Προς το περιεχόμενο

Home made HTPC από απλό PC! Τι χρειάζεται....

UserX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που τη ψώνισες τη καρτούλα με HD επιταχυντή;

Εγώ δεν πήρα ακόμη κάρτα απλά έκανα μια σύνοψη! ¨)

αν έχεις PCI-Express με 39 ευρώ την κάνεις τη δουλειά.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=985430

αν έχεις AGP αυτό που βρήκα κοντά στα 50 ευ (paypal+free shipping) είναι:

http://www.academicsuperstore.com/market/marketdisp.html?PartNo=721156

Όπως και να έχει κάπου εκεί κυμαίνονται αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε games.

Όσο για το OS ξέχασα να σας πώ τι φόλα έφαγα! Βρήκα κάπου τα media Center 2005 με όλα τα updates + SP2 και activation free. Τα έστησα ωραία και καλά και πήγα να αλλάξω τα reghional settings. Μια χαρά! Δεν υπήρχαν οι ρυθμίσεις για την Ελλάδα μέσα!!!

Είναι δυνατόν???

Αποτέλεσμα... παίζουν οι ταινίες και οι υπότιτλοι εμφανίζονται &(^*&^@(*#

Άρα ξηλώνω, βάζω XP, απενεργοποιώ καμια 180 άχρηστα services (:P) και καρφώνω πάνω το mediaportal που προαναφέρει ο φίλος Γιώργος, και είμαι αρχηγός!

Παρεπιπτώντως το κουτάκι Mozzart που αγόρασα, είναι πολύ καλή κατασκευή αλλά 100 χωρίς τροφοδοτικό και χωρίς remote control τα ψιλοκλαίω! Ρε παιδιά άλλα 96 ευρώ μου ζήτησαν για το remote control! Τόσο ακριβά είναι?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

georgeadams πολύ ενδιαφέρον το mediaportal thanks! το θέμα το software είναι σίγουρα πιο σύνθετο. θα το δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνει με την terratec μου :)

Δημοσ.

αν έχεις AGP αυτό που βρήκα κοντά στα 50 ευ (paypal+free shipping) είναι:

http://www.academicsuperstore.com/market/marketdisp.html?PartNo=721156

Όπως και να έχει κάπου εκεί κυμαίνονται αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε games.

Mην κάνεις καμιά χαζομάρα και αγοράσεις 9550. Δεν υποστηρίζει τίποτα από επιτάχυνση video

Παρεπιπτώντως το κουτάκι Mozzart που αγόρασα, είναι πολύ καλή κατασκευή αλλά 100 χωρίς τροφοδοτικό και χωρίς remote control τα ψιλοκλαίω! Ρε παιδιά άλλα 96 ευρώ μου ζήτησαν για το remote control! Τόσο ακριβά είναι?

Koίτα για το remote της MS. Koστίζει κάπου 25-30 ευρώ και από όσο το έχω ψάξει δουλεύει και σε XP ενώ υποστηρίζει και το Media portal. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Δημοσ.
Mην κάνεις καμιά χαζομάρα και αγοράσεις 9550. Δεν υποστηρίζει τίποτα από επιτάχυνση video

Koίτα για το remote της MS. Koστίζει κάπου 25-30 ευρώ και από όσο το έχω ψάξει δουλεύει και σε XP ενώ υποστηρίζει και το Media portal. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

OK you are the best!!!! Θα πάω να πάρω αυτό αν είναι.... ε ναι... άλλο 30 ευρώ άλλο 100!

Όσο για την κάρτα

είσαι σίγουρος ότι δεν έχει accelerator για HD? και αυτό που λέει :

Innovative decoding technology with reduced reliance on the main CPU significantly improves DVD and HDTV video playback quality

??

Δημοσ.

Μάλλον τα παραλένε. Το πολύ-πολύ να έχει καμμία ρουτίνα iDCT σε hardware για MPEG2, ίσως και MPEG4 ASP. Για επιτάχυνση H.264/VC-1 video streams, ούτε με σφαίρες...

Δημοσ.

Re sy den to brisko pouthena sta gnosta meri na to poulane!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα την καρτούλα που λέει ο τυρέμπορας και πέταξα τα γιούργια μου στο βρόντο.Θα μπορούσα κάλλιστα να τα ρίξω σε έναν ακόμη δισκάκο-αποθήκη.

Με CoreAvc+Media Player Classic,σε PIV 3.0,1gb Ram,διαμεταγωγή από Usb2 (Lacie 0.5tb),ελάχιστη διαφορά βλέπω και αυτό στην πλήρη ανάλυση,μιας και η παλιά μου καρτούλα δεν ανέβαζε 1920.Με KMPlayer δε,με τους ενσωματωμένους decoders αυτού του player,δεν χρειάζεται καμία ενίσχυση,παρά μόνο αύξηση της διαμεταγωγής,μιας και ένας εσωτερικός δίσκος εκμηδενίζει τα "χάσματα" στον ήχο η τα "παγώματα" στην εικόνα.'Ετσι όμως χρειάζεται κάποια διεργασία πριν (copy+paste απ' την αποθήκη) δούμε κάποια ταινιούλα και χάνουμε έτσι την ευκολία της δικτύωσης...

My 2 cents.

Δημοσ.

Thnkz m8 για την παραπομπή...

Btw,"τπτ δεν νικάει τα κυβικά",όπως λένε και οι Αμερικάνοι.Στο Acer 'κελαηδάνε',ακόμα και με full,παρμένα απ' τον Lacie και μιας και η οθόνη είναι 20.1" και τα ηχειάκια ψιλοακούγονται,λέω να προσδιορίσω πλέον το HTPC μου στο megalaptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...