Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[άσχετο αλλά βλέπω το καραβάκι και πρέπει να ρωτήσω]

ΑΣΜάκι... δοκίμασες αυτό που γράφω 2-3 σελίδες ποιο πίσω (να πάρεις Καβάλα στην Β');;;

Δεν πάει βήμα η ομάδα. Το εγκατέλειψα!

Θέλει δύο αμυντικούς η ομάδα συν τον τσαλίκη που προσθέσα μέσω editor. Από επίθεση δεν έχεις πρόβλημα σκοράρει ο Ταραχούλσκι. Μέτα από 17 αγώνες είμαι 15ος άλλα με δύσκολο πρόγραμμα. Μάλλον θα πέσω. Πίστευα ότι θα σωθώ άνετα αλλά δεν.. Τουλάχιστον στο επόμενο FM θα είμαστε σίγουρα στην Β΄!

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από επίθεση δεν έχεις πρόβλημα σκοράρει ο Ταραχούλσκι.

Ναι, όντως. Στην αρχή μου τραυματίστηκε για 3-4 μήνες αλλά όταν γύρισε έβαλε αρκετά γκολ.

Τουλάχιστον στο επόμενο FM θα είμαστε σίγουρα στην Β΄!

Έτσι....

Δημοσ.

Κυπελο με Ρεαλ...

0-0 κανονικος αγώνας...

0-0 η παράταση...

10-10 τα πεναλτυ χανοντας άπειρες ευκαρίες να το πάρω. Τελικα το εχασα στο 11ο Πεναλτυ!!! ελεος!!!

Αυτη ειναι η μαγεια του παιχνιδιου αλλα πολλά

χαμένα πανελτυ ρε γμτ...και το χειροτερο ειναι

οτι εχασα μεσα στην Βαλενθια και μονο με ΘΑΥΜΑ

πλεον θα τερματίσω πρωτος...παρολο που πηγα

πολυ καλά οι τραυματισμοί κοστισαν ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Το συστημα αποδειχτηκε λιρα 100 συμφωνα με τα

αποτελεσματα αλλα νιωθω σα να με εκλεψε το

παιχνιδι με τους τραυματισμους και τη διαρκεια τους!

Δεν ειχα και τοσο σκληρη προπονηση ...

μαλλον ημουν πολυ ατυχος....

Στο CL αποκλειστηκα παλι στο 90 φευγα....

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με ανανέωσαν στο γαύρο και πήρα τα π@π@ρια μου. Την πρώτη χρονιά πήρα πρωτάθλημα κυρίως με άμυνα και 4-5-1 (και κάμποσες νίκες στο 90φεύγα), ενώ βγήκα και 3ος στους ομίλους του CHL.

Την επόμενη χρονιά όμως, παρά τις μεταγραφές (Αμανατίδης, Guarin, Roland Linz -απίστευτο παλτό!!!-, Herner, Swerts, Κυργιάκος, Gilberto, Pardo, Karamyan -παιχτούρα μεγάλη-, Theraeu -ή κάπως έτσι, αργός αλλά καλός γκολτζής-, κλπ) είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε με τίποτα να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Στο Καραϊσκάκη δεν μπορούσα νικήσω με τίποτα! Μετά από ένα σημείο δεν μπορούσα ούτε εκτός και τέρμα τα δίφραγκα (στο CHL κλασική πανωλεθρία στους ομίλους ενώ στο κύπελλο φάγαμε 4-1 από τον Εργοτέλη (!) και αποκλειστήκαμε).

Αποτέλεσμα, τέταρτος στο πρωτάθλημα πίσω από ΠΑΟΚ (!!), Βάζελο και Άρη (!) και τελικά στα playoff κατάφερα να βγω τρίτος. Ούτως ή άλλως όμως μόνο ο πρωταθλητής έβγαινε CHL.

Μου έκανε πρόταση η Βοσνία να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, δέχθηκα και μετά από μια βδομάδα (Ιούνιος 2009) με διώξανε από το γαύρο.

Αλήτες.

Τελευταία φορά που το είχα πάθει αυτό, είχα καταφέρει τουλάχιστον να φτιάξω ένα καλό όνομα και πήγα στη Ρεάλ (ενώ πήρα μαζί μου το μισό γαύρο), τώρα όμως δεν με θέλει κανένας, ούτε καν κάτι ομάδες σαν την Lens, ούτε η Εθνική Ελλάδος!

Θα πήγαινα καμια Γ' Ιταλίας/Γαλλίας κλπ αλλά επειδή ξέρω τι με περιμένει εκεί πέρα, προς το παρόν το σκέφτομαι. Τελευταία φορά που ήμουν στην τρίτη Ιταλίας και προσπαθούσα να σώσω την τελευταία Manfredonia (με σήμα το δελφίνι που κάνει κεφαλιά, λέμε) δεν έκανα τίποτα, πέσαμε και με διώξανε.

Δημοσ.

paidia,help zhtw,help.katevasa to paixnidh kanonika,apo rapidhsare,to aposmimpiesa.meta meso daemon tools phga na to egatastisw alla se kapoia fash,enw exei ftasei sta 50 peripou ths ekato mou zhta na valw cd.den to exw to cd,afou to katevasa apo internet!!!ti na kanw?kserei kanenas?thelw na to paiksw para polh:cry:

Δημοσ.

Μονο εγω δλδ παω απο νικη σε νικη με τον ΠΑΟ? Με 4-4-2 αλλαζει σε 4-2-4 εχω μονο νικες και στα ντερμπυ γκολ με το τσουβαλι....

Δημοσ.
Τελευταία φορά που ήμουν στην τρίτη Ιταλίας και προσπαθούσα να σώσω την τελευταία Manfredonia (με σήμα το δελφίνι που κάνει κεφαλιά, λέμε) δεν έκανα τίποτα, πέσαμε και με διώξανε.

Την γνωστή Manfredonia... την πριγκίπισσα την Ιταλίας... την Ρεαλ των φτωχών!!!

---

Εγώ έχω βρει την υγειά μου πηγαίνοντας στην Νάπολι όταν έπεσε στην Β'.

Την ανέβασα στην Α' και τώρα τρώω σφαλιάρες άνετος από τις μεγάλες ομάδες της χώρας αφού με έχουν πασά μιας και την παραμονή την έχουμε κάθε χρονιά σίγουρη.

Παραπάνω δεν θέλουν οι άνθρωποι .... πως να το κάνουμε δηλαδή;;;

Δημοσ.
greeneye,

απορια: Ακομα δεν εχεις τραβηξει για πριβε DSLAM?

απο μερα σε μερα τελιωνει (επιτελους) το ιδιοκτητο κατι που

επιβεβαιωσε και φιλος μου μεσα απο τον ΟΤΕ !!!

φαγαμε το γαιδαρο...η ουρα εμεινε !

Δημοσ.

Χαίρεται... Είμαι πολύ φίλος του εν λόγω παιχνιδιού από το 98-99... Θυμάμαι όμως τότε έκτιζεσ έξω από το γήπεδο μπουτίκ , καφετέριες, επέκτεινεσ το γήπεδο σου (το έχει και το 2008 αλλά όχιόπως παλιά), καθόριζες τις τιμές των εισητηρίων και πολλά άλλα...

τι γίνανε αυτα;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πια αυτά. Για κακό ή για καλό η S.I. έχει σταθερή γραμμή σ' αυτό το θέμα και επικεντρώνεται μόνο στις αρμοδιότητες του προπονητή, όχι σε διοικητικά ή οργανωτικά θέματα.

Για τέτοιες δυνατότητες υπάρχει το Fifa Manager (πάλαι ποτέ Total Club Manager).

Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να έμπαιναν στο FM κάποια ρεαλιστικά συμβάντα, όπως πχ. τραυματισμοί παιχτών που θα τους έκοβαν την μπάλα (ή ακόμα και θάνατοι, μπρρρρ!). Να υπήρχαν επεισόδια από φιλάθλους. Περισσότερες επιλογές στις δηλώσεις. Και άλλα πολλά.

Τελικά όμως δεν νομίζω να προστεθούν τέτοια πράγματα, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...