XXXXX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 distixos then ksero agglika.. ego vlepo video 1080p se tv 42'' me tin x1950 pro kai i eikona pou exei einai APISTEUTI...(me liga logia to exo testari o idios kai oxi ti lene sto kathe forum)tora auto to HDCP stis gpu dld ti einai?
grigas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 UserX επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή HD x264 video αν θες με το υπάρχον σου PC να έχεις αξιοπρεπή αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένεις να έρθουν και στην ελλάδα οι ΑΤΙ 2400 AGP οι οποίες κάνουν hardware acceleration σε όλα τα format video (ακούς Μάριε???:P) Tώρα όσον αφορά την σύνδεση του home cinema με το pc σου, εάν αυτό δεν έχει είσοδο ήχου (ώστε να μπορέσεις να το συνδέσεις με το pc) φοβάμαι πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
XXXXX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 UserX επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή HD x264 video αν θες με το υπάρχον σου PC να έχεις αξιοπρεπή αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένεις να έρθουν και στην ελλάδα οι ΑΤΙ 2400 AGP οι οποίες κάνουν hardware acceleration σε όλα τα format video (ακούς Μάριε???:P) Tώρα όσον αφορά την σύνδεση του home cinema με το pc σου, εάν αυτό δεν έχει είσοδο ήχου (ώστε να μπορέσεις να το συνδέσεις με το pc) φοβάμαι πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. standar thelei kai 2pirino cpu. @topos auti einai i karta mou,pou protino ston UserX http://img152.imageshack.us/my.php?image=2222as3.jpg gia pes mou ti diafores exei apo tin 2400pro pou les???(ektos ta europoula)
grigas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 standar thelei kai 2pirino cpu. σύμφωνα με αυτό το review με έναν ταπεινό sempron 2800 το cpu utilization είναι μόλις 5% Για το HDCP δες εδώ (σε γενικές γραμμές είναι ένα ακόμα πρωτόκολο προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δεν έχει καμία σχέση με επιτάχυνση ή ποιότητα γραφικών)
grigas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ε και αυτό τι σχέση έχει??? μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά τα προηγούμενα μου ποστ???Συζητάμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κάρτα γραφικών η οποία κάνει hardware acceleration στα h264. Το decoding δεν το αναλαμβάνει πλέον η CPU αλλά η GPU.
XXXXX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ksekarfoto itan. gia na katalavo dld,h x1950pro h HD2400 tha peksi kalitera hd-video??
@topos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Η hd2400 με διαφορα... Eννοειτε βεβαια πως στα παιχνιδια θα μενει ετη φωτος πισω απο την x1950pro...
marios1957 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ω ρε τυρέμπορα,μας γλυτώνεις από έξοδα με τις ανακαλύψεις σου.Ας περιμένουμε λιγάκι ακόμα λοιπόν. Μου θυμίζει τις Hollywood για τα παλιά divx... Κάποιος να μας πει πως θα τα καταφέρουμε με τη διαμεταγωγή,δηλ έχουμε ένα δίσκο οξωτερικό και τον βάζουμε να παίξει.
screwman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Και η 2400 θα βγει σε AGP??? Μια χαρά την βρίσκω... πότε την περιμένουμε και περίπου πόσο ισχυρή είναι??? Θα είναι σαν 7600GS/Χ1600 ή αγγούρια???
Mars_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Η 2400 περιπου σαν 7300GS Η 2600 Pro παρομοια με 7600GS(DDR2)/1650 Pro π.χ. η 2600 XT που ειναι καλυτερη απο την pro ειναι λιγο μπροστα δες εδω
@topos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Η 2400 περιπου σαν 7300GSΗ 2600 Pro παρομοια με 7600GS(DDR2)/1650 Pro π.χ. η 2600 XT που ειναι καλυτερη απο την pro ειναι λιγο μπροστα δες εδω Μεσες ακρες καπως ετσι βρισκοντε...
UserX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Παιδιά καλησπέρα και χίλια ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σας. Λοιπόν, από ότι κατάλαβα, είναι μονόδρομος μια φτηνή κάρτα που να κάνει hardware acceleration σε playback HD ταινιών. Άρα δεν θα χρειαστώ το καλώδιο DVI σε HDMI αλλά ένα κανονικό HDMI καλώδιο. - Λύσαμε το πρόβλημα με την εικόνα με ... 60 ευρώ (50 ευρω η κάρτα και 10 ευρώ το καλώδιο) - Όσον αφορά τον ήχο: από ότι παρατηρησα έχω onboard κάρτα ήχου η οποία βγάζει coaxial. Αλλα... την τρέλα μου... (μην πώ καμια άλλη λέξη)... ο ενισχυτής από το home cinema ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε coaxial, ούτε οπτική ίνα! Έχει μόνο LINE IN L/R! Καλά είναι δυνατόν???? Και αν θέλει κάποιος να συνδέσει καμια εξωτερική συσκευή τι θα κάνει?? Π.Χ. Blueray? Τι μπορώ να κάνω τώρα για να βγεί 5'1 ήχος από το pc στον ενισχυτη? Μήπως μπορώ να περάσω και ήχο μέσα από το HDMI? (Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου!) -΄Το σύστημα έχει στηθεί με τα ανεμιστήρια του και όλα τα σχετικά οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
marios1957 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Που τη ψώνισες τη καρτούλα με HD επιταχυντή;
georgeadams Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δεν είδα κανέναν να αναφέρεται στο λειτουργικό του HTPC και το πρόγραμμα διαχείρισης των ταινιών/μουσικής/φωτογραφιών/κλπ. Έχω ακούσει πως υπάρχουν πολύ καλές λύσεις με linux. Ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις τα Windows Media Center της Microsoft. Αν όμως δεν θέλεις κάποια από αυτές τις λύσεις, μπορείς να βάλεις απλά Windows XP σε συνδυασμό με το free & opensource πρόγραμμα MediaPortal. Συνεργάζεται με τα περισσότερα περιφερειακά για HTPC (remote controls, κάρτες TV, κάρτες Radio κλπ), μοιάζει στην εμφάνιση και τη λειτουργία με το Media Center της Microsoft αλλά υπερέχει σε πολλά σημεία και δέχεται και επεκτάσεις με plugins. Για παράδειγμα, το αγαπημένο μου plugin είναι το tvseries, που βάζει τα divx με επεισόδια τηλεοπτικών σειρών σε ξεχωριστή κατηγορία από τις ταινίες μου, ενώ κατεβάζει και αυτόματα τα λογότυπα και την περίληψη των σειρών από το http://www.tv.com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.