felikas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 New 3DMark 2006 World Record Με τέτοια scores δεν βλέπω να αντέχουν κ πολύ τα Αμερικανάκια... well done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 εμενα με φάγανε πάτνως 4.2 είχα και έμεινα με 3.6 αν δεν βρω μητρική δεν μπορώ να βγάλω παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Panagioti, o Celeron [pou poulises] paizei na eixe trelo skor, alla den xero an metrane/dinoun pontous toso palies cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αφου το ειπα σε προηγουμενο ποστ μου, με ΟΤΙ cpu και να benchαρεις παιρνεις ποντους απλως με τους συγχρονους παιρνεις περισοτερους καθως παιρνεις ποντους και απο το global rank δες εδω. Μαλιστα (επαναλαμβανομαι) με παλιοτερο hardware ειναι ευκολοτερο να παρεις ποντους χωρις extreme ψυξη, αρκετα βολικο για τους νεους (πτωχους και τιμιους καουμπόιδες ...εεε overclokers). Χαιρομαι γιατι ειδα οτι μπηκαν στην H.O.T. μερικοι insomniaks ,αλλα βρε παιδια ανεβαστε κανα bench ,και ας μην παρετε ποντους απλα να δηλωσετε παρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ότι και να είχε τον έδωσα πια τώρα αν βρω κανέναν Cel D θα φθηνό θα τον πάρω να τον λιώσω γιατί θέλω να φτιάξω και ένα σύστημα Mars_ εγώ μόλις βρω χρόνο θα ξανά κάνω όλα τα benches με καλύτερα σκορ απλά δεν προλαβαίνω τώρα να κάτσε να τα κατεβάσω όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Καλα ντε παροτρυνση εκανα ,οχι παρατηρηση. Μπορει εσυ να μην με ξερεις σαν συνφορουμιτη αλλα εγω παρακολουθω συχνα το insomnia και ειδικα το section hardware (σε 2-3 σπαστα 20' την ημερα γι' αυτο δεν ποσταρω συχνα) με αποτελεσμα να ψιλογνωριζω τι τρεχει με τα μελη που ποσταρουν συχνα ,και αυτο που εχω καταλαβει για 'σενα ειναι οτι εχεις ορεξη να κανεις πολλα(βλεπε Vmods στην υπογραφη σου και κατα καιρους καμενες καρτες) αλλα για αλλους λογους ,λεγε με budjet(βλεπε ασπρα γραμματα στην sig σου) με τους οποιους συμπασχω(βλεπε καρβουνοσυστημα που benchαρω:evil:), περιοριζεσαι. Αντε μολις 650 ποντους πισω απο τα Αμερικανακια ειμαστε (αυτη την στιγμη που γραφω τουλαχιστων) βαρανε τα κανονια (hipro5 και οι υπολοιποι extreme overclockers της H.O.T.) ας ριξουμε και εμεις με τα G3 (μη πω σφεντονες) να ριξουμε το καστρο (XtremeSystems) :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τι να σας κάνω που σταματησα να ασχολουμαι εδω κι ενα χρόνο...η cpu εχει πιασει αραχνες στα 2 Ghz. Παντως παιδια μακάρι να σταματησουν οι εχθρες που υπάρχουν αναμεσα σε γνωστους overclockers και να μπουν ολοι στη HOT. Δυσκολο βεβαια γιατι απ οσο θυμαμαι ο ενας ηθελε να βγαλει το ματι του αλλου! Πολύ καλή προσπάθεια παντως! p.s μολις εκανα εγγραφή κι εγω. Εστω για τη τιμή των οπλων θα ανεβάσω ενα bench γιατι δεν υπάρχει πλεων χρονος για o/c και benches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Mars_ μαζί σου είμαι και σε νιώθω απλά όπως είπες και εσύ περιορίζομαι αρκετά και σε χρόνο και σε χρήμα και είναι πολλοί που δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν όπως επίσης αυτό που είπε ο φίλος phovos οι πιο πολλοί κοιτάνε να βγάλουν τα ματια του αλλου παρα να κάνουν μια ομάδα και να συνεργαστούν ένα link γιατίι κατάταξη των ομάδων μπορεί να μου δώσει κάποιος γιατί μπερδεύομαι στο site του Hwbot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zedone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 New 3DMark06 record passes 26,000 points http://www.winbeta.org/comments.php?id=8802&catid=1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?id=15560&catid=6 Μπράβο παιδιά και απο μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εδω εισαι Vatos.Η διαδρομη ειναι Navigation-->overclocking-->community rankings-->Global Team Ranking :hwboint ranking. @zedone hipro5 is the name benchmark is his game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 gia na vlepo kana apotelesmaaaaaaaaaa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Eίπα να δώσω και γω τον οβολό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Έδωσα και εγώ 2 χρυσά κυπελάκια στην HOT :wink: Άντε παιδιά, να βλέπουμε συμμετοχή :grin: http://www.hwbot.org/user.do?userId=10009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoriLLakoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 έχουμε διαφορά απο τους πρώτους 133 πόντους... Λογικά by night θα πρέπεινα έιμαστε σε απόσταση 15 πόντων ή άμα όλοι ΄ριξετε απο μια βολή ακόμα θα τους περάσουμε οριακά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Βασίλη (σωστά το είπα ? - thelab.gr DI οδηγός , clap-clap, τρομερός :wink:), εγώ ό,τι είχα να πω το είπα ... Αν και βλέπω αρκετούς Insomniacs γραμμένους στην H.O.T με πολύ καλύτερα συστήματα από το δικό μου, χωρίς να έχουν ποστάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ bench ... :sad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.