Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τότε λογικό.Τέτοιοι δίσκοι καλό είναι να είναι απλά για backup και όχι για βαριά χρήση. σωστά...μόνο εσωτερικοί είναι για εφαρμογές ή παιχνίδια
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806158 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804900 λετε να κανουν δουλεια?
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το πρώτο κάνει, το δεύτερο καλύτερα αλλά δεν ξέρω άμα μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσα από το κουτί.
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Θα χοραν μέσα? Αυτο με νοιαζει πιο πολυ.
dks_1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Βασικά δεν είναι καλή ιδέα να τον ανοίξεις. Διάβασε και σε αυτό το post την περίπτωση κάποιου που τον άνοιξε.
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Το διάβασα αρα δεν τον πειράζω μεχρι να τελειώσει η εγγύηση. Α έχω ακούσει οτι h wd εχει 2χρονια εγγυηση ισχύει? Παντος ευχαριστώ παιδιά.
damiano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 φίλε δεν χωράει τίποτα για ψύξη μέσα στο κουτί, τα έχει στριμώξει όλα η wd. κράτα τον δίσκο μόνο για backup και όταν δεν τον δουλεύεις να τον κλείνεις, το λέει έμμεσα και η WD στο site (αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι πάντα ανοιχτός). Αν πάλι θέλεις να τον έχεις ανοιχτό, πάρε έναν ανεμιστήρα βάλτον να χτυπάει στον σκληρό, να δροσίζει και σένα! και αργότερα πάρε ένα ποιοτικό κουτί να ηρεμήσεις..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τι θα πει <<ποιοτικό κουτί>>; Με τέτοιες θερμοκρασίες που επικρατούν αυτόν τον καιρό,είναι φυσικό να ζεσταίνονται οι δίσκοι,και πόσο μάλλον όταν υπάρχει συνεχές read-write. Εχω δυό WD ως <<αποθήκες>> σε κουτιά με ανοιχτά καπάκια,και τώρα είναι πολύ ζεστοί.Που να έτρεχαν και εφαρμογές από κει..
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τι θα πει <<ποιοτικό κουτί>>; μάλλον θα εννοεί κουτί με ψύξη edit: εγώ πάντος που έχω βάλει έναν WD σε IcyBox και όταν έπαιζα WOW από αυτό τώρα μέσα στο καλοκαίρι θερμαινόταν πολύ (το ακουμπούσα αλλά μέχρι 30" μπορούσα) και το λυπόμουν αλλά οκ για 14μέρες ήταν άρα...:D
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εχω δυό WD ως <<αποθήκες>> σε κουτιά με ανοιχτά καπάκια,και τώρα είναι πολύ ζεστοί. Το να βγάλεις τα καπάκια επιβαρύνεις την κατάσταση, διότι σε κουτί με ανεμιστήρα χάνεις όλη την ροή του αέρα, ενώ σε αλουμινένιο κουτί με παθητική ψύξη χάνεις τις ιδιότητες του αλουμινίου να αποροφά την θερμότητα από τον δίσκο και να την μεταδίδει στο περιβάλλον, αφού φέρνεις το περιβάλλον σε απ'ευθείας επαφή με τον δίσκο χωρίς πλέον την παρέμβαση του αλουμινίου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Tα κουτιά με ανεμιστήρα που έχω δει είναι μόνο για φιγούρα. Επίσης τα αλουμινένια καπάκια το μόνο που κάνουν είναι να εγκλωβίζουν τον καυτό αέρα και να επιβαρύνουν την κατάσταση(π.χ ICY BOX που συν τοις άλλοις έχει και νέον φώτα γύρω-γύρω :-? ) Το αλουμίνιο θα λειτουργούσε ως ψύκτρα μόνο στην περίπτωση που θα εφαπτόταν πολύ καλά στον δίσκο.
damiano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ποιοτικό κουτί εννοώ κάτι καλό που θα δουλεύει και θα το εμπιστεύεσαι όχι σαν την π@π@ρια της WD, τώρα αν θέλεις να έχει ανεμιστήρες, φωτάκια, κτλ κτλ ο καθένας όπως νομίζει
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 δηλαδή αυτό το κουτί της WD δεν έχει καλή ψύξη?
damiano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 δηλαδή αυτό δεν έχει ψύξη! Μιλάμε για την essential έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.