desolatorXT Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Καιρό έχει που σκέφτομαι πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι από αυτά. Είναι όμως δυνατόν? σκέφτομαι ότι εφόσον γίνετε π.χ. στο pc, να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης, γιατί να μην γίνετε και στο κινητό? παρόμοια δομή δεν έχουνε και τα 2? Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι η ανάλυση της οθόνης γιατί έχω προγράμματα και παιχνίδια περασμένα τα οποια είναι 240χ320, ενώ το κινητό μου έχει 160χκάτι , τρέχουν κανονικά τα προγράμματα αλλά δεν φαίνετε στην οθόνη ολόκληρο. Οπότε κάτι τέτιο θα ήταν πολύ βολικό. Πάντως για πολλούς και διάφορους λόγους, θα ήταν χρήσιμο να έχει κανείς την δυνατότητα να πειράξει το Λειτουργικό σύστημα, το Bios του κινητού κτλπ. Είναι δυνατό? και αν ναι, πώς??
dterzakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Να πειράξεις την ανάλυση και ειδικά να την μεγαλώσεις δεν γίνετε. Σε ορισμένα παιχνίδια΄γίνετε να αυξήσεις την ανάλυση αυτών. Όσων αφορά για το overclock έχουν βγει εφαρμογές σε ορισμένα μοντέλα που τρέχουν Symbian, αλλά δεεν συμφέρει δεδομένου ότι πέφτει πολύ η αυτονομία του κινητού σου.
desolatorXT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Να πειράξεις την ανάλυση και ειδικά να την μεγαλώσεις δεν γίνετε. Σε ορισμένα παιχνίδια΄γίνετε να αυξήσεις την ανάλυση αυτών. Όσων αφορά για το overclock έχουν βγει εφαρμογές σε ορισμένα μοντέλα που τρέχουν Symbian, αλλά δεεν συμφέρει δεδομένου ότι πέφτει πολύ η αυτονομία του κινητού σου. ενδιαφέρον, μιας κ το κινητό μ έχει πρόβλημα (μικρό framerate σε εφαρμογές), θα μπορούσες να δώσεις κανένα Link, η οποιαδήποτε πληροφορία για το software αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.