Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση toshiba.

MeAndYourMonkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω ένα παλιό toshiba satellite και είχα την φαεινή ιδέα να του κάνω partition με το partition magic και μάλιστα να δημιουργήσω τομέα για λειτουργικό.Τώρα με το που το ανοίγω ψάχνει κάτι για να bootari και ότι πλήκτρο πατάω πετάει:"Invalid system disc". Έχω δοκιμάσει ότι cd και DVD bootable έχω (από το cd τις toshiba μέχρι τα fedora). Κάποιος μου είπε να πατήσω esc μόλις μπαίνει έτσι η μου πετάει να δώσω password η με βάζει να πατήσω F1 και να μπω στο system setup όπου μπορώ να πειράξω μονο ημερομηνία, ώρα,η να βάλω password.Please Help πως θα μπω στα BIOS η τουλάχιστον πως θα του κάνω ένα format???

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην έχει επιλογή για boot από cd. Διάβασε με το που ξεκινάει πιο κουμπί πρέπει να πατήσεις για επιλογές εκκίνησης. Εκτος από το esc άλλο πιθανό είναι το f12. Προσπάθησε να δεις αυτό και τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

Εχει οδηγιες στο εγχειριδιο, απλα κανε επαναφροα συστηματος αν μπροεις απο safe mode...

Δημοσ.

Νομίζω ότι για να κάνει boot από cd πατάς το πλήκτρο "c" ή κάποιο από τα "F1-F12" για να σε βάλει στο boot menu.Συνήθως είναι το F12.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...