Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry, αλλά πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Τους ζητάς να έρθουν σε ένα κακό πρωτάθλημα. Πιο ρεαλιστική βρίσκω την αντίδραση αυτών των παιχτών, παρά του Μέσι που ήρθε.

Μετά το πρώτο Τσού Λού (Champion League) όλοι έρχονται. :devil:

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ναι!!!Ηρθε η μεγάλη στιγμή.Άρχισα όπως πάντα άνεργος και κατάφερα τελικά να πάρω κατά το τέλος Νοεμβρίου τη Λάρισα.1ο παιχνίδι εκτός έδρας με ΠΑΟ 4-1....:mad:Ελπίζω ο πρόεδρος Mr.Manuel να καταλάβει ότι χρειάζομαι χρόνο μιας και την ομάδα την πήρα σε κακή κατάσταση...πφφφφ..ερασιτέχνες !! :lol::lol:

Η ομάδα είναι πολύύύύ πεσμένη στο manager. Για να απολύθηκε ο Δώνης, προφανώς δεν τα πήγε καλά ούτε στο δικό σου πρωτάθλημα, όπως δεν τα πήγε καλά και στο δικό μου το οποίο σταμάτησα για να ξεκινήσω καινούργιο και να κάνω περισσότερες μεταγραφές. Ε, πού να φανταστώ ότι ο Μπακαγιόκο θα ήταν χώμα, όταν στην πραγματικότητα έχει εμφανή διαφορά ποιότητας από τους υπόλοιπους.

Μετά το πρώτο Τσού Λού (Champion League) όλοι έρχονται. :devil:

Ναι, όπως πήγαν όλοι στην Πόρτο. :P Come on mate. :rolleyes:

Δημοσ.
Η ομάδα είναι πολύύύύ πεσμένη στο manager. Για να απολύθηκε ο Δώνης, προφανώς δεν τα πήγε καλά ούτε στο δικό σου πρωτάθλημα, όπως δεν τα πήγε καλά και στο δικό μου το οποίο σταμάτησα για να ξεκινήσω καινούργιο και να κάνω περισσότερες μεταγραφές. Ε, πού να φανταστώ ότι ο Μπακαγιόκο θα ήταν χώμα, όταν στην πραγματικότητα έχει εμφανή διαφορά ποιότητας από τους υπόλοιπους.

Ναι κι εγώ περίμενα ο Μπακαγιόκο να βγάζει μάτια όπως κάνει αλλά τίποτα..:mad:Με βλέπω να απολύομαι.Έχω σοβαρές υποψίες όμως ότι στην πραγματικότητα ούτε το fm φταίει ούτε η αμπαλοσύνη μου αλλά το χόρτο..είναι πολύ ψηλό ρε παιδιά κόψτε το λίγο να γίνεται παιχνίδι !!! :lol::lol:

Δημοσ.

οποιος χρησιμοποιει cheats για οποιοδηποτε λογο

στην πραγματικοτητα κλεβει αρα δεν εχει νοημα

καμια επιτυχια του και ελπιζω να το καταλαβαινει

και ο ιδιος!

Προσωπικα δε φορτωσα ΠΟΤΕ τετοια πραγματα

και δεν θελω καν να τα χερω οτι υπαρχουν.

Ακόμα περαν των αλλων καταστρέφουν τις

δικτυακες κόντρες αφου αυτοι με τα cheats

και τα scouts πεζουν εκ του ασφαλους....

Δημοσ.

και ο ιδιος!

Προσωπικα δε φορτωσα ΠΟΤΕ τετοια πραγματα

και δεν θελω καν να τα χερω οτι υπαρχουν.

Ακόμα περαν των αλλων καταστρέφουν τις

δικτυακες κόντρες αφου αυτοι με τα cheats

και τα scouts πεζουν εκ του ασφαλους....

Αμάν ρε παιδιά. Θα πρέπει να αναλύσουμε δηλαδή και ένα τέτοιο ασήμαντο θέμα σε 10 σελίδες;

Υπάρχει αυτό το πρόγραμμα. Αν θέλεις το βάζεις αν δεν θέλεις δεν το βάζεις. Το αν κάθεσαι και κοκορεύεσαι μετά από την χρησιμοποίηση του, εννοείται ότι είναι βλακεία.

Δημοσ.
Sorry, αλλά πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Τους ζητάς να έρθουν σε ένα κακό πρωτάθλημα. Πιο ρεαλιστική βρίσκω την αντίδραση αυτών των παιχτών, παρά του Μέσι που ήρθε.

manuel,τους δινω 1.000.000.000 $ περιπου ευρω το χρονο,και μιλαμε για κακο πρωταθλημα?

αν εβαλα το patchaκι,το εβαλα μονο για αυτον το λογο.να δω αν θα ερθουνε.

λοιπον ειναι τουλαχιστον γελειο αυτο που συμβαινει με το συγκεκριμενο παιχνιδι.

εχουνε συμβολαιο 130.000 $ και τους δινω 17.000.000 $ το μηνα,και με γραφουνε? ελεος!

και δεν μιλαμε μονο για ροναλντινιο,κλασνιτς,μπεκαμ.

ουτε παιχτης της σαχταρ και της ΤΣΣΚΑ δεν ερχετε στην ελλαδα,οσα και να του δωσεις.

εκανα προταση στον ντουντου 2.300.000 $ το μηνα και δεν δεχτηκε.

τα ιδια και στον βαγκνερ λοβ.

τα ιδια και ο αγεγκμπενι.του εδινα 300.000 $,τιποτα.

επισης η λιβερπουλ μολις εκανα προταση 50 εκατ. για τζεραρντ,μου ζητησε 320.000.000!

αν ειναι δυνατον.

παλια θυμαμε,με 10.000.000 ειχα φερει ραουλ στην μαντσεστερ,και με 4.000.000 τον σιλβεν βιλτορ.

τωρα ο λυμπεροπουλος αρνειτε προταση 200.000 την εβδομαδα,γιατι αγαπαει την αεκ και ειναι ευτυχισμενος εκει που ειναι.

το παιχνιδι εχει απιστευτα bugs,και γενικα ολα τα κακα του κοσμου εχουν πεσει πανω του.

δεν θα ασχολειθω αλλο,βγηκε ειδη απο τον σκληρο μου,και θα συνεχισω σε λιγες βδομαδες με Championship Manager 08!

edit:

δεν ειναι τυχαιο παντος,που το παιχνιδι σε ολα τα ξενα μεγαλα φορουμ,και κυριος τα αμερικανικα,το κραζουνε!

να σου στηλω κανα λινκ με πμ να διαβασεις?

Δημοσ.

και ο ιδιος!

ναι...

μονο που εξηγησα τον λογο για τον οποιο το εβαλα,και το λεω και 1 ποστ πιο πανω.

ευχαριστω.

ΥΓ.εγω παντος στο gameco.... βλεπω 3.400.000 downloads σε 2 ημερες.

πως γινετε να μην το χρησιμοποιει κανεις και ολοι να το κατεβαζουνε,δεν ξερω.

Δημοσ.
βλεπω 3.400.000 downloads σε 2 ημερες.

πως γινετε να μην το χρησιμοποιει κανεις και ολοι να το κατεβαζουνε,δεν ξερω.

:lol:

μάλλον το κατεβάσαμε εμείς οι "λίγοι" πολλές φορές!

Δημοσ.
:lol:

μάλλον το κατεβάσαμε εμείς οι "λίγοι" πολλές φορές!

ναι.εγω εχω βαλει τον αυτοματο και κατεβαζει μονος του! 500downloads /sec.

η πλακα ποια ειναι?

οταν σε ενα παιχνιδι βγαζουνε κωδικο απο την αρχη,και ειναι πανευκολο το τον βρεις,κανεις δεν χρησιμοποιει κωδικους!

οταν ομως τα βρισκουν σκουρα και ψαχνουν,και ψαχνουν,και ψαχνουν αλλα τιποτα....

ρε παιδια,ξερετε που μπορω να βρω κωδικο για το ....:o

Δημοσ.

Bougas φαντάζομαι δεν θα ξανασχοληθείς ώστε να ποστάρεις και δω ε;

Και για να είμαι και ξεκάθαρος προφανώς θα υπάρχουνε bugs. Αλλά το να θεωρείς γελοίο το γεγονός ότι μετά από εξωτερική παρέμβαση σου συμβαίνει αυτό τι να πω...

Νομίζω πως ανούσιο είναι αυτό που έκανες.

Άσε μας εμάς όσο το παίξουμε να προσπαθούμε να φέρουμε καναν παίκτη σε συνάρτηση με τα λεφτά που θα του δώσουμε, το reputation μας κ.ο.κ.

Τα παραδείγματα που είπες υπό φυσιολογικές συνθήκες παιχνιδιού δεν ισχύουν, μην ανησυχείς πάντως αν πραγματικά θες να το παίξεις. Απλά πρέπει και να θες κιόλας.

Δημοσ.
Τα παραδείγματα που είπες υπό φυσιολογικές συνθήκες παιχνιδιού δεν ισχύουν

υπο φυσιολογικες συνθηκες ο ραουλ ερχετε στον ολυμπιακο!

οπως και να εχει,η γνωμη ενος και μονο δεν μετραει.ειτε αυτη ειναι θετικη,ειτε αρνητικη.δεν λεω οτι εγω λεω το σωστο.

τα ξενα φορουμ,λενε ολη την αληθεια παντος.

Απλά πρέπει και να θες κιόλας

βεβαιως και θελω.και χρονο να μην εχω,θα προσπαθησω να βρω.αλλα οχι με ενα τοσο bugsαρισμενο παιχνιδι.

ειμαι φανατικος των παιχνιδιων μανατζερ,και ειμαι και παρα πολυ απαιτητικος.και αυτο που ειδα στο FM 2008,δεν με καλυπτει σαν gamer.

και δεν με καλυπτει σαν gamer,γιατι μεχρι και το 2005 επαιξα καταπληκτικα μανατζερ παιχνιδια,και απο FM,και απο CM.

λεω απλα την αποψη μου,και εχω αυτο το δικαιωμα.

δεν θα κατηγορουσα ποτε αυτο το παιχνιδι,γιατι το γουσταρω,και γιατι ΘΕΛΩ να παιξω.αλλα το τελικο αποτελεσμα του 2008 ειναι για τα πανυγηρια.

εχεις διαβασει το επισημο φορουμ του παιχνιδιου,να δεις τι λενε?

Bougas φαντάζομαι δεν θα ξανασχοληθείς ώστε να ποστάρεις και δω ε;

αυτο δεν θα το σχολιασω,γιατι απ'οτι φαινετε,σ'αρεσει να ακους μονο χρηστες που συμφωνουν 100% και μονο με την δικη σου αποψη.εμενα παλι,μου αρεσει παρα μα παρα πολυ και ο αντιλογος.

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω βέβαια τι θες να πεις με το ουδέν σχόλιον. Να συμφωνεί; Να διαφωνεί; Καταλήγω στο ότι μάλλον θα επιμένεις πως αν δεν πείραζες το παιχνίδι και έπαιζες "υπό φυσιολογικές συνθήκες παιχνιδιού", κάνοντας και μια καλή πορεία βρε παιδί μου στο τσουλου δεν θα ερχόταν ο Ντούντου ακόμη και με νορμάλ λεφτά (σημείωση, πήρα εξαρχής Daniel Carvalho με νορμάλ λεφτα).

Δεν κατάλαβα που κολλάει ο Ραούλ βέβαια. Αν τυχόν παρερμήνευσες, εγώ αναφερόμουνα στα παραδείγματα με τα χρήματα όσον αφορά Gerrard, Ντούντου, Αγιεκμπένι κ.λπ.

Α, και πιστεύω πως ναι, και ελληνικά φόρουμ λένε αλήθειες, γενικά μιλώντας

Και επαναλαμβάνω, σίγουρα θα έχει bugs, κάποια ίσως και σοβαρά, δεν το αρνήθηκα σε καμία περίπτωση αυτό.

Δημοσ.

ειχα συνιθησει τοσα χρονια,με καλυτερα μανατζερ.επαιρνες μαντσεστερ,και ειχες λεφτα ρε παιδι μου να κανεις μεταγραφες.τωρα για εναν παιχτη κλασης του ανρι,κανεις προσφορες 100 εκατ. και σε γραφουνε στα @@ τους.

η λιβερπουλ ζηταει 200 εκατ. ευρω για το τζεραρντ. (κανε μια προσφορα,και θα δεις.οχι με cheat.κανονικα).

κανω προσφορα στον αρη 5 εκατ. για αβρααμ παπαδοπουλο,και ζηταει 8.

κανω προσφορα 2,5 εκατ. για ανεστη αγριτη,και ζητανε 5.

κανω προσφορα στον παο για τον σωτηρη νινη 15 εκατ. ευρω,και με γραφει κανονικα.μολις ομως 1 εβδομαδα μετα του κανει προταση η λεβερκουζεν με 5 εκατ. ευρω,δεχετε.στα καπακια του δινω 5,1 και δεχετε και την δικια μου.αυτο δεν ειναι μαλακια?

αυτα δεν μ'αρεσουν.

Δημοσ.

αυτο δεν θα το σχολιασω,γιατι απ'οτι φαινετε,σ'αρεσει να ακους μονο χρηστες που συμφωνουν 100% και μονο με την δικη σου αποψη.εμενα παλι,μου αρεσει παρα μα παρα πολυ και ο αντιλογος.

Ξεκινάω από εδώ. Όχι κάνεις λάθος, ποτέ δεν έχω δείξει ότι δεν μου αρέσει ο αντίλογος.

Ποτέ και σε κανένα θέμα οποιουδήποτε forum.

Δεν θεωρώ ότι έκανες εξάρχής αντίλογο πόσο μάλλον σωστό και επικοδομητικό με εκφράσεις του στυλ "όλα τα κακά επάνω του έπεσαν", τι χαζός είμαι εγώ και δεν τα έχω δει όλα αυτά τα κακά. Και μόνο που σαν παραδείγματα έφερνες πειραγμένο παιχνίδι και γεγονότα που συνέβαιναν σε αυτό, εγώ δεν θα μπορούσα να πω τπτ θεωρητικά ώστε να σου αποδείξω το αντίθετο.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τίποτα απ'όσα λες και φυσικά δεν θα το έκανα σε καμμία περίπτωση, όσον αφορά την αγάπη σου και το παρελθόν σου με το αντικείμενο.

Χαίρομαι που μου λες κάποια παραδείγματα...

Πήρα A. Παπαδόπουλο με 3 εκ.ευρώ με προοπτική να φτάσει 3,5 με τα clauses. Την πρόταση την έκανα την εχιμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα μου έβγαλε ένα πολύ ωραίο feature που έλεγε ότι την πρότασή μου την έκανε accept o Σκόρδας επειδή ήταν εξαιρετική. Φυσικά δεν θεώρησα πολλά τα λεφτά, στην πραγματικότητα είχε ζητήσει πέρυσι 2,5εκ. σε επίσημη συνέντευξη τύπου.

Επίσης έκανα enquiry για τον Χριστοδουλόπουλο και μου ζήτησε 5εκ ο ΠΑΟΚ, ακριβώς όσο τον είχε κοστολογήσει ο πρώην πρόεδρός του.

Επομένως και τα 5 για τον Αγρίτη δεν μου φαίνονται και πολλά, Γερμανία δεν παίζει άλλοστε;

Επίσης για τους μεγάλους παίχτες, και στην πραγματικότητα η Μπάρτσα έχει αρνηθεί προτάσεις 70+ εκ. για τον Ροναλντίνιο, τουλάχιστον δύο, από την Μίλαν.

Δεν μπορώ να μιλήσω σύμφωνα με το game όσον αφορά τόσο μεγάλες προτάσεις γτ έχω παίξει μόνο με γαύρο σχεδόν μια χρονιά, και απλά τα περισσότερα που συμβαίνουν μου φαίνονται φυσιολογικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...