jmlion Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 thelw na balw vista (premium i ultimate)sto macbook mou. 8a ithela omwns na min einai mesw bootcamp. ginete na mpooun? apo drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 den perneis kanonika ena laptop? tsampa ta leuta tha doseis : ) polla problimata tha exeis ara den simferei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Φαντάζομαι γίνεται, αλλά γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Αν δεν έχεις δουλεψει ακόμη στο Mac OS X, σε δικαιολογώ. Μπορείς αν θέλεις μεσα απο το boot camp να ξεκινάει το μηχάνημά σου κατευθείαν σε windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 diavasa kala i me geloun ta matakia mou???? krima den einai to macaki? min tou to kaneis auto! ok ta win sta mac mpenoun gia merika software pou pithanwn xriazete enas xristis kai den yparxoun gia mac...ws edw! auto pou thes, NAI ginete alla doulepse ligo ta osx kai meta tha katalavis ti xaneis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmlion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 mou aresoun poli ta vista .apla 8a ithela na kserw an ginete kai an kapios mou pei pws 8a to kanw. to 8ema vista i mac os nomizw den einai tou parontos. an kapoios kserei parakalw pws ginete(basika oi drivers nomizw einai to problem)oxi omws mesw bootcamp euxaristw gia to endiaferon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 χωρίς bootcamp πως θα το κάνεις??? δικιά μου απορία...μπορεί να τρέξει ΑΝΕΤΑ vista το macbook ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Γενικά χρειάζεσαι bootcamp για να τα τρέξεις αν και θεωρητικά τα vista υποστηρίζουν EFI. Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη. Ομως ούτως ή άλλως θέλεις το bootcamp για να γράψεις το CD με τους drivers. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις ένα partition με το MacOS όσο το δυνατόν λιγότερο σώρο και default startup τα win. Εκεί το ξεχνάς το MacOS ότι υπάρχει. Οσο για το πως πάνε τα vista σε Macbook, μια χαρά, μέχρι και το aero τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarasjr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 File giati na kaneis ena tetoio egglima???? krma einai!!! pires piotita gia na to katantiseis sakaraka? pare ena laptop kai bale vista!!! Me auto pou theleis na kaneis den tha katafereis tipota!!! mono tin katastrofi enos onomatos-piotitas-ergonomias!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 mou aresoun poli ta vista .apla 8a ithela na kserw an ginete kai an kapios mou pei pws 8a to kanw.to 8ema vista i mac os nomizw den einai tou parontos. an kapoios kserei parakalw pws ginete(basika oi drivers nomizw einai to problem)oxi omws mesw bootcamp euxaristw gia to endiaferon.. Αγαπητέ μου φίλε και συντοπίτη, Ομολογουμένως με ξάφνιασαν τόσο το ερώτημά σου όσο και το ότι σου αρέσουν τα Vista. Βέβαια το τι λειτουργικό μας αρέσει ή βολεύει είναι θέμα, εν μέρει, υποκειμενικό. Ωστόσο, από την άλλη, εάν δέχεσαι κάποιες απόψεις-συμβουλές από κάποιους που έχουν φάει στη μάπα τα "παραθύρια", εάν θέλεις πραγματικά τα Vista πάρε κανένα DELL ή SONY VAIO ή ASUS ή FUJITSU-SIEMENS ή ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Τα MAC (φορητά και σταθερά), παρ'ότι τρέχουν άνετα τα Windows (υπάρχουν εδώ αρκετές μαρτυρίες γι' αυτό - κάνε κάποιο search), τα παίρνουμε κυρίως για το άψογο λειτουργικό τους και, εν μέρει, για το άψογο hardware. Σε ό,τι με αφορά, έχω δύο μηχανήματα (να μου επιτρέψεις να τα λέω θαύματα) MBP 17" και το iMac 24", 10 και ενός μηνός αντίστοιχα και στα οποία δεν έχω βάλει τα "παραθύρια" γιατί αφενός δε μου χρειάστηκαν και αφετέρου γιατί είναι ... ιεροσυλία Φιλικά πάντα, Βρεττός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Καλά, μην τον φάτε κιόλας. Δικό του είναι το μηχάνημα, ας το κάνει ό,τι θέλει. Πάντως, δε μπορώ παρά να πω ότι μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο το επιχείρημα περί "ιεροσυλίας". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Καλά, μην τον φάτε κιόλας. Δικό του είναι το μηχάνημα, ας το κάνει ό,τι θέλει. Πάντως, δε μπορώ παρά να πω ότι μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο το επιχείρημα περί "ιεροσυλίας". Ίσως να 'χεις δίκιο, αγαπητέ φίλε BadBoy, στο ότι ήμουν, σχετικά, υπερβολικός στον χαρακτηρισμό μου περί "ιεροσυλίας". Ωστόσο, πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως ο χαρακτηρισμός που έδωσα ήταν απόρροια της 11χρονης επαφής μου με τα "παραθύρια" και με τα μηχανήματά της εν γένει και, κατά συνέπεια, οποιαδήποτε αναφορά περί αυτών μου προκαλεί, το λιγότερο, δυσφορία. Επίσης, έχεις δίκιο, στο ότι "χυμήξαμε" για να τον φάμε και δεν τον αφήσαμε να "ανασάνει" . Είναι όντως δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει στο μηχάνημά του αλλά δεν παύει το ερώτημά του να προκαλεί κατάπληξη και γι' αυτό του πρότεινα να αγοράσει αυτά που του πρότεινα στο προηγούμενο σχόλιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως για Windows υπάρχουν ένα σωρό καλά λαπτοπάκια. Γιατί να πας να πάρεις Macbook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί να του αρέσει το σχέδιο. Για να έχεις αποκλειστικά Windows, Βάζεις το DVD εγκατάστασης μέσα, κάνεις restart και κρατάς πατημένο το alt. Θα αναγνωρίστει κανονικά το DVD και θα το επιλέξεις για να ξεκινήσεις από εκεί. Μετά το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να σβήσεις, μέσα από το menu εγκατάστασης, το partition του δίσκου και να το κάνεις format σε NTFS. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Σου αρεσουν τα Vista? XAXAXAXA. Ρε συ μου'φτιαξες την μερα. Μπα σε καλο σου... χααχαχχααχ. Καλα καλα σταματαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.