Strategos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 54 points ακομα ffs τρεχτε ολοι απο ενα benchaki τοσοι ειστε γραμμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Να τρέξω κανά bench και με τον Pentium 4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 paidia pws ginetai k egw na dwsw to score mu gia tin h.o.t 'h oti telos pantwn ginetai.... bgazw 8000 sto 3D mark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Κάνεις εγγραφή στο hwbot.org,επιλέγεις σαν ομάδα σου την Η.Ο.Τ. και πηγαίνεις εκεί που λέει submit score,επιλέγεις το benchmark και γράφεις στοιχεία.Πρέπει να έχεις και ένα λινκ ή μια εικόνα που να επικυρώνει τα σκορ. Επίσης,κάθε benchmark θα το τρέχεις σε default settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 thanx! paw twra na tsekarw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Να τρέξω κανά bench και με τον Pentium 4 ? Nαι αμέ :wink: Κι εγώ με τον Northy παίζω ... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Βασίλη δεν περνάς από το σπίτι μου να κανονίσουμε και λίγο τον δικό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Aύριο dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 @gang: Tί pc έχεις ? ... Βασίλη πείτε μου κι εμένα γιατί ζηλεύω ... :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 edwsa tous 8720 pontous mou! twra logika prepei na perimenw gia kapoio verification 'h oxi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Όχι ... Για δώσε link από το profile σου, να δούμε τί έκανες ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 http://www.hwbot.org/user.do?userId=10477 auto mallon les... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 σκατούλες pc... ένα πακέτο από multirama που τον Νοέμβρη κλίνει τα 3 χρονάκια του...γενικά... p4 prescott sta 3,2 nvidia 5500 512 mb ram twinmos enermax 535watt το μόνο που έχω αλλάξει είναι το psu ... ελπίζω να μαζέψω λεφτά άμα δουλέψω από χειμώνα να πάρω ένα καινούριο σύστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τί mobo έχεις ? ... Από τα πιο βασικά δεν είπες ... Αν δεν ξέρεις κατέβασε το cpu-z και πες μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τί mobo έχεις ? ... Από τα πιο βασικά δεν είπες ... Αν δεν ξέρεις κατέβασε το cpu-z και πες μου :wink: σορρυ το ξέχασα... SiS-661FX manufacturer δεν μου έγραφε...τόσο καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.