Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Το blaupunkt που έχει το αυτοκίνητακι μου τα τίναξε και έλεγα να αγοράσω ένα καινούριο. Δεν έχω τπτ custom ηχεία, τα τέσσερα μαμίσια της fiat. Αυτό το cd player μου φάνηκε αρκετά καλό και bluetooth έχει για ανοιχτη συνομιλία και aux in... Έχετε ΚΑΙ κάποιο άλλο να προτείνετε σε αυτά τα χρήματα ως 180-190 ευρώ; Και κάτι άλλο, στο punto που έχω εγώ (αν ξέρει κάποιος) μοντέλο του 2003, το τελευταίο πριν το grande punto, το cd player της blaupnkt είναι σαν ενσωματωμένο στην κονσόλα λέτε θα πρέπει να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία για την αλλαγη;; :evil: Eίναι περίπου σαν και αυτό (αν και πιο καινούριο )
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπον φιλαρακο μακρια απο Sony,αν θες ποιοτικο ηχο τοτε παιρνεις ενα Pioneer,Kenwood η Clarion και αντιστοιχα με αυτο που θα παρεις περνεις και τα ιδια ηχεια,ειναι λιγα ακριβα αλλα πιστευω θα βρεις κατι που σου ταιριαζει.Πιστεψε εχω ψαχτει σε αυτον το τομεα και σου λεω σιγουριες οχι π@π@ριες που μπορει να πει καποιος αργοτερα.
Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κοίτα για ηχεία δε σκεφτόμουν να πω την αλήθεια :s Καλά ακούγονται αυτά που έχει και αρκετά δυνατά. Θα τσεκάρω και για αυτά που λες. Το θέμα με την αντιπροσωπεία, μήπως ξέρεις τπτ σχετικά; EDIT: Αυτό πως σου φαίνεται; http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=159776
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κοίτα για ηχεία δε σκεφτόμουν να πω την αλήθεια :s Καλά ακούγονται αυτά που έχει και αρκετά δυνατά. Θα τσεκάρω και για pioneer. Το θέμα με την αντιπροσωπεία, μήπως ξέρεις τπτ σχετικά; Τι εννοεις για αντιπροσωπια πως θα το βαλεις ενοεις,κοιτα αν γνωριζεις το περνας μονος σου αλλιως τα σκας σε εναν επαγγελματια και στο βαζει
Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τι εννοεις για αντιπροσωπια πως θα το βαλεις ενοεις,κοιτα αν γνωριζεις το περνας μονος σου αλλιως τα σκας σε εναν επαγγελματια και στο βαζει Κοίτα την εικόνα στο πρωτο ποστ.. Πως θα μπει το νεο ηχοσύστημα; Υπάρχει πλαστικό με κενό ορθογώνιο στο κέντρο, ως ανταλλακτικό για να μπει το νέο cdplayer? Η θα κόψει το πλαστικό ο τεχνικος για να βαλει το καινούριο; Τέλος EDIT: Αυτό πως σου φαίνεται; http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=159776
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δεν Χρειαζεται κανενα πλαισιο ετσι οπως βλεπεις την οικονα ετσι θα μπει. Καλο το Kenwood που ειδες καλη επιλογη για τα λεφτα που κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.