Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 γιατί μόνη τις μονο λέει στο manual ότι θέλει at least 500W Psu και εγώ δεν έχω και χέζετε έχει κάνει boot 3700 Mhz και 3800Mhz με ζόρι αλλα για Χρ ούτε λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Έχοντας μέρες να κοιτάξω την κατάταξη ,λόγο εξεταστικής (και καλά) παρατήρησα σήμερα ότι οι Born in USSR εκεί που είχαν φτάσει τους 15000+ πόντους έχουμε φτάσει να έχουμε διαφορά 700 πόντους ,αυτή την στιγμή. Το ερώτημα μου είναι ξέρει κανείς τι ακριβώς έγινε; Κάτι διάβασα στο the lab για διάσπαση ,ισχύει; Η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε είναι οι Team MXS ModLabs.net; Πάντως τώρα έχει ενδιαφέρων το παιχνίδι αφού και οι Ρώσοι πέφτουν σιγά σιγά σε επίπεδο που μπορεί η H.O.T. να κοντράρει , και οι Πολωνοί και η XtremeSystems έχουν αρχίσει να μας πιέζουν από κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ο P4 απο 3.2 στα 4.1 θα δωσει κανα score μην ασχοληθω τζαμπα με benches :} Και ο 6600 θα δωσει τπτ με 1.5 παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 όλα θα δώσουν κάτι οπότε go for it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 προτεινετε ρε σεις κανενα καλο waterblock να τα βανιασω τον P4 Απο μαγαζι που εχει ετοιμα να παω να το παρω σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 why you have the rest and the block is the only thing that's missing ? today ? in what town and what stores only by order m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον εχω τα υπολοιπα γτ το wc το εχω στο PC2 Λοιπον θεσσαλονικη τωρα το μαγαζ δν με νοιαζε ιπηγαινω σε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.xtremeshop.com.gr/catalog/index.php make a call Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_43&products_id=92 εκει δουλευει ενας γνωστος οποτε το wb το πηρα και το εχω περασει σε λιγο θα ανεβασω και τα scores μου.Μεχρι τωρα εχουμε φτασει σε καλο δρομο(ακομα στα 4.65 ειναι αλλα ανεβαινει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 γιουπι μας εδωσα 0.6 ποντους.... Απο το Π4 εντωμεταξυ ο 6600 μας πηγε ηςνεαν κατηκιαν καπου στα 5Ghz :( Θα βαλω και την 2900 ππανω ελα θα παρουμε 2 ποντακια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ο P4 απο 3.2 στα 4.1 γιατί τότε μόνο 3620Mhz στο cpuz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορω να ανεβαστην εικονα και δν την δεχετε η βλακεια στα 4.1 το 3.6 ητανε πρην βαλω το μπλοκ.Γαμω σε 2 μερες θα το εχω ανεβασει(μαλλον θα το βαλω απο το νετ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δοκίμασε σε save mode να κανεις το validation γιατί μάλλον στο βγάζει curupted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 θα το κανω αυριο γτ θελω να ξυπνησω νωρις το πρωι(εχουμε και χαζοschool) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτά είναι όλοι μαζί δυνατά σχολεία αύριο θα βάλω και εγώ το tec στην 7900 πρέπει να πάω να πάρω βίδες και να φτιάξω backplate να δω αν θα βγάλει τίποτα παραπάνω - 16 βαθμούλιδες χωρίς φορτίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.