Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oxi alla exo ntelgkado xexe, 30 kati gkol ebale 1th xronia. Exo parei kai kyriako!! ton dinoyn sxetika fthna kai einai kalos. Sto fm o bellouschi paei pano apo 10 ekatomyria syni8os

exo gia epithetika xaf pablo piati kai marko marin, alla tora sth 2rh xronia edosa daneiko ton marin mpas kai parei kana stat pano kai phra kai ton xristodoulopoulo. o bellouschi sto fm pezei kai sta deksia se styl gkaleti kai kentro. Alla gia deksia exo parei ton gabriel torje poy einai talentara. Epishs PAIXTARA einai o bogdan stancu epithetikos roymanos.

Δημοσ.
κοιταξε δεν ισχυει οτι δεν ανεβαινουν, απλα ανεβαινουν πολυ αργα. Παλια σε 2 χρονιες ο μαγικος πιτσιρικος που ειχες μεσα σε 2 χρονιες εβγαζε φωτιες και τα στατιστικα του ειχαν ανεβει αρκετα. Τωρα ανεβαινουν σχεοδν ενα ποντο καθε σεζον (σε διαφορα σημεια μενταλ η αλλα). Πχ ο πιατι η ο τορχε καποια στιγμη προς το τελος της σεζον μου ειχε βελακια πανο σχεδον σε ολλα τα στατς, αλλα καενα δεν ανεβηκε πανο απο 1. Ενο σε αλλους λιγοτερο ελπιδοφορους μεγαλονουν κανα ποντο ορισμενα στατς και οχι ολα οπως του πιατι. Γενικος βλεπο βελακια πανω, αλλα δεν βλεπω καμια εντυποσιακη ανοδο. Πραγμα που σημαινει οτι για να φτασει μαξ στατς ενας παιχτης μαλλον θελει τουλαχιστον 3-4 σεζον προπονησης. Απο μια αποψη ακουγεται ρεαλιστικο, αλλα παλι δεν ειναι και λιγοι οι παιχτες που μεσα σε μια αντε δυο χρονιες κανουν τρελη αναπτυξη και μετα βελτιονονται λιγο λιγο λογω κυριος αποκτησης εμπειριας. Αυτο δεν γινετε ομος πλεον στο φμ, που το κανει πολυ κουραστυικο να ασχοληθεις. 1τον διοτι με το να μην ανεβενουν πολυ και γρηγορα τα στατς σπανια θα εχεις παιχτη 19-21 χρονων που θα παιζει μπαλαρα, παρα θα ειναι συνηθος μετριος. Αρα κανει την επενδυση σε πιτσιρικους δυσκολη. 2ρον θα βαριεσε να περιμενεις 4 σεζον για να ανεβει η επενδυση σου. 3τον θα πρεπει παντα να βασιζεσε πιο πολυ στους φτασμενους 25ριδες και πανω

Να σου πω την αλήθεια ολόκληρη χρονιά δεν έχω βγάλει, μόνο 3μηνα και 4μηνα σε Holiday mode. Οπότε λογικά θα ισχύει αυτό που λες (το οποιο κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη ξενέρα αλλά τελοσπάντων). Θα συνεχίσω το παιχνίδι που είχα αρχίσει και βλέπουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα πας στο My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\ και θα φτιάξεις ένα φάκελο που θα τον ονομάσεις "graphics" (χωρίς τα εισαγωγικά εννοείται).

Στη συνέχεια θα βάλεις εκεί μέσα όσους φακέλους με φωτογραφίες θέλεις. Όταν φορτώσεις το παιχνίδι, πήγαινε στο Preferences -> Display και ξετίκαρε το Use Skin Cache. Μετά επέλεξε πιο κάτω αυτό που λέει κάτι για Confirm on skin reload (ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι) και πάτα Confirm κάτω αριστερά και... τέλος!

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για "φωτό" φαντάζομαι ότι εννοείς φωτογραφίες παικτών (τα περίφημα facepacks). Τα οποια προφανώς έχει κατεβάσει από κάπου.

Αν τα έκανες όλα σωστά και πάλι πατάς σε κάποιον παίχτη και δεν βλέπεις τη φωτογραφία του, τότε δες αν οι φάκελοι των facepacks έχουν μέσα κάποιο αρχείο config.xml. Αυτό είναι απαραίτητο αν τα ονόματα στις φωτογραφίες δεν είναι αριθμοί (πχ. 1123342.jpg) αλλά πραγματικά ονόματα (πχ. sarakatsanos.jpg)

Δημοσ.

εχω βρει γαματο συστημα και μεχρι τωρα σκιζω !

σε 18 αγωνες περιπου εχω φαει ΜΟΝΟ 7 γκολ !

εχω νικησει 15, 2 ισοπαλιες και 1 ηττα και αυτη μεσα

στην Ρεαλ. παω περιφημα και εκανα μολις 3 μεταγραφες για πρωτη χρονια.

Μιλαμε για το πολυ δυσκολο Ισπανικο προταθλημα.

Μιλαμε ειδικα η αμυνα μου ειναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ!

και δε φτανει που μαμαω ,μου τα χωνουν εδω και καιρο που εχασα μεσα στι real με τα χιλια ζορια

με 1-0 και αυτο επειδη επαιξα 5-4-1 εκει μεσα

και οχι με το συστημα μου το κανονικο!

Δημοσ.

και δε φτανει που μαμαω ,μου τα χωνουν εδω και καιρο που εχασα μεσα στι real με τα χιλια ζορια

με 1-0 και αυτο επειδη επαιξα 5-4-1 εκει μεσα

και οχι με το συστημα μου το κανονικο!

όλη τη σεζόν θα γίνεται αυτό...τουλάχιστον αυτό έγινε σε εμένα.

Δημοσ.

Ε ναι, πέφτει πολύ κράξιμο αν χάσεις από arch-rivals, δεν το ξεχνάνε εύκολα οι εκάστοτε Τσουκαλάδες. Μέχρι να κάνεις μια μεγάλη νίκη και να ηρεμήσουν λίγο αλλά και πάλι θα στη φυλάνε. Πχ. μόλις νίκησα με το γαύρο εύκολα 3-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νίκησα και το βάζελο 2-1 για το super cup αλλά ακόμα με κράζουν που πήγα στην αρχή της σεζόν και έχασα 2-1 στη Λεωφόρο.

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά, γενικά το σύστημα είναι παράλογο.

Ξεκίνησα με την Λάρισα, στα 6 χρόνια με σταθερά βήματα βελτίωσης κάθε χρόνο, πήρα πρωτάθλημα και με παίρνουν το 2013 περίπου στην Άρσεναλ, που είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 2008.

Απαιτήσεις:

Μακροπρόθεσμα:

Να πάρω πρωτάθλημα σε 2 χρόνια.

Community Shield

Να το πάρω (είναι το super cup της Αγγλίας)

Κύπελλο Αγγλίας (το μικρό)

Να πάω τελικό

Κύπελλο Αγγλίας (το μεγάλο)

Να πάω τελικό.

Champions League

Να περάσω τους ομίλους.

Πρωτάθλημα

Να βγω Champions League.

Αυτά λοιπόν την πρώτη χρονιά που με πήραν στην ομάδα. Πρώτος μου αγώνας, ούτε μεταγραφές δεν έχω προλάβει να κάνω, χάνω το community shield με 1-0 από την ManUtd. OK, δεκτό, κράξιμο, το καταπίνω.

Ξεκινάει η χρονιά, τα πάω πολύ καλά, είμαι σταθερά είτε πρώτος, είτε σε απόσταση μέχρι 2 βαθμούς από την κορυφή. Ποτέ παραπάνω. Γενικά πρώτος. Περνάω τους ομίλους του C.L. και κατακτώ το μικρό κύπελλο Αγγλίας (απέναντι σε Τσέλσι και Μαν Σίτι στον τελικό, η οποία στο 2013 έχει ομαδάρα). Από Φεβρουάριο και μετά, φτάνω μέχρι τους 4 του CL, αποκτώ πολύ μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μου στο πρωτάθλημα και τελικά το κατακτώ 4 αγωνιστικές πριν το τέλος με μεγάλη διαφορά βαθμών από τον δεύτερο (γύρω στους 12 και τελικά γύρω στους 16 όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα). Χάνω όμως στον ημιτελικό του μεγάλου κυπέλλου 1-0 από την ManUtd εκτός έδρας.

Αποτελέσματα:

Η διοίκηση πιστεύει ότι θα έπρεπε να τα πηγαίνω καλύτερα και είναι εκνευρισμένη που δεν ασχολούμαι με τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας.

Από τους στόχους για κάποιο λόγο έχει την μπάρα πολύ χαμηλά, κάτω από το 1/4 είναι γεμάτο, ενώ πάνω γράφει ακόμα ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα

delighted

Champions

delighted

κύπελλο μικρό

pleased

κύπελλο μεγάλο

disappointed (νομίζω)

comunity s.

κάτι τέτοιο πάλι.

ΕΛΕΟΣ! Εκπληρώνω τους 3/5 στόχους της ομάδας, τα πάω αρκετά καλά στο κύπελλο (τώρα αν είναι δυνατόν να έχω γκρίνια επειδή έφτασα ΜΟΝΟ μέχρι τον ημιτελικό όπου κληρώθηκα εκτός έδρας με την ManUtd) και μοναδική ουσιαστική απώλεια το CS που δεν έφταιγα κιόλας.

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!

Δεύτερη χρονιά ξεκίνησε με "should performing slightly better" με βασική δικαιολογία ότι δεν εκπληρώνω τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας.

Είμαι και πάλι πρώτος στο πρωτάθλημα, η ομάδα παίζει εκπληκτικά, αλλά αν τύχει και αποκλειστώ πάλι σε κανέναν ημιτελικό, θα με διώξουν φαντάζομαι.

Σημείωση: ο ημιτελικός που αποκλείστηκα, το παιχνίδι πέρα απ' το ότι ήταν εκτός έδρας, έγινε ανάμεσα στα δύο παιχνίδι του CL για την πρόκριση στους 4 (την οποία και πήρα), σε απόσταση 3 ημερών από τον πρώτο αγώνα που ήταν και εκτός έδρας (R. Madrid παρακαλώ).

Ντροπή μου να είμαι τόσο ανίκανος προπονητής να μην μπορώ να νικήσω υπό αυτές τις συνθήκες εκτός έδρας την ManUtd (που παρεπιπτόντως πήρε το CL την ίδια χρονιά). Φτου μου!

Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα. Μα τους άτιμους... για ένα παιχνίδι που έχασα θέλουν να με διώξουν. Τα υπόλοιπα 70 που κέρδισα, σκασίλα τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...