Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ θα πρότινα football αλλα και fifa manager καθώς είναι κορυφή. αν και πιστεύω πως αξίζει πιο πολύ το football manager απο όλα τα άλλα. +1 στον nzeppo γιατι έχει δίκιο.:-D

απο κει και πέρα η επιλογή είναι δική σου.

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο θα ηταν να αναρτησουμε εδω ενα αρθρο που θα σημπληρωνεται συνεχως και θα αναλυει τα παντα π.χ

tight marking: mono gia man to man - sfikto markarisma,pote se zonh.

mentality : ktl ktl

αυτο θα βοηθησει ολους μας αφου κανεις μας δεν

τα ξερει ολα.

Δημοσ.

An to exeis original to kaneis attach se ena e-mail kai sto stelneis stin S.I. Tetoia reports perimenoun kai autoi gia na kanoun to game kalitero.

Twra mexri na bgei to fix tha sou protina na kaneis pio suxna save gia na min xaneis ton kopo sou.

Δημοσ.

εμένα δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ως τώρα (ουφ)!

Ερωτηση:

Παίρνεις ένα παίχτη, έστω αργεντίνο, που έχει παίξει Χ ημέρες στη γαλλία, και έχει αποκτήσει το δικαίωμα για γαλλική υπηκοότητα, αλλά δεν την έχει πάρει ακόμα.

ΤΟν αγοράζεις. Πως μπορείς όμως να του πεις να πάρει την υπηκόοτητα?

Δημοσ.
ρε παιδά ξέρετε κανα νέο ταλέντο όπου στο μέλλον θα γίνει wonderkid;

Σωτήρης Νίνης τον έχω ΑΜLC και μέσα σε μισή σεζον η ένδειξη Winger έγινε "WonderKid"

Δημοσ.
ρε παιδια αντι να λεμε ολη την ωρα σαλχαμαρες

κυριως δε λεμε τιποτα ποιο χρησιμο? π.χ

aggression: οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα?

ποσο ρολο παιζει ? που αναφερεται κυριως?

τι ακριβως κανει?

Είναι Mental attribute δλδ το πόσο φλώρος είναι ο παίκτης η πόσο δυναμικός στο παιχνιδι του έγω στα Dmc δεν παίρνω παίκτη με λιγότερο απο 14 aggression

flair : ποσο ρολο παιζει?

Μπορει καθόλου αλλά και τον σημαντικότερο σε ένα αγωνα π.χ παίζεις Ευρωπαικό και ο αντίπαλος σε έχει πιάσει απο τον λαιμο θες ένα γκολ για τη πρόκριση τα λεπτα κυλούν και πας να άρχίσεις τα full out attack αλλά ο Εκι βγάζει μία εκπληκτικη πάσα στον ΠΑΠ και μπαίνει γκολ ετσι απλά.το Flair σηκώνει μεγάλη κουβέντα έιναι ο παράγοντας απρόβλεπτο στο παιχνίδι.

επισης

σε ομαδα που παιζει ζωνη

τι νοημα εχει το tight

marking αφου κανεις δε μαρκαρει man to man

ωστε να μαρκαρει στενα?

αν οι παίκτες σου γενικά έχουν καλό Stamina βάλε σε όλους είδικά στην ευρώπη,

όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με χειρότερα roster φρόντισε του επιτελικούς σου να είναι ξεκόυραστοι χώρις tight marking και όσο λιγότερη πίεση.

ποσο διαφορετικο ειναι το forward runs απο το

βελος ---> μπρος? ποσο χαλαει την ομαδα οταν

εχουμε ολους τους μεσους με forward run?

Νομίζω οτι σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να βάζουμε ολους του μέσους forward runs έιδικά στον dmc γιατι απλά κάποις πρέπει να κρατάει τα "μπόσικα"

Το βελάκι είναι κίνηση παικτη για το formation π.χ να κλείνει αρίστερά να ανεβάινει λίγο πάνω,το forward runs είναι κίνηση του πάίκτη στους κενούς χώρους.

για να δουμε ποσοι "ξερολες" εδω μεσα

ξερουν 5 πραγματα η απλα γραφουν για να γραφουν. Ασ βοιθησουμε τον κοσμο να μαθει καλυτερα το game.

Άκου τον Αλέφαντο που σου λέει...

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι Μανατζεραδες,

μετα απο πολυμηνη απουσια ειπα να ασχοληθω λιγακι με το νεο μανατζερ.

Παρατηρω οτι οταν κοιτας καποιου παικτη το προφιλ, δεν γραφει πουθενα σε ποιες θεσεις παιζει, κατι το οποιο ειναι ιδιαιτερα σπαστικο γιατι πρεπει καθε φορα να πηγαινω στο positions.

Κοιταω τοση ωρα στο fmgreece και εδω μπας και το λεει κανεις αλλος, αλλα δεν ειδα πουθενα τιποτα, κανεις δεν το εχει παρατηρησει?

Επισης. ψαχνω προπονητες για 7* αλλα βρισκω ελαχιστους για συγκεκριμενες θεσεις...

Μου λειπουν για

Ball control

Defending

Shooting

Tacticts

Strength

Any help appreciated!

Δημοσ.
Παρατηρω οτι οταν κοιτας καποιου παικτη το προφιλ, δεν γραφει πουθενα σε ποιες θεσεις παιζει, κατι το οποιο ειναι ιδιαιτερα σπαστικο γιατι πρεπει καθε φορα να πηγαινω στο positions.

Έχω την εντύπωση τις θέσεις που λες τις λέει πάνω πάνω στο προφίλ του παίκτη.Για τσεκαρέ το.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση τις θέσεις που λες τις λέει πάνω πάνω στο προφίλ του παίκτη.Για τσεκαρέ το.

den briskw tpt, ekana kai ena print screen, alla den parathrw kati...

8a mou stripsei mou fenetai...

playerjy2.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...