Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2008

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αααααααααα...τι γίνεται σήμερα ?? 2 φορές ήρθε ο θείος και μου φερε ''χαλασμένο εμπόρευμα''.Τι γκαντεμιά είναι αυτή ? Πάλι καλά που έχει μαγαζιά ανοιχτά ακόμη και προλαβαίνει να μου φέρει κάτι καλό(επιτέλους).Τι περνάει κανείς για να γίνει manager ?? :lol::lol:

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χωρις αλλαγη στο ροστερ του ολυμπιακου

ρεαλ μαδριτης - ολυμπιακος 0-1 με γκολ του λουα λουα στο 44'

και με συστημα 4-5-1 ,,,

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα μεθαυριο θα το παιξω ενα στοιχημα....

Δημοσ.
Για αυτούς που θέλουν να cheat-άρουν ή απλά να μάθουν λεπτομέρειες για παίκτες, ομάδες κτλ κτλ βγήκε το νέο FMM από τον φίλο εκ Ασίας Jpee. Θα το βρείτε εδώ -> "κλίκ"

Για όσους δεν ξέρουν τι κάνει αυτό το προγραμματάκι να πω ότι είναι save game editor. Μπορείς δηλαδή να κάνεις turbo την ομάδα, να πειράξεις φήμη και οικονομικά ... γενικά να κάνεις τα πάντα. Βγαίνει εδώ και μερικά χρόνια για κάθε FM.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

όπως με κάθε cheat έτσι και με αυτό χαλάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Εγώ το χρησιμοποιώ μέχρι να βγει η φετινή έκδοση το FM Scout, για να βρίσκω παίκτες. Ενδέχεται να δημιουργήσει και πρόβλημα στο save σας, σε περίπτωση που βάλετε τα στατιστικά των παικτών σας στο 1000. Παν μέτρων άριστον.

Αλέκος over and out...

Γαματο!!!!

εφερα messi στο θρυλο με 11.000.000 $ την εβδομαδα!

πεταει ο θρυλος τωρα!

Δημοσ.
Για αυτούς που θέλουν να cheat-άρουν ή απλά να μάθουν λεπτομέρειες για παίκτες, ομάδες κτλ κτλ βγήκε το νέο FMM από τον φίλο εκ Ασίας Jpee. Θα το βρείτε εδώ -> "κλίκ"

Για όσους δεν ξέρουν τι κάνει αυτό το προγραμματάκι να πω ότι είναι save game editor. Μπορείς δηλαδή να κάνεις turbo την ομάδα, να πειράξεις φήμη και οικονομικά ... γενικά να κάνεις τα πάντα. Βγαίνει εδώ και μερικά χρόνια για κάθε FM.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

όπως με κάθε cheat έτσι και με αυτό χαλάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Εγώ το χρησιμοποιώ μέχρι να βγει η φετινή έκδοση το FM Scout, για να βρίσκω παίκτες. Ενδέχεται να δημιουργήσει και πρόβλημα στο save σας, σε περίπτωση που βάλετε τα στατιστικά των παικτών σας στο 1000. Παν μέτρων άριστον.

Αλέκος over and out...

Ενω το FM SCOUT δεν ειναι καθολου cheat....:X

Απορω πως αρεσει σε μερικους να παιζουν ετσι....

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αλέκος over and out...

pos doulevei auto to ergalio vre paidia??

to ekana egkatastasi alla den vlepo tis omades

Δημοσ.
pos doulevei auto to ergalio vre paidia??

to ekana egkatastasi alla den vlepo tis omades

πρεπει πρωτα να ανοιξεις το παιχνιδι.μολις μπεις και ανοιξεις την database κανεις ελαχιστοποιηση,και κανεις search την ομαδα που θες και κανεις παιχνιδι.

τι να κανουμε φιλε μου.μακαρι να ειχαμε ελευθερο χρονο να καθωμασταν ολη μερα και να παιζαμε συστηματα και στρατιγικες και να παιζαμε 90λεπτο το καθε παιχνιδι.

δυστηχως ο χρονος ειναι τετοιος,που εγω προσωπικα,το μονο που μπορψ να κανω ειναι να μπω και να παιξω 20 λεπτα για την πλακα μου.

Δημοσ.
πρεπει πρωτα να ανοιξεις το παιχνιδι.μολις μπεις και ανοιξεις την database κανεις ελαχιστοποιηση,και κανεις search την ομαδα που θες και κανεις παιχνιδι.

τι να κανουμε φιλε μου.μακαρι να ειχαμε ελευθερο χρονο να καθωμασταν ολη μερα και να παιζαμε συστηματα και στρατιγικες και να παιζαμε 90λεπτο το καθε παιχνιδι.

δυστηχως ο χρονος ειναι τετοιος,που εγω προσωπικα,το μονο που μπορψ να κανω ειναι να μπω και να παιξω 20 λεπτα για την πλακα μου.

Φιλε μου δεν ηθελα να σε κατηγορησω και οπως λες αφου δεν εχεις χρονο καλα κανεις..Ουτως η αλλως οπως του αρεσει του καθενος..Αλλα ξερω ατομα που λιωνουν το editor τα fm scouts κτλ και περιφανευονται οτι βρηκαν παιχταραδες η πως κανανε π.χ τα στατιστικα ενος παιχτη ολα 20 και PA 200 κτλ και εχουν παρει 1432 πρωταθληματα και 548 C.L με την Ανω Ραχουλα και τις Κουκουβαουνες..

Δημοσ.

pisteuo o rolos ton cheat einai na kanoun to paixnidi pio eukolo kai euxaristo,ama perifanevese oti kati ekanes einai polu lathos.

kala vre paidia anevasa tin 11ada kai o termatouros se kathe agona vazei goal apo ti mia meria stin aloi tou gipedou lol.

mipos mporei kapios giati den me voithane kai polu ta agglika mou,na mou pi pos dialegoume anapliromatikous prin ton agona??

Δημοσ.
Ενω το FM SCOUT δεν ειναι καθολου cheat....:X

Φυσικά και είναι cheat. Απλά δεν συγκρίνονται τα δύο μεταξύ τους. Στο κάτω- κάτω αν ενημερώνεσαι από άλλους για παικταράδες και πάς και τους παίρνεις είναι το ίδιο με το scout.

Φιλε μου δεν ηθελα να σε κατηγορησω και οπως λες αφου δεν εχεις χρονο καλα κανεις..Ουτως η αλλως οπως του αρεσει του καθενος..Αλλα ξερω ατομα που λιωνουν το editor τα fm scouts κτλ και περιφανευονται οτι βρηκαν παιχταραδες η πως κανανε π.χ τα στατιστικα ενος παιχτη ολα 20 και PA 200 κτλ και εχουν παρει 1432 πρωταθληματα και 548 C.L με την Ανω Ραχουλα και τις Κουκουβαουνες..

Έλα βρε... φαίνεται ποιός χρησιμοποιεί cheat. Είναι στην κρίση του καθενός να κάνεις ότι καταλαβαίνει.

pisteuo o rolos ton cheat einai na kanoun to paixnidi pio eukolo kai euxaristo,ama perifanevese oti kati ekanes einai polu lathos.

kala vre paidia anevasa tin 11ada kai o termatouros se kathe agona vazei goal apo ti mia meria stin aloi tou gipedou lol.

mipos mporei kapios giati den me voithane kai polu ta agglika mou,na mou pi pos dialegoume anapliromatikous prin ton agona??

Αμά βάζει και ο τερματόρος γκόλ οι άλλοι τι κάνουν;

Όταν λές πριν το αγώνα εννοείς για να τους πάρεις στην αποστολή; είναι οι 5- 7 θέσεις μετά τους βασικούς εκεί που διαλέγεις 11άδα.

Δημοσ.
Όταν λές πριν το αγώνα εννοείς για να τους πάρεις στην αποστολή; είναι οι 5- 7 θέσεις μετά τους βασικούς εκεί που διαλέγεις 11άδα.

nai auto enoo.

euxaristo!

Δημοσ.

βασικα πρωτη φορα εβαλα τετοιο cheat.το παρατησα κιολας.εχει χαβαλε,αλλα παιζεις 6-7 παιχνιδια και το βαριεσαι.

οταν θα εχω χρονο,θα το ξεκινησω κανονικα με τον ολυμπιακο.

ΥΓ.παντος και γαμω τα patchaκια!

ροναλντινιο - ρουνει - κλασνιτς - τουρε αρνηθηκαν προταση 5ετες συμβολαιο με 17.000.000 ευρω την εβδομαδα, 3.200.000 σε καθε συμμετοχη,και αλλα τοσα σε καθε γκολ! το παιχνιδι μιλαμε εχει πολλα bugs! ειναι λιγο γελοιο να μην ερχονται με τετοια ποσα.

πισω σειταριδη - τερρι - βιντιτς - ντανιελ αλβες

κεντρο με cristiano ronalnto - gerrard - diego - gkalleti

μπροστα στα πλαγια eto - robinho

και στο κεντρο της επιθεσης παρασκευα αντζα! 11 γκολ σε 9 παιχνιδια το αλανι!

Δημοσ.
ροναλντινιο - ρουνει - κλασνιτς - τουρε αρνηθηκαν προταση 5ετες συμβολαιο με 17.000.000 ευρω την εβδομαδα, 3.200.000 σε καθε συμμετοχη,και αλλα τοσα σε καθε γκολ! το παιχνιδι μιλαμε εχει πολλα bugs! ειναι λιγο γελοιο να μην ερχονται με τετοια ποσα.

Sorry, αλλά πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Τους ζητάς να έρθουν σε ένα κακό πρωτάθλημα. Πιο ρεαλιστική βρίσκω την αντίδραση αυτών των παιχτών, παρά του Μέσι που ήρθε.

Δημοσ.

Και ναι!!!Ηρθε η μεγάλη στιγμή.Άρχισα όπως πάντα άνεργος και κατάφερα τελικά να πάρω κατά το τέλος Νοεμβρίου τη Λάρισα.1ο παιχνίδι εκτός έδρας με ΠΑΟ 4-1....:mad:Ελπίζω ο πρόεδρος Mr.Manuel να καταλάβει ότι χρειάζομαι χρόνο μιας και την ομάδα την πήρα σε κακή κατάσταση...πφφφφ..ερασιτέχνες !! :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...