nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 As per yesterdays forum post, we have decided to make a beta version of the 8.01 patch available for people to try. For those who don't know what a "beta" is, it's a test version that we would normally use internally to test the fixes that have been made. We have decided to release this to you due to people having issues with the workaround for the closing down bug, and a couple of other long term issues that people have discovered, as well as a few compatibility issues that a few users have experienced on their machines and the Securom copy protection that is being used on the game. We will be releasing a final version of the patch in a couple of weeks, once we're happy with it and have gone through a full test cycle internally. The final version will also include data changes. There will be many different versions of the "beta" patch available for the different variations of the game. As these become available, the game name will be in bold lettering. Football Manager 2008 PC boxed - http://download.sega.com/u/fm2008_patch/fm2008_801_betapatch.exe Football Manager 2008 Mac boxed - http://download.sega.com/u/fm2008_patch/fm2008_801_betapatch.dmg WWSM 2008 PC boxed - coming soon (likely early next week) WWSM 2008 Mac boxed - coming soon (likely early next week) WWSM 2008 Digital Download - coming soon (likely early next week) Futbol Manager 2008 Digital Download - coming soon (likely early next week) The reason for them being available at different times is that the different versions all need different installers, which take quite a bit of time to build, and also need to be tested (the installer) before we can make them live. We appreciate your patience during this time, and they will all go live as soon as we can get them done. Hastily written, *then edited by Matt - see me after class, Mr Jacobson* legal blurb - please note that, as this is a "beta" version of the patch, it is a test version and therefore not the final version. We haven't finished testing it yet, so use it at your own risk, but we expect it to be ok. Whilst we believe we've fixed the issues, We'd like to hear, of course, if you encounter further problems, so we can try and rectify them. Από http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/521102691/m/2622077453
Bougas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδια μπορειτε να πειτε τα βηματα για τ οπως θα κανω την εγκατασταση.... ρε παιδια διαβαστε λιγο τους κανονισμους του φορουμ.ολο για κρακ ρωτατε συνεχεια,που θα βρειτε και πως θα το βαλετε.μην μας κλειδωσουν το τοπικ.
greeneye Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 google gia daemon tools kai arxise th meleth,ola etoima ta thelete kai eiste kai paranomoi!
oooooooooo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 an exw diavasi kala sta episima,ta pedia apo to thio den prepei na valoun to patch mexri neoteras?
anthony_88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παρτε το αυθεντικο βρε παιδια μπας και δουμε ποτε Γ' Εθνικη, οχι τιποτα αλλο.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Όχι μόνο Γ' Εθνική αλλά και ελληνικά στο παιχνίδι!
PaiNakoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 επίσης με το καινουργειο patch ουτε το cheataki δουλευε ουτε load to save μου εκανε το εκανα reinstallκαι παλι το crack και παλι τιποτα ξερετε τι μπορς να κανω ?
PaiNakoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 μαλλον δεν θα λειτουργει το cheat me to patch για αυτο ... αν ομως βγει καποιο τελικο PATCH και το αντιστοιχο cheat για αυτο το patch (το FM Modifier dld)αν το ωρειτε και σας ειναι ευκολο να το ποσταρετε στο forum θα μου ηταν πολυ ευχαριστο . ευχαριστω για ολα παιδια
comfuzio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Egw authentiko tha to parw alla den me endiaferei oute h 3h ethnikh alla oute h ellinikh glwssa Afou einai ena paixnidi pou to liwnoume me tis wres pistevw pws prepei oloi na to exoume authentiko. To aksizei mexri teleftaias dekaras.
greeneye Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια αντι να λεμε ολη την ωρα σαλχαμαρες κυριως δε λεμε τιποτα ποιο χρησιμο? π.χ aggression: οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα? ποσο ρολο παιζει ? που αναφερεται κυριως? τι ακριβως κανει? flair : ποσο ρολο παιζει? επισης σε ομαδα που παιζει ζωνη τι νοημα εχει το tight marking αφου κανεις δε μαρκαρει man to man ωστε να μαρκαρει στενα? ποσο διαφορετικο ειναι το forward runs απο το βελος ---> μπρος? ποσο χαλαει την ομαδα οταν εχουμε ολους τους μεσους με forward run? για να δουμε ποσοι "ξερολες" εδω μεσα ξερουν 5 πραγματα η απλα γραφουν για να γραφουν. Ασ βοιθησουμε τον κοσμο να μαθει καλυτερα το game. αληθεια σε τι mode βλεπετε εσεις το match? εγω κυριως το βλεπω σε λιγω πανω απο το μεσο mode και μονο κυριες φασεις.
Ch3mical c. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 μια ερώτηση που έχω απο το fm 2007 και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό υπάρχει και στο καινούργιο. ποια η διαφορα του fc(forward center) και του st( striker);;; Το aggresion είναι το πόσο επιθετικός είναι στο γήπεδο και αυτό καθορίζει και τις πράξεις του μεσα στο γήπεδο κατα πολύ. Ενας παίκτης με αρκετο aggression είναι πιθανον να τραβάει αρκετές κλωτσίες μπουνίες κουτουλιές και μετά να η κόκκινη. το flair απο οτι ξέρω είναι η τσαχπινία του παίχτη. κάτι σαν τα κόλπα του ronaldinho. παίχει ρόλο στο creativity ενος παίχτη αν δεν κάνω λάθος. κατα τη γνώμη μου το κόλπο στο παιχνίδι είναι να βρεις το σωστό σύστημα και μετά όλα είναι ευκολά ή σχεδόν ολα
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 aggression: οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα?ποσο ρολο παιζει ? που αναφερεται κυριως? τι ακριβως κανει? Προφανώς έχει να κάνει με το πόσο σκληρά αγωνίζεται κάποιος, πόσο δυνατά μαρκάρει κλπ. Το μεγαλύτερο δεν είναι απαραίτητο καλύτερο, ειδικά αν δεν έχει και καλό tackling. Αν τον βάλετε να μαρκάρει έναν παίχτη που δεν χάνει εύκολα τη μπάλα, το αποτέλεσμα θα είναι πολλα (και σκληρά) φάουλ, οπότε οι κάρτες θα είναι σίγουρες. Γενικά θεωρείται καλό να βάζετε έναν μεσοαμυντικό με μεγάλο aggression να μαρκάρει από κοντά έναν αντίπαλο playmaker με μικρό bravery, έτσι ώστε να του πάρει τον αέρα και να μην τον αφήνει να κάνει παιχνίδι. flair : ποσο ρολο παιζει? Η ικανότητα που έχει ένας παίχτης-μπαλαδόρος να κάνει το απρόβλεπτο. Προφανώς χρειάζεται να έχει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, ίσως ακόμα και decisions. Νομίζω το καλύτερο παράδειγμα είναι παίχτες σαν το Ronaldinho και τον παλιό καλό Zidane. Θεωρητικά ένας παίχτης με μεγάλο flair και τεχνική κατάρτιση, πρέπει να έχει και ελευθερία να κάνει το παιχνίδι του, να μην περιορίζεται πολύ. σε ομαδα που παιζει ζωνη τι νοημα εχει το tightmarking αφου κανεις δε μαρκαρει man to man ωστε να μαρκαρει στενα? Το παιχνίδι μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε... αλλοπρόσαλλα συστήματα (αν το θέλουμε). Πχ. να παίζουμε closing down τέρμα δεξιά και παράλληλα να τραβάμε πίσω τους παίχτες μας με βελάκια και άλλα κόλπα. Τα συστήματα (ειδικά στην άμυνα) δεν πρέπει να είναι αντικρουόμενα καυ φυσικά δεν μας υποχρεώνει κανένας να τα μπουρδουκλώσουμε! Αντιγράφω από ένα ωραίο άρθρο που βρήκα πρόχειρο: Tight markingIf you tick this box when you loose possession each outfield player will stick to his man tightly. Tight marking is best coupled with a defensive man-marking game, as most players will track back and stay on their man. However if you play an attack minded game then you should not tick this box and couple it with zonal marking, letting your players mark whoever may venture into their zone of the pitch. ποσο διαφορετικο ειναι το forward runs απο τοβελος ---> μπρος? ποσο χαλαει την ομαδα οταν εχουμε ολους τους μεσους με forward run? Με τα βέλη θεωρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα φέτος. Κάπου διάβαζα στο fmgreece κάποιες επεξηγήσεις που είχε δώσει η S.I. για το ρόλο που παίζουν τα βέλη, ανάλογα με το αν έχουμε κατοχή μπάλας ή όχι. Και τουλάχιστον όσο παρακολούθησα εκείνο το thread, υπήρχαν πολλές παρανοήσεις και διγνωμίες. Σε γενικές γραμμές οι "επιστήμονες" του manager θεωρούν ότι τα arrows σημαίνουν "πού πρέπει να βρίσκεται πάντα ο παίχτης, όταν η ομάδα του έχει κατοχή". Ενώ τα forward runs σημαίνουν κάτι σαν "αν θέλεις, τρέχα μπροστά όταν έχουμε κατοχή, μπας και σου δώσουν καμια κάθετη πάσα. Αλλά αν κρίνεις ότι δεν χρειάζεται να προωθηθείς, κάτσε εκεί που είσαι". Προσωπικά αποφεύγω να βάζω forward runs σε όλους τους μέσους, γιατί έτσι αφήνω μεγάλα κενά για αντεπίθεση, σε περίπτωση που χαθεί η μπάλα. αληθεια σε τι mode βλεπετε εσεις το match?εγω κυριως το βλεπω σε λιγω πανω απο το μεσο mode και μονο κυριες φασεις. Το Highlights speed πάντα στη μέση, γιατί το ένα κλικ δεξιά το κάνει αφύσικα γρήγορο (προτιμώ να είναι λίγο πιο αργό από την πραγματικότητα παρά πιο γρήγορο). Φυσικά σε όσα φιλικά παιχνίδια δεν δουλεύω συστήματα αλλά απλώς κάνω αγγαρεία για να γίνουν οι παίχτες "Match fit", εκεί το βάζω στην πιο γρήγορη ταχύτητα. Το Match Speed γενικά το έχω 1-2 κλικ αριστερά (άντε το πολύ πολύ στη μέση) για να έχω χρόνο να κοιτώ και στατιστικά όταν περνάει η ώρα, να μην τρέχει πολύ γρήγορα το χρονόμετρο και δεν προλαβαίνω να καταλαβαίνω τι βελτιώσεις μπορούμε να κάνουμε. Γενικά αποφεύγω να κάνω pause στο παιχνίδι για να κοιτάω τα στατιστικά. Φέτος που οι αγώνες έγιναν ακόμα πιο... fluid, είναι η καλύτερή μου. Κι εγώ συνήθως βλέπω μόνο τις κύριες φάσεις (χωρίς replay) αλλά είναι ανάλογα το παιχνίδι. Σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια έχω το Match Speed τέρμα αριστερά και τα HIghlights στο Extended. Από ένα σημείο και μετά (πχ. 60ο λεπτό) μπορεί να κάτσω να δω και όλο τον αγώνα. Όσες φορές το έκανα πραγματικά ανταμείφθηκα, γιατί κατάλαβα ακριβώς πώς αναπτύσσεται και πώς παίζει η ομάδα μου. Στα Key Highlights πολύ δύσκολα να το δει κάποιος αυτό, γιατί φαίνονται μόνο αποσπάσματα από τον αγώνα. Τελοσπάντων, το τελευταίο με τις ταχύτητες είναι περισσότερο θέμα προσωπικού γούστου (και χρόνου και υπομονής).
Ch3mical c. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδά ξέρετε κανα νέο ταλέντο όπου στο μέλλον θα γίνει wonderkid; Τελικά το flair βοηθάει το technical και οχι το creativity όπως είχα προ αναφέρει. πάντα τα μπερδεύω. Ποιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχατε;;;;
therock Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Pedia mia erotisi football manager 2008 vs championship manager 2008.ti proteinete? Dokimasa to premier 08 kai itan poli proxeiroftiagmeno.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Θεωρώ πως κανένα άλλο manager δεν έχει τύχη μπροστά στο football manager σε θέματα τακτικής, βάσης δεδομένων κλπ. Από κει και πέρα όμως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και τα υπόλοιπα, σίγουρα θα έχουν κάποια στοιχεία που δεν έχει το manager της S.I. Άλλωστε μέχρι να φτιαχτούν όλα τα bugs (αλλά και να βγουν ολοκληρωμένα graphic packs) θα περάσει κάμποσος καιρός ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.