jkmagik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Γεια σας.Θα ηθελα βοηθεια για κατι περιεργο.Ενω συνδεετεαι ο υπλογιστης του γιου μου στο internet συνδεεται και ο δικος μου (τους εχω σε δικτυο) και μετα απο 3-4 λεπτα κοβεται η συνδεση στο δικό μου.Κανω επανεκκινηση στου γιου μου και εχω παλι για 3-4 λεπτα .Τι συμβαίνει? Μπορει κάποιος να βοηθήσει?
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 απο αυτα που λες πιστευω οτι εχεις καποιο conflict με τις ΙΡ σου... ελεγξε σε παρακαλω στο router σου αν εχεις ενεργοποιημενο το DHCP και αν οι 2 υπολογιστες παιρνουν αυτοματα (απ'το DHCP) ΙΡs ,η αν εχουν περαστει χειροκινητα.θα συνιστουσα σε ενα τοσο μικρο δικτυο να αφησεις να γινουν ολα αυτοματα,εκτος κι αν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να τις δωσεις χειροκινητα.
jkmagik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 δεν εχω ρουτερ ενα απλο μοντεμακι της TELLAS εχω. αυτοματα δεν τις παιρνει με τιποτα τις ip. Eχω 1 χρονο το δικτυο αυτο και δεν ειχα ποτε προβλημα. Κλεινω και το zonealarm γαιτι εβαλα εχθες το suite αλλα παλι προβλημα
tzotzo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μαλλον εχεις κανει διαμοιρασμο του ιντερνετ μεσω windows ε??? Δοκιμασε να ξανασεταρεις τις Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.