greeneye Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 δυστυχως οπως διαβασα στο επισημο forum το παιχνιδι εχει ΑΠΕΙΡΑ bugs.... και μιλαμε για τετοια bugs που το gameplay γινεται εκνευριστικο... εγω ετοιμαζω την ομαδα με new game και αφου τα ρυθμισω ολα και προπονησεις και τακτικες κτλ κτλ θα περιμενο το πρωτο patch για να παιξω σαν ανθρωπος !!! παντως κατι που πρεπει να προστεθει στο game ειναι το εξης. αν διαλεγεις 1 πρωταθλημα π.χ Ισπανικο να μπορουν μελοντικα να σου κανουν προταση απο αλλες χωρες και αλλο προταθλημα και ας φορτωνει απο τοτε το πρωταθλημα αυτο...ετσι εχει αιγλη το παιχνιδι να μπορεις να πας παντου και οχι μονο σε ΛΙΓΑ πρωταθληματα που φορτωνουμε αναγκαστικα για να παιζει γρηγοροτερα... απο αυτα τα βασικα bugs φαινεται οτι ολα ειναι εσκεμενα.... Defenders not closing down/tackling <-------ΛΟΛ defence not closing down cont'd Too many shots, goals from long shots and goals from free kicks number of disallowed goals <---ΛΟΛ disallowed goals cont'd Board/fans over-reaction to poor result/friendly results despite being top of the league board/fans disappointment going on for too long! Board Expectations board expectations cont'd player ratings too low fans unhappy at signing top class player <---- ειναι δυνατον ?! injured player not getting substituted by AI <----------ΛΟΛ General bugs general bugs cont'd
tonypapadovic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Με αφορμή και το post του greeneye, ενδεικτικά, αν θέλετε αναφέρετε κάποια από αυτά τα bugs! Προφανώς θα μου εμφανιστούν στην πορεία ή σε άλλο πρωτάθλημα (κάποια από) αυτά τα bugs... Μέχρι στιγμής αυτό μπορώ να πω ότι μάλλον ισχύει: number of disallowed goals
Bougas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 και μιλαμε για τετοια bugs που το gameplayγινεται εκνευριστικο... αυτο ειναι το κακο.μονο αυτο.το οτι το παιχνιδι γινετε εκνευριστικο και δεν σε αφηνει να το ευχαριστηθεις. μακαρι να βγει καποιο patch,και να αλλαξουν ολα.
steve62742 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 paidia epidi sto proigoumeno fm de perasa kanena patch,se afto pou pia to theoro anageo na peraso otan vgi,tha prepei na xekiniso neo game meta?
dark_banishing Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Kάθε χρόνο έχει τέτοια bugs με το που βγαίνει.. steve αν δεν πέρασες ούτε στο προηγούμενο σε ενημερώνω ότι το έπαιζες τόσο καιρό με άπειρα bugs !
Bougas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορώ να μιλήσω σύμφωνα με το game όσον αφορά τόσο μεγάλες προτάσεις γτ έχω παίξει μόνο με γαύρο σχεδόν μια χρονιά, και απλά τα περισσότερα που συμβαίνουν μου φαίνονται φυσιολογικά. λοιπον.κανε μια προταση 100 εκατ. ευρω στη λιβερπουλ για τζεραρντ.θα αρνηθει.μετα δωσε 120.θα αρνηθει.μετα καντο 150,και θα σου ζητησει 200! πες ναι,και κανε προταση στον τζεραρντ 2.000.000$ την εβδομαδα,και θα δεις οτι θα αρνηθει. αν ...λεω αν δεχτει,πατα απλα cancel (γιατι δεν εχεις τα λεφτα!). δεν πιστευω οτι δεν ερχονται λογο ελληνικου πρωταθληματος.τα λεφτα ειναι πολλα.ειναι προκληση. αλλωστε οπως λεει ο μεσι.... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=105972
alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Βρε, τέτοια να είναι μόνο τα bugs.... δεν θυμόσαστε στο περσινό το bug με τις κόκκινες κάρτες; 3η- 4η αγωνιστική δεν είχαμε παίκτες να βάλουμε από τις κάρτες. Γεγονός πάντως είναι ότι μετά το πρώτο patch μπορείς να παίξεις άνετα το FM. Ως τότε πειραματισμούς για ένα καλό.
dark_banishing Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Bougas πραγματικά αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο. 1) Έτσι και αλλιώς δεν έχεις τα λεφτά αυτά. Ας πούμε στην πραγματικότητα αν είσαι η βέροια και κάνεις 100εκ πρόταση στον σαλπιγγίδη λες ο τζίγγερ να μην ξέρει ότι δεν έχει 100εκ ευρώ η βέροια για να τα δώσει ; 2) Αν ήταν έτσι όπως τα λες όλοι οι παίκτες θα έπαιζαν στην σαουδική αραβία που με τα πετρέλαια δεν ξέρουν πόσα λεφτά έχουν! Αλλά ακόμα και στην πραγματικότητα κανείς δεν πάει εκεί παρά μόνο στα γεράματα, γιατί οι παίκτες λαμβάνουν και άλλες παραμέτρους υπόψιν για πάρουν την απόφαση (οικογένεια, επίπεδο πρωταθλήματος, χαρακτήρας τους κτλ). Οπότε εγώ αυτό το λέω ρεαλισμό και όχι bug. 3) Ισχύει σε όλα τα μάνατζερ εδώ και 10 χρόνια και κανείς δεν παραπονιέται ! 4) Αν θες να ξεσκάσεις βάλε ένα fps παιχνιδάκι να σκοτώσεις εκεί μερικούς να ησυχάσεις !
tonypapadovic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάντως playable μου φαίνεται για την ώρα, μια χαρά μάλιστα. Αν προκύψουν χαζομάρες στην πορεία βλέπουμε... Άσε που φτιάχνω και ομαδάρα λολ
isspro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 εικονες παικτων και σηματα ομαδων (μικρα και μεγαλα) ποτε και απο που ρε παιδια να περιμενουμε?
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Προς το παρών δεν έχω κάνα ιδιαίτερο παράπονο.Λογικά πράματα μιας και την ομάδα την πήρα διαλυμένη σχεδόν και επίσης δεν είμαι και κάνας ''προπονηταράς'',για την πλάκα μου παίζω έτσι κι αλλιώς.Γι αυτά που λέει ο Bougas πάντως έχω να πώ πως πιο λογικό και ρεαλιστικό είναι να μην δεχθεί ένας παίκτης κλάσης να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα,σε μια ομάδα που όταν την αναλαμβάνεις σαν προπονητής ουσιαστικά δεν έχει κάνει τίποτα(εκτός από την ιστορία που έχει στο παρελθόν,αλλά αφού έρχεσαι εσύ αλλάζεις,κόβεις,ράνεις και αλλάζει) και με έναν προπονητή που στον in game κόσμο είναι άγνωστος και άπειρος παρά το αντίθετο...
gerr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 παιδιά, όταν προσπαθώ να ανοίξω "ένα" αρχείο με το daemon tools μου βγάζει το εξής σφάλμα " error in command line". Γιατί....
Bougas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ρε slipknot ενταξη,καταλαβαινω αυτο που λες για το ελληνικο πρωταθλημα,αλλα εδω μιλαμε για περιουσια στα ποδια του,και δεν δεχετε? αυτοι οι παιχτες παιρνουνε 130.000 την βδομαδα,και εγω τους δινω 17.000.000 την εβδομαδα.δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα. η ολη φαση στο ποδοσφαιρο ειναι τα λεφτα.μονο και μονο αυτα παιζουν ρολο.τιποτε αλλο.αμα δωσεις τα λεφτα που πρεπει,φερνεις και την μπαρτσελονα να παιξει στο ελληνικο πρωταθλημα οπως ειναι. ΥΓ.ποιος ειναι ο πιο ευκολος (για να μην πω μοναδικος) τροπος εναν unhappy παιχτη να τον κανεις happy? καινουριο συμβολαιο. διαμαρτυρετε ο πατσατσογλου που τρωει παγκο και θελει να φυγει? του δινω απο 30.000 50.000 και το βουλωνει. ΥΓ.δοκιμασα πριν απο λιγο,και εφερα στον αστερα τριπολης τον ροναλντινιο.ελεος!
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ με αυτό που λες για τα λεφτά αφού έτσι και αλλιώς αυτό γίνεται και στην πραγματικότητα αλλά όχι πάντα.Σίγουρα αν έχεις τόσα πολλά λεφτά θεωρητικά θα μπορούσες να φέρεις όποιον θες αλλά δεν θα ήταν και πολύ λογικό πχ να έχει ο ολυμπιακός 200 μύρια budget για μεταγραφές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.