Προς το περιεχόμενο

WD essential 320GB ζεματάει

ilMarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτόν τον σκληρό και μετά από κανά 4ωρο συνεχούς χρήσης δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις! Έχει ανεμιστήρα μέσα? Δεν νομίζω πρέπει να έχει παθητική ψύξη. Ξέρει κανένας αν έχει γίνει καμία «πατέντα» με ανεμιστήρα, θα βάλω αν είναι? Παιδιά μην καεί βοήθεια. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου αρα δεν πρέπει να φοβάμαι. Αλλα δεν (δέχεται) το χέρι μου να τον ακουμπίσω για αυτο ρώτησα.

Δημοσ.

όταν λες 4ωρο συνεχούς λειτουργίας εννοείς τον έχεις απλά ανοιχτό ή ανοίγεις κάποια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι από εκεί?

edit: κάνε κάνα Defragment και Disk Cleanup...θα βοηθήσει.

Δημοσ.

o essential 250 ΔΕΝ είχε τίποτα για ψύξη, το ξέρω γιατί τον έχω ανοίξει.. άρα ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι όλη η σειρά essential δεν έχει τίποτα για ψύξη!

Δημοσ.

Ναι ή οταν βλέπω καμια ταινία ή οταν παίζω κανα παιχνίδι. Αλλα ρε παιδιά δεν μπορώ να τον ακουμπίσω για αυτό θέλω καμιά πατεντα να κάνω

Δημοσ.

Λοιπόν όταν παίζεις παιχνίδι είναι φυσικό να καίει, πάντως έχεις κάνα πρόγραμμα για να μας πεις θερμοκρασία? Που τον έχεις τοποθετήσει?

Δοκίμασε να τον ανοίξεις και δες άμα έχει καθόλου κενά:

1) αν κολυμπάει δοκίμασε κάτι σαν αυτό

2) αν έχει περιθώρια δεξιά αριστερά δες κάτι σαν αυτό ή πολλά από αυτά

3) αν θες να του αλλάξεις κουτί (θέλει πατέντα και δεν νομίζω πως αξίζει δες κάτι σαν αυτό ή αυτό.

Δημοσ.

Τον έχω δίπλα απο το λαπτοπ πάνω απο ένα πολυμηχάνημα που είναι συνέχια κλειστό.Είναι usb γήνεται να δω θερμοκρασία? Πώς?

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται, όπως και σε κανέναν USB δίσκο.

Κι εγώ έχω τον 250 essential και επίσης ψιλοκαίει (εντάξει όμως, το χέρι μπορώ να το ακουμπήσω πάνω) και επίσης δεν μπορώ να δω θερμοκρασία.

Γενικά τον αποσυνδέω όποτε δεν τον χρησιμοποιώ, οπότε δουλεύει μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...