george_o/c Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Mήπως να το ξανασκεφτούν τα παιδιά, ώστε να ενωθούμε με την OutOfSpecs.Gr ? Έτσι θα είμαστε πρώτοι, με διαφορά μεγίστη από τους υπόλοιπους ! :???: ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εγω με το pc της υπογραφης κανω τιποτα???? (αν κ ειμαι ασχετος κ περιμενω ποτε θα αξιωθει η 4νετ να μου βαλει internet... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εγω με το pc της υπογραφης κανω τιποτα????(αν κ ειμαι ασχετος κ περιμενω ποτε θα αξιωθει η 4νετ να μου βαλει internet... ) Mε την ψύκτρα που έχεις θα ανέβαινες ανετότατα στα 3.2GHz χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας (καλά ίσως να φτάσεις και τα 3GHz μόνο, αλλά και πάλι καλά είναι :wink:). Απλά σε κόβει το mobo, το οποίο δεν ενδείκνυται γενικά για ο/c, αφού πάνω από ~2.8GHz θα πας πολύ δύσκολα ... (Asrock φίλε μου ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Το ξερω απλα ηταν η καλυτερη-οικονομικοτερη αναβαθμιση που μπορουσα να κανω.... ... Οταν μου βαλουν το internet θα το ψαξω-κοιταξω.... Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος....το pc πεταει....κ απο θερμοκρασιες...40C ολα σε idle ..κ 50C fual load (orthos...) με το cpu fun στο μισο!(οχι με το παλιο που επιανε 80αρια...). Ελα να περασει λιγο ο καιρος να μαζεψω λεφτα να παρω καρτα γραφικων κ μνημες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 3000 πόντους μας έχουν αφήσεις πίσω οι Ρώσοι. Το OutOfSpecs.Gr γιατί δε θέλει ένωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 απο άλλο fora απάντηση ενός χρηστη για την παραπάνω ερώτηση Δεν ήθελαν και το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε, η απόφασή τους είναι (όπως θα έπρεπε) σεβαστή απ'όλους Εξάλλου μπορούμε να πάρουμε την πρωτιά και χωρίς να είμαστε "όλοι" οι Έλληνες μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 EΠιτελους επεστρεψα! Ενα μηνα εχω χασει πληρως κ παντελως το μπουσουλα εδω μεσα.... Λοιπον απ'οτι βλεπω περασαμε πρωτοι (!) κ μετα μας ξαναπερασανε? Κ καποιοι ελληνες δεν θελουν να ενωθουν μαζι μας, σωστα? Απο αυριο αρχιζω benches! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 άντε με το καλό δεν μου βρίσκετε και εμενα ένα δανικό psu να σκίσουμε και το δικό μου pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Αντε σας βρηκα λυση , ο ενας σας εχει μνημες με D9 και νερακι και αλλος καλο PSU συνδιαστε και δωστε σκορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μη ξεχνας οτι δεν μετραει μονο η cpu, αλλα και η vga... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 μέσα αλλα το θέμα είναι να βγάλουμε και οι 2 δικό μας score μετά θα τσακωθούμε σε πιάνου το όνομα θα το βάλουμε muhahahha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ε θα παρουμε 2 ιδια κ θα τα βαλουμε κ οι 2 εκει κολλας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Στα 3DMark 01,03,05,06 ,Aquamark νομιζω και στο PC Mark λιγο ,στα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 έλα από εδώ ρε Γιώργο καμια μέρα να βγάλουμε score από το δικό σου pc γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω άλλο αν δεν πάρω psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Αληθεια γιατι με την striker extreme παει πιο λιγο η cpu? Χμχμ... Να δουμε και την Msi μου... Οποτε βρω χρονο (γ λυκ ερχεται... θα ειμαι απων το μεγαλυτερο διαστημα...), θα σε msnώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.