ilMarios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω αυτόν τον σκληρό και μετά από κανά 4ωρο συνεχούς χρήσης δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις! Έχει ανεμιστήρα μέσα? Δεν νομίζω πρέπει να έχει παθητική ψύξη. Ξέρει κανένας αν έχει γίνει καμία «πατέντα» με ανεμιστήρα, θα βάλω αν είναι? Παιδιά μην καεί βοήθεια. Ευχαριστώ.
Pink_Panther Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Vrika to eksis: Min Operating Temperature 5 °C Max Operating Temperature 35 °C EDIT: Logika to diko sou den exei kapio idos psiksis alla (pliroforiaka) gia to neo WESTERN DIGITAL My Book World Edition II 1 TB leei to eksis: Its internal cooling system with thermal variator allows for an optimal and silent operation.
ilMarios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ φίλε μου αρα δεν πρέπει να φοβάμαι. Αλλα δεν (δέχεται) το χέρι μου να τον ακουμπίσω για αυτο ρώτησα.
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 όταν λες 4ωρο συνεχούς λειτουργίας εννοείς τον έχεις απλά ανοιχτό ή ανοίγεις κάποια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι από εκεί? edit: κάνε κάνα Defragment και Disk Cleanup...θα βοηθήσει.
atomakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 nai an as poume metatrepeis binteo apo ton 320 den einai parakseno an omos anoigeis ta windows kai aytos einai kautos xoris tipota na 'trexei ' (program) na anoisixeis..
damiano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 o essential 250 ΔΕΝ είχε τίποτα για ψύξη, το ξέρω γιατί τον έχω ανοίξει.. άρα ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι όλη η σειρά essential δεν έχει τίποτα για ψύξη!
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ναι ή οταν βλέπω καμια ταινία ή οταν παίζω κανα παιχνίδι. Αλλα ρε παιδιά δεν μπορώ να τον ακουμπίσω για αυτό θέλω καμιά πατεντα να κάνω
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Λοιπόν όταν παίζεις παιχνίδι είναι φυσικό να καίει, πάντως έχεις κάνα πρόγραμμα για να μας πεις θερμοκρασία? Που τον έχεις τοποθετήσει? Δοκίμασε να τον ανοίξεις και δες άμα έχει καθόλου κενά: 1) αν κολυμπάει δοκίμασε κάτι σαν αυτό 2) αν έχει περιθώρια δεξιά αριστερά δες κάτι σαν αυτό ή πολλά από αυτά 3) αν θες να του αλλάξεις κουτί (θέλει πατέντα και δεν νομίζω πως αξίζει δες κάτι σαν αυτό ή αυτό.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Eχεις εγκατεστημένα games στον εξωτερικό δίσκο;
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τον έχω δίπλα απο το λαπτοπ πάνω απο ένα πολυμηχάνημα που είναι συνέχια κλειστό.Είναι usb γήνεται να δω θερμοκρασία? Πώς?
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 με κάποιο πρόγραμμα υποθέτω...τώρα επειδή είναι εξωτερικός δεν ξέρω :oops:
dks_1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Όχι δεν γίνεται, όπως και σε κανέναν USB δίσκο. Κι εγώ έχω τον 250 essential και επίσης ψιλοκαίει (εντάξει όμως, το χέρι μπορώ να το ακουμπήσω πάνω) και επίσης δεν μπορώ να δω θερμοκρασία. Γενικά τον αποσυνδέω όποτε δεν τον χρησιμοποιώ, οπότε δουλεύει μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.
dks_1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τότε λογικό. Τέτοιοι δίσκοι καλό είναι να είναι απλά για backup και όχι για βαριά χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.