Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα ειλικρινά, χωρίς να θέλω να σε προκαλέσω, ειλικρινά, γιατί συνεχίζεις να χάνεις έτσι τον χρόνο σου;

Πραγματικά σε ρωτάω φιλικά, δεν θα είχε νόημα να το κάνω για άλλο λόγο, άλλοστε δεν μου πέφτει και ουσιαστικός λόγος, πέρα από την κουβεντούλα που κάνουμε...

Αυτό δεν είναι το παιχνίδι ουσιαστικά που παίζεις! Είναι κάτι άλλο, πειραγμένο. Έλεος, γιατί;

Δεν βγάζεις συμπέρασμα έτσι!

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδιά, όταν προσπαθώ να ανοίξω "ένα" αρχείο με το daemon tools μου βγάζει το εξής σφάλμα " error in command line". Γιατί....:fear:

Μπορεί psl να βοηθήσει κανένας?? κάνω κάτι λάθος με το daemon ή είναι χαλασμενο το αρχείο image??:-(

Δημοσ.
Τώρα ειλικρινά, χωρίς να θέλω να σε προκαλέσω, ειλικρινά, γιατί συνεχίζεις να χάνεις έτσι τον χρόνο σου;

Πραγματικά σε ρωτάω φιλικά, δεν θα είχε νόημα να το κάνω για άλλο λόγο, άλλοστε δεν μου πέφτει και ουσιαστικός λόγος, πέρα από την κουβεντούλα που κάνουμε...

το ειπες και μονος σου.κουβεντα να κανουμε :)

λοιπον,ξεκιναω καινουριο παιχνιδι απο την αρχη.μιας και δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες ...θα στηριχτω στα ταλεντα των ακαδημιων μπας και πιασουμε κανα ψαρι!

Δημοσ.
το ειπες και μονος σου.κουβεντα να κανουμε :)

λοιπον,ξεκιναω καινουριο παιχνιδι απο την αρχη.μιας και δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες ...θα στηριχτω στα ταλεντα των ακαδημιων μπας και πιασουμε κανα ψαρι!

Σαν παλιός (...άτσα.... ;) ) να σου πω το μυστικό για τις μεταγραφές.

1. Φήμη δική σου

2. Φήμη ομάδας

3. Λεφτά

Είτε κανονικά, είτε με το προγραμματάκι... έτσι θα φέρεις παικταράδες στην ομάδα σου.

Δημοσ.

Μην ξενερώνετε με τα bugs, κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε, πρακτικά μέχρι τα Χριστούγεννα το παιχνίδι παίζεται οριακά (από τους hard core fans του είδους). Συνήθως μέχρι τότε έχουν βγει τουλάχιστον 2 patches που έχουν διορθώσει τα περισσότερα (αν όχι όλα) απ' τα προβλήματα.

Τώρα τα άλλα "κόλπα" με τα cheats για άπειρα λεφτά κλπ, απλώς τα προσπερνάω. Τζάμπα χάνουμε την ώρα μας με τα cheats. Είναι ίσως χειρότερο και από τους γραφικούς τύπους που κάνουν load αν χάσουν κάποιο σημαντικό παιχνίδι.

Προσωπικά περιμένω τα πρώτα face/logo packs (κυρίως από το fmgreece) για να αρχίσω να το παίζω. Αν κάποιος ακούσει κάτι για επικείμενο patch (ιδίως από τα κεντρικά forum της SI) ας μας ενημερώσει. Γιατί πολλές φορές βγαίνει μέσα στις πρώτες 1-2 βδομάδες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Πρόπερσι μάλιστα (FM2006) οι devs είχαν πρακτικά παραδεχθεί ότι το έκαναν έτσι για να "χτυπήσουν" τα v1.0 cracks των εκδόσεων του θείου. Γιατί χωρίς το patch δεν παιζόταν το παιχνίδι...

Δημοσ.

Μεχρι να βγει το patch εχω παρει μια ομαδα 7ης Αγγλιας οπου γινονται απιστευτα πραγμτα.

Υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε βγαινει το patch?

Δημοσ.

εγω μεχρι να βγει το patch,πηρα los angeles galaxy,αλλα και εκει το μπατζετ ηταν 191.000 $:cry::cry::cry:

περα απο την πλακα,επαιξα ολυμπιακος παοκ πριν λιγο,εχασα 0-1 ,2 αποβολες (λεντεσμα πατσατζογλου),7 κιτρινες,εβαλα 3 γκολ που σφυριχτηκαν οφσαιντ.

στο σουπερ καπ,νικησα την λαρισα στα πεναλτι 2-0.δεν εμπαιναν τα πεναλτι με τιποτα.

και παρα πολλα οφσαιντ.

ΥΓ.οταν λεω εγω οτι το παιχνιδι ειναι για τα πανηγυρια ....

οφη - παο 4-0

χρειαζετε ενα bug fix στο παραρτημα.

25680527wo0.png

Δημοσ.

παιδία ευχάριστω και εγώ για το πρόγραμματάκι αλλα οταν παω να το ωαλω μου λεει Data not Found ! FM Versıon not match ! τι παιζει εδω ξερει καποιος σασ παρακαλω ? :-D εχς το FM 08 cracked μηπως φτεεί αυτο ?

Δημοσ.

πρεπει πρωτα να ανοιξεις το παιχνιδι,να πατησεις new game,ωστε να κανει load την database.μετα διαλεγεις και την ομαδα που θες,πατας ctrl-alt-del και κανεις ελαχιστοποιηση,και μετα ανοιγεις το προγραματακι και κανεις edit αυτα που θες.

βλακεια ειναι,θα παιξεις 4-5 παιχνιδια και θα το βαρεθεις γρηγορα.

Δημοσ.

μπα επαιξα ηδη αλλα δεν ξερω πωσ να ριτημισω τον τερματοφυλακα να μην κανει σοθτ συνεχεια .. και αυτο με τισ καρτεσ και τουσ τραυματισμους αν ξερετε τη να πειραξω γιατι μου εσπασε λιγο τα νευρα :P:-D

Δημοσ.
ειχα συνιθησει τοσα χρονια,με καλυτερα μανατζερ.επαιρνες μαντσεστερ,και ειχες λεφτα ρε παιδι μου να κανεις μεταγραφες.τωρα για εναν παιχτη κλασης του ανρι,κανεις προσφορες 100 εκατ. και σε γραφουνε στα @@ τους.

η λιβερπουλ ζηταει 200 εκατ. ευρω για το τζεραρντ. (κανε μια προσφορα,και θα δεις.οχι με cheat.κανονικα).

κανω προσφορα στον αρη 5 εκατ. για αβρααμ παπαδοπουλο,και ζηταει 8.

κανω προσφορα 2,5 εκατ. για ανεστη αγριτη,και ζητανε 5.

κανω προσφορα στον παο για τον σωτηρη νινη 15 εκατ. ευρω,και με γραφει κανονικα.μολις ομως 1 εβδομαδα μετα του κανει προταση η λεβερκουζεν με 5 εκατ. ευρω,δεχετε.στα καπακια του δινω 5,1 και δεχετε και την δικια μου.αυτο δεν ειναι μαλακια?

αυτα δεν μ'αρεσουν.

Αυτό το πρόβλημα με τις μεταγγραφές πάντοτε υπήρχε στα fm και υπάρχει και στο καινούργιο.

Στο FM08, κάνω προσφορά σε μια ομάδα για 100χιλ. ευρώ και την δέχονται.

Κάνω προσφορά στον παίκτη και αυτός διακόπτει τις συνομιλίες... ξανακάνω προσφορά στην ομάδα του και μου ζητάνε τώρα 300χιλ... κάνω πιο υψηλή προσφορά και τώρα μου ζητάνε 350χιλ :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...