harrys23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 πάρε θερμαγώγιμη πάστα και αν μπορεις μιας και θες να φυγεις και να το αφήσεις ανοικτο καλο θα ηταν να μην το κανεις αν δεν λιθει το θεμα θερμοκρασιας δεν ξερεις καμια φορα τι μπορει να γινει εχουμε ολοι μας δει τρελα με τα PC.
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά, δυπίρινος είναι. Μόνο οι C2D είναι δυπίρινοι? To "dual core, do more" σου λέει τίποτα? Είχαν δύο πυρίνες, απλά η επικοινωνία μεταξύ των δεν ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα να απέχουν τόσο από τους c2d. Πάντος ήταν δυπίρηνοι. Μπερδευεις τους Pentium 4 με τους Pentium D. Οι Pentium 4 ειναι μονοπυρηνοι με Hyper Threading
desolatorXT Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Παίδες για κάπου 1 με 1,5 χρόνο οι στάνταρ θερμοκρασίες μου ήταν Mobo 35o και CPU 60oΑπό τα μέσα Ιουνίου μου έχει σβήσει μια φορά λόγω θερμοκρασίας ενώ η CPU βρίσκεται στους 79 βαθμούς ενώ έχω δει και 85άρια μπόλικα με τη mobo να βρίσκεται από 40 έως 47 βαθμούς Πριν λίγο το έκλεισα για 20 λεπτά και με το άναμμα είχε 70-72 βαθμούς η CPU Καθάρισα σκόνες,ανεμιστηράκια,ψύκτρα επεξεργαστή κλπ.Παρατήρησα όσο καθάριζα ότι η κάρτα γραφικών ζεμάταγε(μόλις είχα σβήσει το pc) Τι λέτε να παίζει και πώς το αντιμετωπίζω??Σε 15 μέρες θα φύγω και δε θέλω να παιχτεί μαλακία όσο λείπω(εννοείται θέλω να το αφήσω ανοιχτό) Αν πρόκειται να μου προτείνετε να αγοράσω κάτι,υπόψιν μέχρι κάνα 50άρικο μπορώ να διαθέσω με τίποτα παραπάνω Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,please όχι αηδιούλες στυλ "πάρε ένα ψυγείο και βάλτο μέσα" κλπ Ίσως να βοήθησε αν περνούσες ένα στρώμα θερμοαγώγιμη ξανά στην cpu. Παρόμοιο πρόβλημα είχε ένας φίλος με μια Radeon 9600, του έφερα θερμοαγώγιμη απο αθήνα, την έβαλε στο chipset της κάρτας και έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Pentium 660 ειναι ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΣ, η σειρα D ετσι κι αλλιως ηταν ειτε 8xx ειτε 9xx...
Apostolishatz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και μη μαλώνετε ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος(special version for me χα χα αχα) Έβαλα ανεμιστηράκια και θερμοαγώγιμη πάστα Στο everest μου βγάζει πως ο επεξεργαστής είναι 18*200 αντί 14*257 χτες οπότε μάλλον διορθώθηκε το προβλημα που έλεγε ο φίλος πιο πάνω Στο speedfan 4.32(καλό είναι ή μαλακίες??) βγάζει τώρα ότι System 43 βαθμοί(αντί 50-51 χτες βράδυ) cpu 58 βαθμοί(αντί 78-88 χτες) aux 118-120 βαθμοί(αντί 125 χτες,τι 'ναι αυτό το aux ρε παιδιά??) Ακούω συμπεράσματα.... Φυσικά θέλω να λύσω το πρόβλημα πριν τις διακοπές Και για να έχετε και μια ιδέα ακόμα η ψύκτρα είναι αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=780618
chios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά η σειρά Pentium 4 ήταν μονοπύρηνη η σειρά D Dual core. τέλος!! http://www.intel.com/products/processor/pentium_d/index.htm
Apostolishatz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Επίσης τώρα που κοιτάω το speed fan έχουν αυξηθεί πολύ στους 56-58 βαθμούς οι θερμοκρασίες των σκληρών(και των τριών) Μπας και ευθύνεται το τροφοδοτικό? Αυτό το aux που είναι σταθερά στους 124 τι στο διάολο είναι??
atomakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 oi thermokrasies mou se p4 einai poli kaliteres dil skliroi 37(windows) kai 45(2os katebazei ) kai i cpu 40 me 50 ante kai kamia fora (katebazo ,metatrepo binteo dil panw apo 4 efarmogies 60 - 61 .... kai ego elega oti to pc mou kaiei:neutral::neutral::neutral:
Tzimmys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μπερδευεις τους Pentium 4 με τους Pentium D.Οι Pentium 4 ειναι μονοπυρηνοι με Hyper Threading Το λέει στην αρχή Όχι δεν έχω clockάρει,δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο (χε χε) Έχω Intel 3,6 GHz Dual-Core,τώρα μοντέλο δεν θυμάμαι,σειρά D πάντως Πόσο είναι μια σωστή θερμοκρασία?? Πάω να ψάξω το πρόγραμμα που λες Χωρίς παρεξήγηση και το λέω απλά γιατί έτσι νομίζω. Τώρα μη μαλώσουμε για τέτοιο πράγμα.
fallen_angel82 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Για να μην ανοίξω άλλο topic θα ποστάρω εδώ. Έχω ένα PC με Pentium 4 1,7GH, μητρική ASUS P4T-E, 256 Rimm. Την περασμένη βδομάδα είχα τον υπολογιστή ανοιχτό 5 μέρες συνεχόμενες. Τον έχω αφήσει και πολυ περισσότερο, αλλα εκέινη τη δομάδα είχε πολύ ζέστη. Το πρωί που σηκώθηκα ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά. Μετά από κανά δυο ώρες κόλλησε, δεν έκανε τίποτα και το ανεμιστηράκι που έχω ακουγόταν σαν να αυξομειώνει ταχύτητα. Έκανα reset και ξαφνικά άρχισε να κάνει ένα περίεργο θόρυβο, ένα μπιπ μπιπ. Τον έκλεισα και τον άνοιξα ξανά την επόμενη μέρα. Με πέταξε στο BIOS με ένα μήνυμα ότι την προηγούμενη φορά που έκλεισε έγινε λάθος και να κοιτάξω τις ρυθμίσεις. Όλα ήταν καλά, βγήμα από το BIOS και μετά μπήκε κανονικά στα windows. Δούλεψε μια ώρα περίπου και μετά κόλλησε πάλι. Όταν έκανα reset ακουγόταν πάλι αυτό το μπιπ μπιπ. Το έκλεισα εντελώς, άνοιξα το κουτί, καθάρισα το ανεμιστηράκι και το τροφοδοτικό από σκόνες, αλλά τίποτα. Όποτε τον ανοίγω ακούγεται αυτό το μπιπ μπιπ χωρίς να κάνει τίποτα ο υπολογιστής. Ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να ανέβασε θερμοκρασία και να καήκε τίποτα. Το προγραμματάκι της μητρικής όσο δούλευε ο υπολογιστής, ASUS probe, δε μου έδειξε κάτι. Τι να φταίει?
harrys23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 @fallen_angel82 οταν λες κολλαει τι σου κανει δηλαδη?? κολλαει το ποντικι??δοκιμασες με ctll+alt+del να δεις αν ξεκολαει?? τωρα που το σκεφτομαι μαλλον φιλε μου εχουν πεσει η στροφες απο τo ανεμηστηρακι τις CPU βαραει στην αρχη οτι εχουν πεσει η στροφες και πανω στην μια ωρα σου ανεβαζει θερμοκρασια και κολλαει. δες στο BIOS αν εχεις τσεκαρει στις ποσσες στροφες να σου βαραει .νομιζω οτι ξεκιναει στα 800 βαλτο παραπανω.. αλλα και καλο θα ηταν να αλλαζες ενα fan εδω που τα λεμε/ στο Probe δεν σου δειχνη την ταχυτητα των fan??
fallen_angel82 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 harry23 κολλάει σημαίνει δεν κάνει τίποτα. Ο κέρσορας δεν κουνιέται και το ctrl+alt+del δε δουλεύει (στη μάνα σου το'πες?χαχα) Δεν μπαίνει ούτε στο BIOS. Μόλις τον ανοίγω ακούγεται αυτό το μπιπ μπιπ! Θα αλλάξω ανεμιστηράκι γιατί έχω το ίδιο εδώ και 6 χρόνια, όσο έχω το PC δηλαδή, και θα δούμε τι γίνεται. Παίζει να χρειάζεται και ανανέωση η θερμοαγώγιμη πάστα?
Black_Jack Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 paidia den ksero kai pola epi tou thematos..prospathw..katevasa to "everest"... pos vlepo tin thermokrasia?..vgazei plirofories alla thermokrasia den vlepo..pia einai i fisiologiki thermokrasia gia ena pc?..an boreite help me..ty pou me akousate
Delirium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Sto aristero menu tou Everest pigaineis "Computer" kai "Sensor". Oi thermokrasies tou pc (sou), analytika ekei
Black_Jack Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 se efxaristo poli delirium..kai kati allo..i anotati thermokrasia sto pc mou einai 49 bathmous....pistevo einai kali....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.