Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 george ides to profile mou? giati sto "my team" me deinxei xwris score? tha dokimasw xsana k aurio to 3D Mark me o/c to sustima mou auti tin fora (@2,9) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Eίναι βαριά! Είναι βαριά! Η π***α του τσολιά!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ETΣΙ, ΕΤΣΙ η Ελλαδάρα Πρώτη ... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 george ides to profile mou? giati sto "my team" me deinxei xwris score? tha dokimasw xsana k aurio to 3D Mark me o/c to sustima mou auti tin fora (@2,9) Δώσε μου το link από το profile σου ... Όσο για τους πόντους, περιμένεις, δεν βαθμολογείσαι αμέσως ... :wink: Εγώ ήμουν μια εβδομάδα χωρίς πόντους, και μετά ήρθαν ξαφνικά 2 χρυσά κυπελάκια, τα οποία έγιναν 4 χρυσά, ένα χάλκινο και μια 5η θέση ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 έλα παίδες μπράβο, έλα να ανέβουμε κιάλο!!! γιατί μόλις τελιώσουνε οι διακοπές βλέπω μάχες τεράστιες :mrgreen: Δώσε μου το link από το profile σου ... Όσο για τους πόντους, περιμένεις, δεν βαθμολογείσαι αμέσως ... :wink: Εγώ ήμουν μια εβδομάδα χωρίς πόντους, και μετά ήρθαν ξαφνικά 2 χρυσά κυπελάκια, τα οποία έγιναν 4 χρυσά, ένα χάλκινο και μια 5η θέση ... :wink: στο έδωσε σε προηγούμενο post το λινκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 σορρυ το ξέχασα... SiS-661FX manufacturer δεν μου έγραφε...τόσο καλό! LOL !!! Αυτό είναι το chipset του mobo σου ... http://www.sis.com/products/sis661fx.htm Εγώ θέλω μοντέλο ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Aν είχαμε τους outofspecs.gr θα είχαμε μια τρελή διαφορά όμως Τέσπα,good job team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 first place !!!! :mrgreen::twisted::twisted::twisted::twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Επιτελους... τωρα παμε για τα 10κ points. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που είχαν τα @@ και το πάλευαν γιατί εγώ δεν έδωσα και πολλά άντε συνεχίστε να μείνουμε πάνω http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 LOL !!! Αυτό είναι το chipset του mobo σου ...http://www.sis.com/products/sis661fx.htm Εγώ θέλω μοντέλο ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 με sis δεν θα κανεις πολλά αλλα ότι μπορείς βγάλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Aκριβώς ... Καθόλου καλό mobo (χειρότερο και από το δικό μου ...) Απλά προσπάθησε όσο μπορείς :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δώσε μου το link από το profile σου ... Όσο για τους πόντους, περιμένεις, δεν βαθμολογείσαι αμέσως ... :wink: Εγώ ήμουν μια εβδομάδα χωρίς πόντους, και μετά ήρθαν ξαφνικά 2 χρυσά κυπελάκια, τα οποία έγιναν 4 χρυσά, ένα χάλκινο και μια 5η θέση ... :wink: sto edwsa k pio prin se proigoumeno post http://www.hwbot.org/user.do?userId=10477 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Οk, my bad, δεν το είδα ... :oops: Μια χαρά είσαι :wink: Σίγουρα θα πάρεις κάτι τις ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.