Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παρακαλώ να προσέξουμε τους χαρακτηρισμούς που απευθύνουμε σε άλλα μέλη. Αν δεν μπορείτε να μετέχετε με πολιτισμένο τρόπο σε συζήτηση, καλύτερα να μη συμμετέχετε.
thanocaster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καλή η λύση του Θάνου, απλά έχω μια χαζή απορία. Δεν είναι λίγο αντιεργονομικό να μην είναι στην ευθεία των ματιών σου και των χεριών σου, η δεύτερη μεγάλη οθόνη; Ναι ρε συ kirimis, αλλά το 12άρι που έχει ίδια specs με το 15άρι, είναι φωτιά και λάβρα στην τιμή. Κι ο άνθρωπος είπε ότι θέλει desktop replacement μηχάνημα, με συγκεκριμένο budget. Άρα και δυνατό και (σχετικά) φτηνό. Φίλε πάνκη, υπάρχουν δυο τρόποι για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που αναφέρεις. Αν το γραφείο που θα βάλεις την οθόνη έχει συρτάρι για πληκτρολόγιο δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλιώς εγώ θα έβαζα την οθόνη σε ένα βαθράκι 5-7 πόντων. Αν οίγεις λοιπόν την οθόνη του λάπτοπ τέρμα κάτω και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Τέλοσπάντων (θα μου πει ποτέ κανείς έγκυρα πως γράφεται αυτή η λέξη; ), αν θέλεις λύσεις υπάρχουν. Φαντασία χρειάζεται...
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ και πάλι. Θα το σκεφτώ σοβαρά για τη λύση με την οθόνη αλλιώς θα πάω σε κάτι μεγαλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.