Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τους έχει γίνει συνήθειο. Μόνο πέρσι ήταν σχετικά καλύτερη η κατάσταση (και βγήκαν μόλις δύο patches) και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση).

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια αν ψαξετε τις τακτικες, πολυ ψαξιμο ομως, και δε βασιζεστε σε περσινες δικες σας τακτικες ή αλλων χρηστων η κατασταση γινεται πολυ καλυτερη.

Μετα απο 4 ξεκινηματα new game, γυρω στα 40 φιλικα με δοκιμες επιδοκιμων, κατεληξα σε ενα σχετικα συντηρητικο συστημα, με συγκεκριμενες ομαδικες και ατομικες οδηγιες. Ολα αυτα βεβαια, αφου πηρα καλους coaches για να ανεβασω τα στερακια στην προπονηση.

Τελικα, στο 5ο save game, ειμαι μετα απο 6 αγωνες πρωτος με 6/6 και τερματα 17-0!! ενω οταν πρωτο επαιξα το παιχνιδι ετρωγα γκολ παρα πολυ ευκολα. Ναι μεν υπαρχει το bug και ειναι εμφανες στον τροπο που μαρκαρουν οι αμυντικοι, αλλα το πολυ ψαξιμο λυνει το προβλημα.

Το σημαντικοτερο: Μη στηριζεστε σε τακτικες που εφαρμοσατε με επιτυχια στο fm 2007, κατα 90% δε θα αποδωσουν. Ψαχτειτε και θα δειτε προκοπη σιγουρα μεχρι να βγει και το patch...

pathitikomidenks5.th.jpg

Δημοσ.

Ωραίος ρε antony.

Θα τα πούμε κάποια στιγμή για τις τακτικές.

Σημαντική ερώτηση:

Τελειώνει η σεζόν, και έχω 3 εκ. remaining bugdet και 11 αρχικό/

Εκεί γύρω στις 25 Ιουνίου μου λέει ότι το tranfser budget για την νέα σεζόν θα είναι 15εκ και το wage 20.

Όμως δεν αλλάζει τίποτα από τα παραπάνω! Μένουν ως έχουν. Another bug;

Δημοσ.
Ωραίος ρε antony.

Θα τα πούμε κάποια στιγμή για τις τακτικές.

Σημαντική ερώτηση:

Τελειώνει η σεζόν, και έχω 3 εκ. remaining bugdet και 11 αρχικό/

Εκεί γύρω στις 25 Ιουνίου μου λέει ότι το tranfser budget για την νέα σεζόν θα είναι 15εκ και το wage 20.

Όμως δεν αλλάζει τίποτα από τα παραπάνω! Μένουν ως έχουν. Another bug;

βασικά σε ρωτάει ανάλογα με τους στόχους που θέτεις. Απάντησες και παραμένει ακόμα τόσο;

Δημοσ.

@alex: Την 2η χρόνιά δεν μου ζήτησε να καθορίσω τους στόχους τους έθεσε αυστηρά ο Πρόεδρος (τον κακόμαθα την πρώτη σεζόν) και έτσι μου είπε αυτό και αυτό

@nodas: Πέρασε η πρώτη Ιουλίου και τίποτα

Δημοσ.

Αντωνη, μαλλον φταιει οτι το χεις crackαρισμενο. Οσοι δεν εχουν πειραξει το exe δεν εχουν τετοιο προβλημα, απο οτι βλεπω και σε αλλα φορουμ. Αντιθετα, απο τους υπολοιπους, αρκετοι το αντιμετωπιζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...