alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αρκετά καλός είναι και ο Κυργιάκος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2009 και μένει ελεύθερος σε κάθε παιχνίδι που έχω παίξει. Πότε δεν έτυχε να του ανανεώσει το συμβόλαιο η ομάδα του. Θέλω να πω ότι μπορείς να τον πάρεις άνετα αν δεν έχεις προσωπικά προβλήματα μαζί του όπως έχω εγώ!
Freakster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μπορείς βέβαια να τον πάρεις και να τον πλακώσεις στα πρόστιμα και να παίζει με τα πιτσιρικια.... !
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μπορείς βέβαια να τον πάρεις και να τον πλακώσεις στα πρόστιμα και να παίζει με τα πιτσιρικια.... ! Τς, τς, τς!!! Τι πήγες και σκέφτηκες ρε παιδί μου;;; Τώρα βγαίνω από το forum για λίγο παιδιά και πάω να παίξω λίγο fm που μου έλειψε.... που είπαμε ότι παίζει ο Κυργιάκος;;;
coultoir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο αριστερο winger;
slim_shady Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Καλα ο C. Delgado ειναι απιστευτος γκολτζης..Στο θρυλο που τον εχω καθε χρονια βαζει πανω απο 20 στο πρωταθλημα Α,τωρα που το θυμηθηκα,γινεται να παιξω ονλαιν με 2-3 φιλους που εχουν το παιχνιδι?Ή πρεπει να περιμενουμε το Live??
comfuzio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Α,τωρα που το θυμηθηκα,γινεται να παιξω ονλαιν με 2-3 φιλους που εχουν το παιχνιδι?Ή πρεπει να περιμενουμε το Live?? Μονο με hamachi γινεται
greeneye Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 οταν σας βγαζει για ενα παικτη οτι δεν ειναι match fit για αρκετο διαστημα πως το αντιμετωπιζετε εσεις ωστε να παει 100% ?
Dimitris_il_mix Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Τι είναι αυτό το manager ρε παιδιά !!! Αρρωστια!! Θα γίνει και επίσημη ασθένεια σε λίγο.. το "σύνδρομο του manager " !
tzotzo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 αριστερος χαφ jeremy menez. λαο μπακ χαφ armand traore-andres guarardo
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 οταν σας βγαζει για ενα παικτη οτι δεν ειναιmatch fit για αρκετο διαστημα πως το αντιμετωπιζετε εσεις ωστε να παει 100% ? Εγώ απλά τον βάζω αλλαγή σε έναν ή δύο αγώνες κάπου στο '60 και μετά τον χρησιμοποιώ κανονικά.
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγώ απλά τον βάζω αλλαγή σε έναν ή δύο αγώνες κάπου στο '60 και μετά τον χρησιμοποιώ κανονικά. 2ρη φορά που συμφωνούμε απόλυτα!!! Πρέπει να προσέχουμε Manuel!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το manager φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.
greeneye Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 εχω αρκετους τραυματισμους και μου πηραν και τον γαματο τερματοφυλακα σε εθνικες...με καψανε! ο valdes ειναι κολοκυθας και τα τρωει ευκολα !!! Με εφτασε η πουτ*να η ρεαλ απο -7 βαθμους γμτ! ΠΟΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ! 1 μηνα εκτος ο ροναλδινιο 3 ο μεσσι 1 μηνα εκτος ο ΚΑΜΕΝΙ 1,5 μηνα ο Πιγιολ καταντησα να πεζω με ΠΑΝΟΥΤΣΙ δεξι χαφ ! ΕΛΕΟΣ! χαχα * 2 μηνες ο ΧΑβι επισης !
babisAOK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Σε όλες τις θέσεις μπορεί ο μεγάλος Πανούτσι. Μπακ χαφ άνετα
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Σε όλες τις θέσεις μπορεί ο μεγάλος Πανούτσι. Μπακ χαφ άνετα [άσχετο αλλά βλέπω το καραβάκι και πρέπει να ρωτήσω] ΑΣΜάκι... δοκίμασες αυτό που γράφω 2-3 σελίδες ποιο πίσω (να πάρεις Καβάλα στην Β');;; Δεν πάει βήμα η ομάδα. Το εγκατέλειψα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.