isspro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 to www.fmunderground.ne exei bgalei nomizw merika add-ons gia to 08... δεν λειτουργει το λινκ...
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 δεν λειτουργει το λινκ... Sugnwmh tupografiko apo aproseksia! einai .net oxi .ne
greeneye Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια πως αλλαζουμε τις φανελες στο tactics με τις βουλιτσες οπως ηταν παλια? δε μου αρεσουν οι φανελες !
pappous018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 re paidia ti einai auto? to pleonektima to exei akousta? vgaino fatsa me to terma etoimos na skoraro kai xafnika fssssstttttt i tsoutsou petagetai kai mou dinei faoul kamia 20aria metra exo apo tin perioxi!!!! sas exei tuxei katholou i mono emena mou spaei ta neura???? oso gia tacklin o amuntikos den to suzitame oute gia asteio!!!! afou teleiosa tin proti sezon pao na do ti ginetai sto euro poios tha to parei gia na to paixo sto stoixima koitao kai ti na do? summetexoun kati esthonia kai letonia kai kati tetoia!!!! qualifiers teams england italy france k.l.p kai pouthena sto tournoua! oles oi akures simmeteixan! kati prepei na ginei apigontos!:shock::shock:
isspro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια πως αλλαζουμε τις φανελες στο tacticsμε τις βουλιτσες οπως ηταν παλια? δε μου αρεσουν οι φανελες ! σωστος! και εγω αυτο ψαχνω!!!
aleilo03 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 re paidia ti einai auto? to pleonektima to exei akousta? vgaino fatsa me to terma etoimos na skoraro kai xafnika fssssstttttt i tsoutsou petagetai kai mou dinei faoul kamia 20aria metra exo apo tin perioxi!!!! sas exei tuxei katholou i mono emena mou spaei ta neura????oso gia tacklin o amuntikos den to suzitame oute gia asteio!!!! afou teleiosa tin proti sezon pao na do ti ginetai sto euro poios tha to parei gia na to paixo sto stoixima koitao kai ti na do? summetexoun kati esthonia kai letonia kai kati tetoia!!!! qualifiers teams england italy france k.l.p kai pouthena sto tournoua! oles oi akures simmeteixan! kati prepei na ginei apigontos!:shock::shock: Αν αγορασεις γνησιο το παιχνιδι δεν θα εχεις προβλημα με Λετονιες και τετοια
Bougas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αν αγορασεις γνησιο το παιχνιδι δεν θα εχεις προβλημα με Λετονιες και τετοια εγω γνησιο το εχω,και σε 7 πρωταθμηματα,εχει 2 ο απολλων καλαμαριας,2 ο αστερας τριπολης,και 3 εγω (ολυμπιακος).θες screenshot να δεις? να το ξαναγορασω γνησιο δηλαδη ? επισης οφη παο 6-1 ,πρωταθλητρια ευρωπης η 2010 η φιορεντινα,και κατι τετοια κουλα. αρα δεν εχει να κανει με γνησιο και αντιγραφο.
aleilo03 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εγω γνησιο το εχω,και σε 7 πρωταθμηματα,εχει 2 ο απολλων καλαμαριας,2 ο αστερας τριπολης,και 3 εγω (ολυμπιακος).θες screenshot να δεις? να το ξαναγορασω γνησιο δηλαδη ? επισης οφη παο 6-1 ,πρωταθλητρια ευρωπης η 2010 η φιορεντινα,και κατι τετοια κουλα. αρα δεν εχει να κανει με γνησιο και αντιγραφο. Μαλον δεν καταλαβες... Εγω αναφερθηκα στα κουλα του EURO που ειπε ο φιλος και οχι τι γινεται στα ενχωρια πρωταθληματα.. Η εταιρια το εχει κανει ετσι ωστε οσοι δεν εχουν γνησιο το παιχνιδι στην τελικη φαση του EURO-MUNDIAL να περνανε οι τελευταιες των προκριματικων ομιλων....)
isspro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση: στο παλιοτερο μανατζερ οταν αλλες ομαδες ηθελαν εναν παικτη μας και εμεις θελαμε να τον δωσουμε πηγαιναμε στο "offers to clubs". μετα ειχε μια επιλογη "all interests clubs" και τωρα δεν την βλεπω... αντιθετως βλεπω μονο "all humans clubs". ξερει κανεις τιποτα για αυτο?
pappous018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση: στο παλιοτερο μανατζερ οταν αλλες ομαδες ηθελαν εναν παικτη μας και εμεις θελαμε να τον δωσουμε πηγαιναμε στο "offers to clubs". μετα ειχε μια επιλογη "all interests clubs" και τωρα δεν την βλεπω... αντιθετως βλεπω μονο "all humans clubs". ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Auto to stamatisane apo to FM 2006 Ton prosfereis kai upotihtete oti to kanei monos tou logika o assistant manager Kai sunithos kanei protaseis mono stis omades pou ton exoun stin shortlist tous!
antreaslam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ερώτηση: για πείτε κανά wonderkid? (δυνατοί πιτσιρικάδες: νίνης,kerlon. Πολύ καλό τέρμα,κλασσικά akinfeev και diego-SUPER-. ben arfa, k nasri, είναι σούπερ.). Πολύ καλοί επιθετικοί για ελλάδα, 2 βραζιλιάνοι, felipe k roger για μικρότερες ομάδες κ δυνατότητες, καλοί επιθετικοί, caggiano k frutos). αλλά wonderkids, δεν έχω βρει....
tzotzo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε πρωτα τις παικτουρες.Λιγα λεφτα και σταθερες αξιες. Saivet,Cathcart,John Fleck,Sead Banda,Bojan,Iago,Insua,Tom Cruise,Ninis,Angel di Maria,Garay,Ustari,Banega,Guarin και θα επανελθω με περισσοτερα απο το scouting μου. Το θεμα ειναι το εξης.Ξεκινησα με την Τσελσι,πηρα Σουπερ Καπ στην συνεχεια πρωτος στο πρωταθλημα και παιζω ημιτελικα κυπελλου με Αρσεναλ.Χανω και με απολυουν.Επισης δυσκολα κραταγα το μηδεν πισω.Διασημοι scout και προπονητες δεν ερχονταν με τιποτα στην Τσελσι,οσα και να εδινα. Πηρα την Ιντερ,με λιγες μεταγραφες,Αλλα παρα πολλους πιτσιρικαδες.Μολις ηρθε ο Garay ο Ματερατσι και ο Κιβου,τον αντιπαθουσαν.Δεν ξερω γιατι.Πηρα και Πατσινι και ειμουν κομπλε.Εβαζα γκολ σαν φουστης αλλα ετρωγα κιολα,30η αγωνιστικη 2 ηττες.Εχασα στο Ουεφα Καπ στα ημιτελικα απο μια Ζενιτ.Ασχετο.Εχασα και το κυπελλο απο την Γιουβεντους.Και μετα την 30η αγωνιστικη μονο ηττες.Αυτη η αμυνα ειναι εντελως ακυρη.Με Κιβου Ζανεττι,Σαμουελ,και Μαξουελ και ρουφαγα τα μπαλακια 2-2.Τι γινεται.Την δευτερη χρονια πηρα Μασερανο τσαμπα,και εχω ηδη 2 ηττες.Ξεκινησα και στους 2 αγωνες με 2-0 υπερ μου και εφαγα 4 μετα.Εντωμεταξυ εχω παρει τους καλυτερους προπονητες και εχει 4 αστερια η αμυνα. Πως τους προπονειτε? ολους μαζι ή ξεχωριστα αμυνα -επιθεση? Επισης εχω καμμια 10ρια οφσαιντ κατα μου και η αντιπαλη ομαδα 0.Δεν γινεται τιποτα. Επισης οταν μου βγαζει μηνυμα να ανανεωσω ενα συμβολαιο,με πετα στα Windows,χωρις να βγει απο το παιχνιδι "Aray access out of bounds"Τι παιζει ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.