illudium36 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια, επειδη θέλω να δω πόσο θόρυβο κάνει, μήπως ξέρεται πως μπορώ να ξεκινήσω μόνο το τροφοδοτικό. Π.χ βραχυκυκλώνοντας κάποια καλώδια αλλά ποια;
illudium36 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ΤΕλικα δεν ξεκιναει το τροφοδοτικο, αλλά μόνο ο ανεμιστήρας. Στην ουσία αυτό ήθελα για να ακούσω τι θόρυβο κάνει. Ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 αυτό πως το κατάλαβες βρε ? αφού ξεκίνησε το ανεμιστηράκι τότε άνοιξε και το τροφοδοτικό by the way πράσινο+μαυτό καλώδιο = power on ούτε οδηγούς ούτε τίποτα
kostelo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Να ρωτησω μια εδω να μην ανοιγω αλλο thread αν τυχον ξερει κανεις. Μπορω να αλλαξω τον 12αρη ανεμιστηρα του τροφοδοτικου μου και να βαλω πανω εναν αλλο πιο αθορυβο ? Επειδη για να παρω αλλο τροδοτικο δε με βγαζει το budget προς το παρον.
de173 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Να ρωτησω μια εδω να μην ανοιγω αλλο thread αν τυχον ξερει κανεις. Μπορω να αλλαξω τον 12αρη ανεμιστηρα του τροφοδοτικου μου και να βαλω πανω εναν αλλο πιο αθορυβο ? Επειδη για να παρω αλλο τροδοτικο δε με βγαζει το budget προς το παρον. Οποιονδήποτε ανεμιστήρα θες μπορείς να βάλεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Μόνο θερμοκρασίας.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Eγώ τον έχω αλλάξει με έναν σύνδεμένο κατευθείαν στον Fan controller.Γαλήνη....έχει και Led μπλε http://www.youtube.com/watch?v=7_wMl0dB1ys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.