όπου μπορούσε να κοντράρει. Έλεος. Δεν ήθελε ο Θεός. Στα καπάκια και το 4-2 πριν προλάβω να αντιδράσω και καλό Πάσχα. Τι να γίνει... Θα φτιάξω άμυνα όμως. Έκλεισα ήδη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο του γαύρου και κυνηγάω κι άλλα 2 καλά αμυντικά χαφ. Συν το Νίνη, που όμως δεν το βλέπω εύκολο, δεν γουστάρει να έρθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...