Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα να προτιμήσω

koufaloni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά μητρική κάρτα να πάρω? Για υπολογιστή για λογιστικό γραφείο το θέλω...

P5K (s775, DDR2, PCI-X) 114?

P5B-VM DO (965,PCI-X16) 100?

P5B-MX WIFI-AP(s775,DDR2,946GZ) 82?

Επίσης ποια γραφικών

Asus 8400 GS 256 MB HDCP 69?

Sparkle 8400 GS 256MB HDCP 54?

Albatron 8400 GS 256MB HDCP 59?

Ευχαριστώ

Το θέμα είναι πώς δέν θέλω να πληρώσω πράγματα τα οποία δέν θα χρησιμοποιήσω, Ο υπολόγιστής αυτός θα είναι μόνο για καταχωρησεις παραστατικών, woed,excel,intenet κλπ.

Δημοσ.
Το θέμα είναι πώς δέν θέλω να πληρώσω πράγματα τα οποία δέν θα χρησιμοποιήσω, Ο υπολόγιστής αυτός θα είναι μόνο για καταχωρησεις παραστατικών, woed,excel,intenet κλπ.

ε τότε δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών (εάν δεν παίζεις παιχνίδια) η μητρική να έχει μία on-board και είσαι comple ;)

και μητρική εξαρτώμενη από τα πράγματα που θα τις βάλεις πάνω πάρε την πιο φτηνή...δες την ASUS P5B-MX/WIFI-AP με 64,40?

Δημοσ.
ε τότε δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών (εάν δεν παίζεις παιχνίδια) η μητρική να έχει μία on-board και είσαι comple ;)

και μητρική εξαρτώμενη από τα πράγματα που θα τις βάλεις πάνω πάρε την πιο φτηνή...δες την ASUS P5B-MX/WIFI-AP με 64,40?

+1 Tι να την κανεις την 8400 για Υ/Η γραφειου πεταμενα λεφτα.:mrgreen:

Δημοσ.

Eξαρτάται από το πόση μνήμη έχει το σύστημά σου. Μην ξεχνάτε παιδιά ότι οι on-board συσκευές καταναλώνουν πόρους από την μνήμη του συστήματος, οπότε οτιδήποτε λιγότερο από 1,5G δεν είναι αρκετό :wink:

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις νε μεν μια μητρική με on-board vga, sound card και κάρτα δικτύου, αλλά να έχεις όπως και δήποτε 2G μνήμης ώστε το σύστημα να πετάει ... :wink:

Δημοσ.
Eξαρτάται από το πόση μνήμη έχει το σύστημά σου. Μην ξεχνάτε παιδιά ότι οι on-board συσκευές καταναλώνουν πόρους από την μνήμη του συστήματος, οπότε οτιδήποτε λιγότερο από 1,5G δεν είναι αρκετό :wink:

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις νε μεν μια μητρική με on-board vga, sound card και κάρτα δικτύου, αλλά να έχεις όπως και δήποτε 2G μνήμης ώστε το σύστημα να πετάει ... :wink:

Σωστοτατος...

Ουτως η αλλος θα εξοικονομισεις χρηματα απο την ενσωματωμενη vga...

Οποτε μπορεις ευκολα να πας σε πακετακι 2gb ram..

Δημοσ.

Tι λετε ρε τα εχετε παιξει τελειως 1,5 GB ραμ για οnboard? Eλεος....:?

Ενα pc γραφειου θελει το παιδι, εχω εναν φιλο που εχει τετοιο pc με 128 ραμ και καρτα γραφικων οnboard και ειναι μια χαρα.Οκ δεν λεω να παρει 128 ραμ σαφως δεν φτανει ακομα και για το γραφειου,Με μια 512 εισαι υπερκαλυμενος.

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε να βρειτε μια μητρικη με παλια onboard vga (στο κατεβαστηρι μου (pc3 υπογραφης) τρωει 32ΜΒ μολις απο τα 256 της ραμ ) ;)

Δημοσ.

Ναι αλλά χρειάζομαι έξοδο DVI για να βλέπω ψηφιακά (΄΄οχι θολά δηλαδη σε TFT), εχει DVI η on board καρτα γραφικών???

Δημοσ.
Τοτε να βρειτε μια μητρικη με παλια onboard vga (στο κατεβαστηρι μου (pc3 υπογραφης) τρωει 32ΜΒ μολις απο τα 256 της ραμ ) ;)

Kαι στις καινουργιες on-board vga δεν οριζεις μεσα απο το bios ποση ραμ θα της διαθεσεις?

Δημοσ.
Tι λετε ρε τα εχετε παιξει τελειως 1,5 GB ραμ για οnboard? Eλεος....:?

Oχι 1,5 giga ram για την On board...

256 για την vga και τα υπολοιπα 1250 για το συστημα...

Ειδικα για τα vista δεν ειναι τρομερη υπερβολη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...