FarCry Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ubisoft is bringing out the game based on the movie based on the epic poem this November. It's a third-person action title that's been in development since early 2006 at Ubisoft's Tiwak development house, the folks that put together Ghost Recon: Advanced Warfighter. Beowulf the game is running on GRAW's YETI engine, though obviously has a different art style, and apparently uses a number of assets being implemented in Robert Zemeckis' all-digital film Trailer [gt]22788[/gt]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 http://patches.ubi.com/beowulf/ Και δεν έχει βγει ακόμα ε; Hello Ubisoft!
vagelis81 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πριν λιγο τελειωσα την εγκατασταση του συγκεκριμενου παιχνιδιου .Εχω παιξει ελαχιστα ,αλλα φαινεται αρκετα (για να μη πω πολυ) καλο.Θα δειξει βεβαια στη πορεια.Παντως δεν ειχε ακουστει σαν παιχνιδι
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Του 2007 game δεν ειναι αυτο? εβγαλαν sequel?
vagelis81 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Χα χα.Οχι!Αυτο του 2007 παιζω.Εχεις δικιο μπορει να εκανα μονο 7 χρονια να το παρω πρεφα αλλα ποτε δεν ειναι αργα!
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σιγουρα ποτε δεν ειναι αργα! κι εγω παιζω παλια Games συχνα. Αντε και καλη διασκεδαση!
vagelis81 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω!Το συγκεκριμενο παιχνιδι το χεις παιξει;
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Oχι, αλλα τωρα που το ειδα κι εγω ψηνομαι... @Poulinos δεν ξερεις οτι ενα Game ειναι διαχρονικο?
ektelion Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Θυμάμαι ότι το περίμενα πώς και πώς να βγει γιατί υποτίθεται ότι θα ήταν το "God of War των PCs". Ξενέρωσα πολύ όταν το έθαψε ο ειδικός τύπος (ή τέλος πάντων θεωρήθηκε μέτριο). Παρόλα αυτά το δοκίμασα, αλλά δεν το προχώρησα πολύ. Έχει περάσει καιρός βέβαια και δεν θυμάμαι να με επηρέασε τόσο η αρνητική υποδοχή ή αν απλά το βαρέθηκα. Μάλλον το δεύτερο πάντως...
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Oχι, αλλα τωρα που το ειδα κι εγω ψηνομαι... @Poulinos δεν ξερεις οτι ενα Game ειναι διαχρονικο? διαχρονικο οταν εχει γινει κουβεντα για αυτο οχι οταν το τελευταιο Post ηταν του 2007:P βλεπω να το κανουν lock
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν βλεπω τι σχεση μπορει να εχει αν γινεται κουβεντα η οχι, ενα Game ειναι παντα επικαιρο γι αυτους που το παιζουν ασχετως του release date η του αριθμου των posts που μετραει.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 οτι γενικως καλο ειναι να μην ξεθαβονται τοπικς που εχουν να απαντηθουν 5 χρονια κτλ.καλυτερα να υπαρχει ενα καινουριο για συζητηση.εγω δεν εχω καμια αντιρηση απλα συνηθως τα θεματα που ξεθαβονται καταληγουν σε Lock.οποτε θα πατε να ξεκινησετε μια συζητηση που θα κοπει στην μεση.εγω δεν εχω καμια αντιρρηση προσωπικα.
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 χαχαχα, ποια συζητηση? μονοι μας μιλαμε εδω και ωρα, ειδες κανεναν αλλο? κι εγω δεν εχω αντιρρηση, ας το κανουν το θεμα οτι θελουν οι moderators.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα