Προς το περιεχόμενο

Επιλογη τροφοδοτικου 500-600W

rrhino25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλως σας βρηκα.

Παρακολουθω το insomnia χρονια, αλλα τωρα ηρθε η ωρα να ζητησω και εγω βοηθεια.

Το τροφοδοτικο μου γερασε και σκεπτομαι την αλλη εβδομαδα να το στειλω στα ΚΑ.Π.Η. για διακοπες.

Η μεγιστη απαιτουμενη ισχυς για το PC μου ειναι κατι λιγοτερο απο 440W (full load, 100% CPU utilization). Θα ηθελα τη βοηθεια σας για την επιλογη ενος νεου 500-600W που θα με συντροφεψει για μερικα χρονακια. Κλινω περισσοτερο προς την κατηγορια 550-600W και το κοστος ειναι κριτηριο, αλλα οχι το πρωτο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Καλως σας βρηκα.

Παρακολουθω το insomnia χρονια, αλλα τωρα ηρθε η ωρα να ζητησω και εγω βοηθεια.

Το τροφοδοτικο μου γερασε και σκεπτομαι την αλλη εβδομαδα να το στειλω στα ΚΑ.Π.Η. για διακοπες.

Η μεγιστη απαιτουμενη ισχυς για το PC μου ειναι κατι λιγοτερο απο 440W (full load, 100% CPU utilization). Θα ηθελα τη βοηθεια σας για την επιλογη ενος νεου 500-600W που θα με συντροφεψει για μερικα χρονακια. Κλινω περισσοτερο προς την κατηγορια 550-600W και το κοστος ειναι κριτηριο, αλλα οχι το πρωτο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν μας είπες μέχρι πόσα διαθέτεις όμως.

Τέσπα δες τα παρακάτω:

HEROICHI WINDMILL PRO 500W RETAIL

HEROICHI WIN POWER 550W RETAIL

SEASONIC S12II-500 ENERGY+ 80 PLUS 500W

και το ZALMAN ZM600-HP 600W το οποίο δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

Κατεληξα στο SEASONIC S12-550 ENERGY+ 80 PLUS 550W, λογω ποιοτητας κατασκευης, χαμηλου θορυβου αλλα και του efficiency rate (80+) για να τα εχουμε καλα και με την οικολογικη μας συνείδηση.

Σας ευχαριστω και παλι, keep up the good work.

Δημοσ.
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

Κατεληξα στο SEASONIC S12-550 ENERGY+ 80 PLUS 550W, λογω ποιοτητας κατασκευης, χαμηλου θορυβου αλλα και του efficiency rate (80+) για να τα εχουμε καλα και με την οικολογικη μας συνείδηση.

Σας ευχαριστω και παλι, keep up the good work.

Me tin proipo8esi oti den 8a baleis quad core cpu.

8a xriasteis 600+.

Δημοσ.

για CPU Q6600 και καρτα γραφικών Nvidia 8800gts 640 mb ποσα Watt τροφοδοτικού

προτίνετε για αγορα??προτινετε καπια οπωσ Seasonic ή HEG!!!

ευχαριστώ

Δημοσ.
για CPU Q6600 και καρτα γραφικών Nvidia 8800gts 640 mb ποσα Watt τροφοδοτικού

προτίνετε για αγορα??προτινετε καπια οπωσ Seasonic ή HEG!!!

ευχαριστώ

Εγώ προτείνω κάποιο στα 750W για να είσαι άνετα και σε καμία αναβαθμισούλα...

(μπορείς εδώ να υπολογίσεις πόσα Watt χρειάζεσαι)...αυτό λοιπόν που προτείνω είναι το THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W NVIDIA SLI CERTIFIED εκτός άμα θες το Seasonic με 50W λιγότερα.

Δημοσ.
Εγώ προτείνω κάποιο στα 750W για να είσαι άνετα και σε καμία αναβαθμισούλα...

(μπορείς εδώ να υπολογίσεις πόσα Watt χρειάζεσαι)...αυτό λοιπόν που προτείνω είναι το THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W NVIDIA SLI CERTIFIED εκτός άμα θες το Seasonic με 50W λιγότερα.

Mε 750 και 700 ανετα δεν λες τιποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...