Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος Τρόπος για Τοποθέτηση Θερμοαγώγιμης Πάστας

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα έχει ξανα-αναφερθεί σποραδικά σε διάφορα posts αλλά νομίζω όχι σε κάποιο thread μόνο για αυτό: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας στην CPU?

Άλλοι λένε να βάζεις μια-δυο σταγόνες στο κέντρο της CPU και μετά από πάνω την ψύκτρα, και άλλοι προτείνουν να βάζεις την ίδια ποσότητα και να την απλώνεις όμως σε όλη την επιφάνεια της cpu σε ένα λεπτό στρώμα, και μετά την ψύκτρα.

Τι πιστεύετε?

Δημοσ.

να διαβάσεις το manual της πάστας γιατί κάθε επεξεργαστής θέλει διαφορετική εφαρμογή. πχ ο c2d θέλει μια γραμμή από πάστα:

c2dvr7.jpg

για περισσότερα πήγαινε εδώ

Δημοσ.
να διαβάσεις το manual της πάστας γιατί κάθε επεξεργαστής θέλει διαφορετική εφαρμογή. πχ ο c2d θέλει μια γραμμή από πάστα:

c2dvr7.jpg

για περισσότερα πήγαινε εδώ

Σε ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικό το link που μου έδωσες. Τελικά, για τον P4, αρκεί μια σταγόνα στο κέντρο και μετά δυο ελαφριές επαλείψεις (με οδηγό την ψύκτρα) μια κατά την φορά των δεικτών του ρολογιού και μια ανάποδα...

Δημοσ.

αυτά βέβαια ισχύουν για την arctic silver 5 αλλά η λογική από πίσω είναι που είναι το core του επεξεργαστή.

αν τη βάλεις άλλα 'ντ' άλλων θα έχεις διαφορά στη θερμοκρασία. επίσης για τη συγκεκριμένη αναφέρεται πως χρειάζεται γυρω στις 200 ώρες λειτουργίας για να σου αποδώσει τα μέγιστα

Δημοσ.

υπάρχει θερμοαγώγιμη κόλα που είναι σε μορφή αυτκόλητου, ένα τετράγωνο "χαρτάκι" δηλαδή, το οποίο πιάνει όλην την επιφάνεια της cpu. Το βάζεις πάνω, βάζεις και την ψύκτρα, εκείνο μετά μόλις λειτουργήσει το pc, λιώνει και απλώνετε ομοιόμορφα.

Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.
υπάρχει θερμοαγώγιμη κόλα που είναι σε μορφή αυτκόλητου, ένα τετράγωνο "χαρτάκι" δηλαδή, το οποίο πιάνει όλην την επιφάνεια της cpu. Το βάζεις πάνω, βάζεις και την ψύκτρα, εκείνο μετά μόλις λειτουργήσει το pc, λιώνει και απλώνετε ομοιόμορφα.

Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

Το εχω ακουσει και γω αλλα νομιζω δεν αξιζει να το παρεις γιατι ειναι λιγο ακριβουτσικη:-D

Δημοσ.
Το εχω ακουσει και γω αλλα νομιζω δεν αξιζει να το παρεις γιατι ειναι λιγο ακριβουτσικη:-D

εγώ πριν 1,5 χρόνο που είχα πάρει, μια συσκευασία με 3 αυτοκόλητα έκανε 4,5 ευρώ. Τώρα αν θές κάποια πιο ποιοτική ίσως να κάνει αρκετά παραπάνω αλλα δεν νομίζω να ξεπερνάει σε τιμή τα 15-20 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...