comfuzio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 το εκανα μολις! πως βγαινει η λιστα με τα smilies ? Το ειδα Εχει ακουσει κανεις τιποτα για το ποτε θα βγει το 8.02 patch?
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 δεν χερω ποτε βγαινει το 8.02 αλλα ειλικρινα δε με ενδιαφερει ΚΑΝ. Το 8.01 δουλευει πολυ καλα και μαλλον δεν θα το αλλαξω εκτος αν αρχισω για καποιο λογο νεο παιχνιδι που δε νομιζω... Δεν ξερουμε κιολας αν θα ειναι συμβατο με saves
comfuzio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παντα ηταν συμβατα τα saves με τα updates γιατι να αλλαξει τωρα? Ενα bug που δεν εχουν φτιαξει τοσα χρονια ειναι το παθητικο off-site...ποσα και ποσα γκολ εχω χασει ετσι...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Για μένα οι παίκτες κάνουν το σύστημα. Υπάρχουν μερικοί απαράβατοι κανόνες αλλά κατά τα άλλα δεν παίζω το ίδιο σύστημα σε όλες μου τις ομάδες. Συμφωνώ απολύτως. (είδες που συμφωνούμε κιόλας; ) Όταν αναλαμβάνω μια ομάδα, το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ποιοι είναι οι παίχτες κλειδιά, τα χαρακτηριστικά και τα δυνατά τους σημεία, και χτίζω την ομάδα γύρω από ένα σύστημα που εξυπηρετεί αυτούς τους παίχτες. Μετά κάνω μεταγραφές που προσανατολίζονται ακριβώς σ' αυτό το σύστημα και μόνο και δεν το αλλάζω σχεδόν ποτέ. Εξαίρεση: να έχω μια μικρή ομάδα και να μην μπορώ να κάνω ότι μεταγραφή θέλω αλλά ότι μεταγραφή βρίσκω (δηλαδή τελειώνουν τα συμβόλαια). Σ' αυτή την περίπτωση γίνονται ανακατατάξεις στο σύστημα. Γενικά το καλύτερο σ' αυτό που περιγράφω, είναι ότι επειδή οι παίχτες που αγοράζεις προσανατολίζονται ακριβώς στο σύστημα σου, πάντα παίζουν καλά ή καλύτερα απ' αυτό που έπαιζαν πριν, οπότε πουλιούνται πάρα πολύ εύκολα και συχνά σε τιμές πολύ καλύτερες από τις κανονικές τους. Πχ είχα τον Αραβίδη στη Λάρισα, που είναι γρήγορος και αποτελεσματικός γκολτζής και έκανε εκπληκτικά παιχνίδια σε σύστημα 4-1-4-1, τους 4 να είναι MR, MC, MC, ML (κανένας AML κτλ), και τον μοσχοπούλησα στον Ολυμπιακό για 2.5 μύρια, όπου εκεί φυσικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε σύστημα 4-4-2 (δεν είχε χώρους).
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ απολύτως. (είδες που συμφωνούμε κιόλας; ) Να σημειωθεί η μέρα και η ώρα!!!
tzinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα ειναι οι αμυντικοι να ειναι ΠΑΝΤΑ εκει που πρεπει και να μηναφηνουν κενα στην αμυνα.Προτιμω να μην βαλω στη χρονια 3-4 γκολ απο αμυντικους (κεφαλιες) παρα να φαω 7-10 γκολ επειδη δεν ηταν στη θεση τους οταν οι αντιπαλοι παικτες εκαναν ΝΤΟΥ στην αμυνα! κανενα fordward run λοιπον ειδικα για τους 2 κεντρικους! Ουτε για τους πλαγιους. Αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλωστε η καλυτερη επιθεση ειναι η αμυνα...δεν τρως γκολ,τοτε η νικας η ισοπαλια. Ειδικα δε αν εχις καλους επιθετικους τοτε 1 γκολακι θα το βαλεις. Οτι αναφερω ειναι προσωπικη γνωμη και καμια επιθεση προς εσενα ετσι? συζητηση κανουμε ωστε να γινουμε καλυτεροι! εχουμε διαφορετικη αντιληψη πιθανον και φιλοσοφια, ειπαμε δεν ειναι για παρεξηγηθουμε απλα τις ανταλασουμε και αν καποιος καταφερει να πεισει τον αλλο για το ορθο της σκεψης εχει καλος. εγω πχ μετα απο την συζητηση αποφασισα να βγαλο το forward run απο τους αμυντικους. Ειδα οτι μπορεις να δηλωσεις τι θα κανει στα στημενα χωρις να ειναι απαραιτητο να βαλεις forward runs. αλλα ultra defensive δεν θελω να τους βαλλο, τους εχω στα 3 κλικ απο αριστερα. Επισης θελω τα μπακ μου να μην ειναι κολλημενα πισω, εχουν μενταλιτυ λιγο κατο απο το νορμαλ και mixed forward runs. Και στην πραγματικοτητα να το παρεις δεν νομιζω να βρεις πολλες ομαδες με τα μπακ καθηλωμενα πισω και σε καθαρα και μονο αμυντικο ρολο (ειναι σαν να βλεπεις τον αρουμπαρενα). Η αμυνα μου και μενα αποδιδει αριστα, αλλα με john o shea, radoi, breno και ιnsua δεν θα μπορουσε να κανει και αλλοιος λολ. το mentality γιατι να ειναι ιδιο...αλλη φιλοσοφιαεχουν οι αμυντικοι (να μην φανε γκολ) αλλη οι μεσοι (να μην φανε αλλα αν γινεται να βαλουν κιολας) και αλλη οι επιθετικοι (μονο να βαλουν). αρα κατα σειρα για μενα ultra defensinve - normal - φουλ επιθεση. και εγω εχω διαβασει κατι κουλα για ιδιο μενταλιτυ σε ολες τις γραμες, η μενταλιτυ που να βγαζει καποιο συγεκριμενο αρθροισμα.... Προτιμο να βαζο το μενταλιτυ που πιστευω οτι αντιστοιχει στους παιχτες και την θεση. Απλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαι φαν του υλτρα αμυνα η επιθεση, ειδικα ετσι οπως το συνδοιαζεις, εμενα αυτο μου φανταζει σαν ενα χασμα τεραστιο αναμεσα στις γραμες. Το μενταλιτυ αντικατοπρτιζει και τις θεσεις που θα παιρνουν, αν ζητας απο την αμυνα να μενει καρφωτοι πισω, τους κεντρωους στο κεντρο και τους επιθετικους φουλ μπροστα εχεις μεγαλες αποστασεις στις γραμες. gia ta long shots, εχεις καποιο δικιο αλλα το παρατηρουσα αυτο πιο πολυ σε παλιοτερα φμ η πριν το πατς. πλεον οι μεσοι τραβανε καλλα σουτια και μπαινουν συχνα γκολ, δεν εχω παρατηρησει πολλα μακρινα σουτια ασκοπα που να χαραμιζουν επιθεσεις. gia to hold ball να το προσεξεις, παντου εχω διαβασει οτι ειναι αντιφατικες οδηγιες με το run with the ball. ουσιαστικα hold ball mono σε αμυντκους μεσους, καθαρους μεσους και target man. τους wingers τους θες να πετανε την μπαλα μροστα και να τρεχουν, το hold ball σημενει να καθυστερησεις να περιμενεις συμπαικτες, να περιμενεις για να βγαλεις πιο σιγουρη πασα και ισως να γυρισεις πλατη και να κρατησεις μπαλα. Αυτα δεν ταιριαζουν σε winger.
dark_banishing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά αυτό που λέτε για τα μπακ αν πρέπει να μένουν πίσω ή όχι, δεν είναι ότι υπάρχει μια συνταγή για όλα, όπως θέλει ο καθένας. Άλλος θέλει επιθετικά τα μπακ του και άλλος αμυντικά. Στο 4-4-2 τα μπακ πιστεύω πρέπει να είναι επιθετικά αλλιώς δύσκολα κάνεις φάσεις. Ανάλογα κ την ομάδα βέβαια.. Απλά σας βλέπω κάπως διστακτικούς με τις μπάρες. Το να βάλεις στον αμυντικό attacking mentality δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στα καλά καθούμενα να πηγαίνει να βάλει γκολ. Αν ο άλλος έχει κάτσει πίσω με όλους τους παίκτες χρειάζεσαι και προώθηση από τους αμυντικούς για να κάνεις διάσπαση. Αν στα ματς σας με κατώτερες ομάδες βλέπετε ότι δεν μπαίνει το γκολ, τότε ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε. Για τα στημένα τώρα, στα κόρνερ νομίζω είναι προφανές ότι καλύτερα να μην βάζεις παίκτη στο near post γιατί όλο την στέλνει άουτ.. Τώρα τους υπόλοιπους, καλό είναι να τους διασκορπίζεις και να δίνεις εντολή να πηγαίνει η μπάλα στον πιο ψηλό/δυνατό κτλ. Μην τους προωθείτε όλους γιατί γίνονται μπουλούκι με τους αμυνόμενους και δεν μπαίνει γκολ.. Στα αμυντικά κόρνερ παραδόξως σε σχέση με τα προηγούμενα μάνατζερ αν αφήσεις 2 γρήγορους και τριπλαδόρους stay forward τότε αν πάρουν την μπάλα διασχίζουν όλο το γήπεδο και το βάζουν με αρκετές πιθανότητες (το έκανα κ στα προηγούμενα μάνατζερ αλλά ποτέ δεν έπιανε..). Αν δηλώσεις σε οποιαδήποτε θέση πάνω από 3 τότε από τον 4ο και πάνω δεν ισχύει η εντολή και πάει κάπου αλλού.
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το μενταλιτυ αντικατοπρτιζει και τις θεσεις που θα παιρνουν' date=' αν ζητας απο την αμυνα να μενει καρφωτοι πισω, τους κεντρωους στο κεντρο και τους επιθετικους φουλ μπροστα εχεις μεγαλες αποστασεις στις γραμες.[/quote'] το mentality επειδη δεν εχετε ισως καταλαβει ειναι τι ΠΝΕΥΜΑ γενικα θα εχουν. Δεν αντικατοπτριζει θεσεις. Αν τους βαλεις τερμα δεκσια τοτε απλα θα σκεφτονται συνεχως ΜΟΝΟ το πως θα βρεθουν εξω απο τιν επιθεση για να βαλουν γκολ! Αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι σοι και καλα εξω απο την επιθεση αφου μπορει να μην προλαβουν η να μην καταφερουν καν να φτασουν εξω απο την επιθεση. ΒΑζοντας το ομως στους αμυντικους τερμα αριστερα τοτε εξασφαλιζεις οτι δε θα αφησουν ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ στην αμυνα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ετσι νομιζω εγω και ετσι απεδειξε ο 1ος μου γυρος. Σε ισπανικο πρωταθλημα σε 18 περιπου αγωνες εχω βαλει 36 γκολ και εχω φαει ΜΟΛΙΣ 7 ( η 8 δε θυμαμαι) !. Υπολογισε κιολας οτι επαιξα σε πολυ δυσκολες εδρες εκτος εδρας και φυσικα και μεσα στι ΡΕΑΛ. gia to hold ball να το προσεξεις' date=' παντου εχω διαβασει οτι ειναι αντιφατικες οδηγιες με το run with the ball. ουσιαστικα hold ball mono σε αμυντκους μεσους, καθαρους μεσους και target man. τους wingers τους θες να πετανε την μπαλα μροστα και να τρεχουν, το hold ball σημενει να καθυστερησεις να περιμενεις συμπαικτες, να περιμενεις για να βγαλεις πιο σιγουρη πασα και ισως να γυρισεις πλατη και να κρατησεις μπαλα. Αυτα δεν ταιριαζουν σε winger.[/quote'] Και εγω ετσι επαιζα τοσα χρονια αλλα γιατι να μην κραταει και τη μπαλλα καποιες φορες? Σκεψου να κερδιζει η ομαδα σου 1-0 και ενω πρεπει να κανεις και καποιες καθυστερησεις με πασουλες να παιρνει μπαλλα ο ακραιος μεσος σου και να τρεχει σαν τρελος και να ΧΑΝΕΙ τη μπαλλα... ενω με την οδηγια αυτη αν εχει και σωστο decision τοτε θα κρατησει μπαλλα και θα κανει σωστη πασα. Αποψη μου...μονο οι προγραμματιστες χερουν.... χεχε
greeneye Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 και κατι ακομα...μη νομιζετε οτι αμα βαλετε ΝΟ στα λog shots στους μεσους σας οτι δε θα κανουν σουτ...παλι θα κανουν!!! και γκολ βαζουν!!! απλα δεν το παραχεζ*υν! Παντως εγω που παρατηρησα ολοκληρο παιχνιδι μου για το γνωστο hold ball kai run with ball εχοντας και τα 2 τικαρισμενα παρατηρησα οτι αλλες φορες ετρεχε (ειχε χωρο) και αλλες περιμενε παικτη να ελευθερωθει...αρα εχει νοημα τελικως. Καντε και εσεις πειραματα και πεστε μου!
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ε, εντάξει. Ένα είναι το μάνατζερ. Η απόλυτη πόρωση. Τέλος. Γουστάρουμε ακόμα κι αν χάνουμε.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά ξεκίνησα νέο παιχνίδι που απλά δεν παίζεται. Ανέβασα την Καβάλα στην Β' (switch στον editor με Πιερικό) και ξεκίνησα. Μιλάμε ότι απλά δεν μπορώ να παίξω. Παίκτες δεν έχει, λεφτά δεν έχει, κόσμος δεν έρχεται, ο στόχος και επίσημα είναι ένας ηρωικός υποβιβασμός... έχω ημερομηνία λήξης. Μιλάμε ότι η πατρίδα είναι ότι πιο δύσκολο έχω διαλέξει μέχρι σήμερα!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΕΚΟ!
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Στα αλώνια της Β' εθνικής (ή της Έκτης Αγγλίας) μαθαίνεται το προπονητηλίκι. Το να πάρω μια μεγάλη ομάδα με μπάτζετ 50-100 εκατομμύρια/χρόνο και να πάρω 2-3 πρωταθλήματα δε μου λέει τίποτα, εκεί αξίζει μόνο αν χτιστεί πολυετής δυναστεία. Κατά τ' άλλα όμως η πλάκα είναι στις μικρές κατηγορίες, που πραγματικά οι ομάδες ξέρουν εξ' αρχής ότι δεν θα έχουν ποτέ στον ήλιο μοίρα. Πέρσι (fm2007) ήμουν στην ιταλική Manfredonia, τελευταία στην τρίτη Ιταλίας και τελικά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα, τελευταίοι βγήκαμε και με διώξανε. Έχει μεγάλη πλάκα όμως να ξεκινάς άνεργος και... όπου φτάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κάποτε είχα την αγγλική Gateshead... μεγάλη ομάδα...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Βήμα δεν πάει σας λέω. Εδώ γκολ βάζω και το θυμάμαι για πολλές αγωνιστικές μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.