Προς το περιεχόμενο

Μια ωρα και για να κανει update bios???

heroicentaur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εκατσα με ενα φιλο να κανουμε ενα update στα BIOS. Βαλαμε μια δισκετα καναμε creat msdos start up disk βαλαμε μεσα τα ΒΙΟS καναμε reboot κ εδω και μια ωρα διαβαζη την δισκετα (στην ΑSUS μας ζητησε να κανουμε restart και να πατησουμε ALT + F2 για να αρχιση να διαβαζη απο την δισκετα). Τωρα σταματησε να γυρναει να διαβαζη το floppy κ η οθωνη ακομα λεει reading file P5L-MX.ROM. Πηγαμε οπως λεγανε οι οδηγιες με τον ΑSUS EZ FLASH τροπο για να κανουμε το update. Οντως θελει τοση ωρα για να κανει update απο 0401 σε 0901 BIOS version?

Δημοσ.

Λαθος αρχειο αποκλειετε το κατεβασα απο την Αsus που ειναι το τελευταιο update για τα ΒIOS. Τωρα η δισκετα μπορει να τα παιξε αλλα τη να κανω τωρα να το κανω turn off γιατι στο manual λεει οση ωρα κανει reading να μην κανω τιποτα.

Δημοσ.

Τελικα τι εγινε? Ξεκολλησε? Ελπιζω να μην εισαι ατυχος και να αποτυχει το update (μου εχει τυχει εμενα και μετα η μητρικη dead)

Δημοσ.

απετυχε το update το κλεισα απο το κουμπι. Αλλα παλι καλα δεν χαθηκε τιποτα. Το κακο ειναι πως πρεπει να κανω update γιατι εβαλα αλλο επεξεργαστη που θελει το 0901 ver bios κ εγω εχω ακομα το 0401. Το βραδυ ελπιζω να εχω καλητερα νεα. Παντως αν χαθουν κ τα 0401 ver bios στην ASUS υπαρχη η εξης λυση αλλαζης θεση τα jumperakia που ειναι πανω στην motherboard (το λεει το μανουαλ) κ ξανα μπαινουν τα BIOS που ειχες πριν.

• Moderators
Δημοσ.

Oχι δεν εχει σχεση με το Clera CMOS αυτο...

Εαν καταστραφει το BIOS κατα το update πολυ απλα μας αφηνει χρονους η μητρικη... Ή εκτος κι αν εχει DUAL BIOS (λιγες και εκλεκτες μητρικες το εχουν, της Gigabyte κυριως)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...