greeneye Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 σπασμενο ποδι 5 μηνες γμτ ! αρχισαν τα κουλα για να με σκισουν! Αμυντικος ηταν και δεν εχω αλλα περιθωρια τραυματισμων.rotation μπας και τι βγαλουμε καθαρη! το Δεκεμβριο παω για μεταγραφη αμυντικου κλασης εως 20 Μ αφου δεν εχω αλλο budjet
bluray Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 κανενα patchακι ξερουμε αν εχει η προκειται να κυκλοφορησει?
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τι σόι patchάκι? Αν μιλάς για official patch, που να διορθώνει bugs κλπ, έχουν ήδη βγει δύο. Αν μιλάς για patch με facepacks, logo ομάδων/διοργανώσεων, backgrounds, kits και τα συναφή, τότε υπάρχουν μερικά (αλλά κανένα απολύτως ολοκληρωμένο) και κυκλοφορούν ελεύθερα σε torrent sites.
karrapaoki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εχει βγει μονο ενα patch(8.0.1). Σε καμια βδομαδα με δυο θα βγει το δευτερο(8.0.2) με πολλες διορθωσεις και ολες τις μεταγραφες του Ιανουαριου. Περισσοτερες πληροφοριες στο http://www.fmgreece.gr
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Σωστός, ένα patch έχει βγει. Πώς μου κόλλησε ότι είχαν βγει δύο ούτε ξέρω
greeneye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 με το 8.01 παιζω μια χαρα, δεν ειναι ωρα για ρισκα! παντος το array out of bounds πως λεγεται παλι το εφαγα στη μαπα ευτυχως χωρις crash!
slim_shady Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ναι,σε μενα τον εχει η αρσεναλ και εχει εξελιχθει σε τρελη παιχτουρα
Swimmer21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μολις εβαλα το patch του fm2008 8.01!!!! Και μολις παω να παιξω μου λεει οτι χρειάζεται το cd για να παιξει!!!! τι να κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μολις εβαλα το patch του fm2008 8.01!!!! Και μολις παω να παιξω μου λεει οτι χρειάζεται το cd για να παιξει!!!! τι να κανω? Να βάλεις το CD.
greeneye Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μολις εβαλα το patch του fm2008 8.01!!!! Και μολις παω να παιξω μου λεει οτι χρειάζεται το cd για να παιξει!!!! τι να κανω? ακομα δεν ανακαλυψε ο κολομβος το gcw ?
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 απο 0-3 που κερδουσα στο πρωτο ημιχρονο μεσα στη Ρεαλ η πουτανα ομαδα το εκανε 3-3 και κοντεψα να χασω κιολας! Το αστειο ειναι οτι δε ρισκαρα γιατι ολοι επαιζαν καλα και εκανα ΜΟΛΙΣ 1 αλλαγη η οποια επαιξε "6"... ευτυχως που δεν εχασα κιολας....μαγεια... ενιωσα σα να με κλεβει το παιχνιδι χεχε Μεσα στη Βαλενθια με το συστημα μου 0-5 κερδισα! Ακομα πανηγυριζουν οι οπαδοι μου... Ακομα πρωτος με 3 βαθμους διαφορα μακρια απο ολους τους διωκτες ΠΛΗΝ Ρεαλ...ετσι και μου το παρει και φετος δευτερη χρονια θα ΣΚΑΣΩ! Βεβαια την εχω στην εδρα μου στο δευτερο γυρο, εχω αρκετους παικτες πλεον και ελπιζω να κερδισω και να παω 6 βαθμους...ετσι θα εχω μεγιστες ελπιδες να το παρω αναιμακτα...για να δουμε... * και ειμαι μεσα στο Τσου Λου ακομα και κυπελο!
aghahowa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Κυκλοφόρησε το 8.0.2 patch για το FM2008! http://www.fmgreece.gr/page.php?page=sinews&id=405
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.